Noi rezultate extraordinare în cercetarea piramidelor (II)

de Marvin Atudorei

Citiți prima parte a articolului
 

În alte experimente au fost stocate în piramide diferite substanţe chimice care erau toxice pentru organismul uman. S-a observat că după un timp substanţele respective şi-au modificat structura moleculară şi au devenit ne-toxice! S-a mai constatat, de asemenea, scăderea indicelui de radiaţie al unor deşeuri radioactive.
Semiconductorii menţinuţi în piramide şi-au îmbunătăţit net proprietăţile!

Au fost făcute şi experimente pe cobai. S-a observat că vitalitatea cobailor crescuţi în piramide a devenit mult mai mare. Aceştia au rezistat cu bine unor factori agresivi (şocuri electrice) care în mod obişnuit i-ar fi omorât pe 60% dintre ei. Ei bine, 94% dintre şoarecii crescuţi în piramidă au supravieţuit.

Rezultate excepţionale au fost obţinute în ajutorarea copiilor născuţi prematur, care aveau şanse foarte mici de a supraviețui. Cercetătorii le-au dat să bea acestor copii câte 1 litru de apă (obişnuită) care fusese ținută într-o piramidă. Din fericire, copiii au trăit şi s-au dezvoltat apoi pe deplin sănătos!

Într-un alt experiment a fost luat un produs antiviral obişnuit şi a fost stocat o perioadă în piramidă. El a devenit de 1.000 de ori mai eficient în distrugerea viruşilor. Iată, deci, că dacă aceste lucruri ar fi dezvăluite, ele ar deveni o mare ameninţare pentru industria farmaceutică. Tocmai de aceea nu auzim nimic despre ele!
De asemenea, cercetătorii au adus în piramidă oameni puternic drogaţi, care aveau mintea foarte înceţoşată. Aceştia au trecut foarte repede la o stare de luciditate excelentă.

Rezultate mai mult decât semnificative au fost observate în experimentele derulate în închisorile din Rusia. Aproximativ 5000 de deţinuţi au primit sare şi piper ţinute câteva săptămâni în piramide, și au fost construite celule la care s-au folosit materiale de construcţie depozitate anterior în piramide. După aproximativ 11 luni, un număr foarte semnificativ de deţinuţi au fost recuperați în urma dependențelor de alcool și droguri sau a acceselor de violenţă. Comportamentul oamenilor s-a transformat complet; ei au devenit mai iubitori şi au găsit un scop pentru care să trăiască şi să fie fericiţi. Academia Naţională Rusă de Ştiinţe a confirmat faptul că energia piramidelor poate reduce comportamentul criminal şi poate amplifica starea de pace şi de iubire pe care o simt oamenii. (Pe de altă parte, dacă petreci foarte mult timp într-o cameră pătrată, cubică, obţii efectul opus. Aceasta ne arată că trebuie să ieşim din cutiile în care trăim!).

Cercetătorii ruşi au comparat numărul cutremurelor ce au avut loc în zonele în care au amplasat piramidele înainte şi după construirea acestora. De-a dreptul uluitor, cutremurele mari şi puternice au fost înlocuite de sute de cutremure minore, care au fracţionat stresul geotectonic şi nu au mai produs niciun fel de pagube. De asemenea, câmpul energetic enorm al unei piramide studiate a deviat furtunile şi a dezamorsat alte fenomene climatice dezastruoase din zona înconjurătoare. S-a constatat că pe o rază de 150 km în jurul piramidei ionizarea aerului era net crescută. Cu trecerea timpului, numărul izvoarelor descoperite în zonă a devenit din ce în ce mai mare, iar unele specii de flori considerate dispărute pentru totdeauna au reapărut!

Cercetătorii ruşi şi chiar forţele aeriene armate ale Rusiei au descoperit ulterior pe baza măsurătorilor de tip radar că deasupra celei mai mari dintre piramidele construite de dr. Golod s-a format o coloană de „energie necunoscută” cu un diametru de aproximativ 500 de metri şi o înălţime de 2 km. Se pare că tocmai această coloană a ajutat decisiv să se refacă (închidă) stratul de ozon de deasupra Rusiei (care fusese afectat de poluare), la doar două luni după construcţia piramidei.
Mai multe detalii despre aceste cercetări pot fi consultate aici, sau în această expunere făcută de David Wilcock.

Sute de mii de oameni din întreaga lume, printre care s-au numărat actori şi cântăreţi faimoşi, sculptori, militari, călugări din Japonia, Coreea sau Tibet sau chiar preşedinţi de state au vizitat o parte dintre piramidele ruse.

