Germania moartă-coaptă după campania de vaccinare. Medic: „Rata de îmbolnăvire la nivelul întregii populații este extrem de ridicată, nu am mai trăit niciodată așa ceva”

Numărul persoanelor din Germania care suferă în prezent de o infecție sau de o boală a atins dimensiuni istorice, a declarat un medic de la terapie intensivă. „Rata de îmbolnăvire la nivelul întregii populații este în prezent extrem de ridicată, nu am mai trăit niciodată așa ceva”, a declarat președintele Societății germane de terapie intensivă internă și medicină de urgență, Christian Karagiannidis, potrivit Știripesurse.

Medicul a precizat că în multe regiuni, aproape toate paturile de terapie intensivă sunt ocupate.

În acest moment ne luptăm cu o gamă foarte largă de boli: gripă, virusul RS, coronavirus și alte boli respiratorii, plus urgențele obișnuite”, a spus medicul.

O altă problemă cu care se confruntă spitalele din Germania este aprovizionarea cu o serie de medicamente.

Karagiannidis a făcut apel la stat ca anumite medicamente să fie produse din timp și păstrate în stoc, în cooperare cu producătorii farmaceutici locali, astfel încât să fie întotdeauna disponibile în cantități suficiente.

Această măsură va fi costisitoare pentru națiune, dar mi se pare îngrijorător pentru o țară ca Germania că a fost nevoie să ne confruntăm cu astfel de penurii din nou și din nou de mult timp și că această penurie a devenit deosebit de acută în acest an din cauza numeroaselor infecții”, a declarat medicul.

Citiți și:
„Cei care au încălcat Codul de la Nürnberg este necesar să fie urmăriți penal pentru crime împotriva umanității”
În Germania s-a cerut suspendarea injectării, după creșterea alarmantă a numărului de infarcte și accidente vasculare

 

yogaesoteric
13 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More