Un nou studiu din Germania confirmă că o acoperire vaccinală mai mare duce la o mortalitate mai mare

Un studiu realizat la Harvard a arătat că vaccinarea înrăutățește situația în ceea ce privește numărul de cazuri de covid. Însă un alt studiu din Germania evidențiază că pe măsură ce numărul persoanelor care se vaccinează crește, crește de asemenea și mortalitatea.

Nu pot spune că sunt surprins. Este vorba de vaccinul cel mai mortal din istoria omenirii (de peste 800 de ori). Dar este întotdeauna plăcut să obții confirmare din mai multe surse care nu au conflicte de interese.

Autorii scriu: „Corelația este de + 0,31, este uimitor de mare și mai ales într-o direcție neașteptată. De fapt, ar fi necesar să fie negativă, astfel încât să se poată spune: cu cât rata de vaccinare este mai mare, cu atât este mai mică excesul de mortalitate. Cu toate acestea, se petrece exact contrariul și acest fapt este necesar să fie clarificat urgent. Creșterea mortalității poate fi observată în toate cele 16 țări…

Adică: vaccinarea înrăutățește situația, nu o îmbunătățește.

Am vrut să vă împărtășesc acest studiu pentru că ar putea fi interesant pentru dvs. și poate doriți să-l adăugați la datele despre vaccin.

Aici este linkul către studiul original (fișier în limba germană)

Studiul original tradus în engleză este disponibil ca PDF aici.

Și aici este o știre despre acest studiu: Bundesländer mit hoher Impfquote haben höchste Übersterblichkeit – reitschuster.de (Statele federale cu o rată ridicată de vaccinare au cel mai mare exces de mortalitate – reitschuster.de)

Dr. Ute Bergner, membră în partidul „Cetățeni pentru Turingia”, a susținut pe 17 noiembrie un discurs în fața parlamentului landului Turingia în care a prezentat o analiză pe care o comandase. Ea a însărcinat doi statisticieni să investigheze dacă există o legătură între rata de vaccinare și excesul de mortalitate în cele 16 state federale.

Prof. dr. Rolf Steyer și dr. Gregor Kappler au analizat perioada cuprinsă între săptămâna 36 și săptămâna 40. Rezultatele sunt alarmante.

În rezumatul analizei se afirmă: „În cazul în care nu se poate face nimic, nu există niciun motiv de îngrijorare. Creșterea mortalității poate fi găsită în toate cele 16 state. Numărul de decese covid raportate de RKI în perioada analizată reprezintă în mod constant doar o parte relativ mică din mortalitatea excesivă și, mai presus de toate, nu poate explica problema critică: cu cât este mai mare rata de vaccinare, cu atât este mai mare creșterea mortalității.”

Cea mai directă explicație este: vaccinarea completă crește probabilitatea de deces.

Steve Kirsch, director executiv Vaccine Safety Research Foundation (vacsafety.org)

Citiți și:
Mai nou, dovezile științifice sunt clar împotriva „sectei Corona”
Infectările cresc după vaccinare. Studiu de caz: Seychelles, țara cu cei mai mulți vaccinați din lume, reimpune restricții din cauza explodării numărului de cazuri
Vaccinezi mai mult, crește numărul cazurilor de covid și mortalitatea

 

yogaesoteric
6 mai 2022

 

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More