Noi rapoarte: Decesele subite au explodat în Germania odată cu vaccinul covid: Mai mult de 80 de persoane mor brusc și misterios în fiecare zi

Bundestagul a început cercetarea cazurilor

Decesele subite și neașteptate au explodat în Germania după ce a început injectarea populației cu vaccinul împotriva covid, în 2021, arată datele de asigurare publicate recent pentru 72 de milioane de persoane, informează dailysceptic.

Numărul de decese subite a crescut de mai mult de două ori de la introducerea vaccinului la sfârșitul anului 2020, sărind de la aproximativ 6.000 pe trimestru la 14.000 în prezent. Diferența, 8.000, înseamnă că mai mult de 80 de persoane în fiecare zi mor brusc și misterios, potrivit unui raport de pe site-ul No Tricks Zone.

Raportul poate fi consultat AICI.

Datele bazate pe dosarele de asigurare a 72 de milioane de germani provin de la Asociația medicilor de asigurări de sănătate obligatorii (KBV), parlamentarul german Martin Sichert și analistul de date Tom Lausen forțând publicarea lor. Motivul pentru care autoritatea de reglementare a medicamentelor din cadrul guvernului german, Institutul Paul Ehrlich (PEI), nu a analizat și publicat aceste date până acum este neclar. În 2020, guvernul german a standardizat utilizarea datelor de asigurare pentru a monitoriza posibilele prejudicii cauzate de vaccinare, însă această lege nu pare să fi fost respectată.

Sichert și Lausen și-au făcut publice concluziile șocante în cadrul unei conferințe de presă (Video).

Profesorul Stefan Homburg, fost director al Institutului de Finanțe Publice de la Universitatea din Hanovra, a scris pe Twitter: „De când a început vaccinarea, la începutul anului 2021, decesele «subite și neașteptate» au explodat. Acest aspect este demonstrat de noile date KBV ale celor 72 de milioane de persoane asigurate”.

Datele prin ele însele nu pot arăta dacă vaccinurile sunt implicate în creșterea bruscă a deceselor subite. Cu toate acestea, datele sunt în concordanță cu rapoartele anterioare din datele de asigurări germane publicate în baza unor cereri de libertate de informare, care au arătat că numărul de cazuri facturate de efecte adverse legate de vaccinuri care au necesitat tratament medical a crescut vertiginos de peste 30 de ori în 2021, comparativ cu 2019 și 2020.

Institutul Central de Asistență Medicală a Asigurărilor de Sănătate Obligatorii a răspuns la afirmațiile din conferința de presă spunând că acestea sunt „complet nefondate” și că respectiva creștere este o iluzie a analizei datelor rezultată din „efectul de cohortă”. În prezent, calitatea și semnificația datelor sunt în discuție.

Parlamentul German a început și el audieri pe această temă, după modelul Senatului SUA și al Parlamentului britanic:

Citiți și:
Germania moartă-coaptă după campania de vaccinare. Medic: „Rata de îmbolnăvire la nivelul întregii populații este extrem de ridicată, nu am mai trăit niciodată așa ceva”
Un nou studiu din Germania confirmă că o acoperire vaccinală mai mare duce la o mortalitate mai mare
Minunatul mesaj al unei doamne doctor din Germania către pacienții săi referitor la „vaccinare”

 

yogaesoteric
15 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More