Unele informaţii (destul de superficiale, privite mai mult ca şi curiozităţi) despre aceste piramide au fost prezentate de posturi de televiziune importante, cum ar fi CNN, BBC, ABC, sau de ziare cunoscute ca The New York Times sau Boston Globe.

Este uşor de înţeles că implicaţiile acestor descoperiri sunt uluitoare! Rezultatele aplicaţiilor experimentale de genul acesta ar trebui să fie pe prima pagină a ştirilor! Şi totuşi, nicio redacţie ştiinţifică importantă nu a fost dispusă să publice rezultatele acestor cercetări, în pofida utilizării deosebit de meticuloase a unor standarde ştiinţifice deosebit de stricte. Faptul că după atâta vreme aceste informaţii continuă să fie neglijate şi extrem de puţin folosite este de-a dreptul criminal, ţinând seama de numărul vieţilor care ar fi putut fi salvate în acest interval de timp prin construirea de piramide în toată lumea. În realitate, principalul motiv pentru care aceste lucruri nu sunt popularizate la modul serios este acela că diferite grupuri de interese se simt ameninţate de revoluţionarele posibilităţi tehnologice care decurg din asemenea descoperiri.


Câteva chei ale principiilor de funcţionare

Este interesant să ne punem problema cum de „ştie” piramida să facă toate acestea. Un prim pas pentru a oferi un răspuns l-au constituit studiile lui Nikolai Kozyrev despre „câmpul de torsiune”. Kozyrev a făcut descoperirea că undele câmpului de torsiune curg exact după forma unei spirale armonice descrisă de numărul de aur. El a mai sesizat că forma piramidală captează în mod natural undele de torsiune emanate de pământ şi totodată le amplifică. Ulterior s-a observat că aceste câmpuri de torsiune sunt conexe cu ceea ce a fost denumit ca „a cincea forţă”, adică forţa de unificare a celor patru interacţiuni fundamentale cu care operează fizica clasică. În anii ’70, dr. Halputto a dezvoltat tot mai mult noţiunile de „câmp de energie zero”, „câmp cuantic” sau „vid cuantic”. Mai recent, un celebru autor american, David Wilcock, a numit acest câmp unificat „Câmpul Sursă”, considerând că din acesta provin materia, energia, spaţiul, timpul, gravitaţia, conştiinţa şi apoi paternurile biologice.

David Wilcock a explicat, de exemplu, că cei mai mulţi oameni cred că gravitaţia este un flux generat din interiorul unui corp. Dar în realitate gravitaţia este ca un fel de râu de energie, care se aseamănă foarte mult cu un tunel. Trebuie doar să creezi un vortex ce are un grad ridicat de spin (de rotaţie) ca să creezi gravitaţie. Wilcock afirmă că şi conştiinţa face parte din acest câmp unificat şi ea nu este doar închisă în corpul uman şi în creier, ci interacţionează cu materia şi cu energia din jurul nostru. Aceasta arată, spune Wilcock, că anticii ştiau că energia însăşi este o formă de conştiinţă.

Cercetările realizate de savanţii ruşi confirmă teoria susţinută de Wilcock, dovedindu-se că piramidele au prin câmpul de energie care le înconjoară un efect net asupra tuturor acestor derivate (ale Câmpului Sursă) enumerate mai sus, inclusiv asupra gravitaţiei, spaţiului, timpului şi conştiinţei. Piramida conduce toate energiile pe care le integrează (în ea şi din zona ei de influenţă) la o anumită stare de coerenţă, armonie. Mai exact, piramida conduce la o punere în rezonanţă cu Câmpul Sursă, care este energia şi conştiinţa de substrat a Totului, şi care este eminamente benefic. Ca o concluzie practică foarte simplificatoare, putem spune că piramidele amplifică foarte mult ceea ce este pozitiv (armonic) şi neutralizează ceea ce este negativ (diz-armonic).


Anticii ştiau

Avem astăzi motive foarte solide să credem că toţi anticii cunoşteau aceste lucruri. Pământul e împânzit de o reţea de mii de piramide care sunt construite după aceeaşi tehnologie. Aceste piramide sunt răspândite pe toate cele cinci continente, sau chiar pe fundul oceanelor. Unele piramide au în mod cert zeci de mii de ani vechime. Astfel, unele piramide uriaşe cum ar fi cele din China sunt deja acoperite de straturi de pământ care s-au depus în mod natural, au pe ele vegetaţie şi chiar aşezări umane. Alte piramide se află scufundate pe fundul unor oceane de 12.000 de ani sau chiar mai mult. Este evident în acest caz că civilizaţiile care le-au construit erau mult mai vechi decât aceste realizări ale lor.

Ca să menţionăm câteva date mai precise, există aproximativ 250 de piramide în China, 175 de piramide în Egipt, au mai fost descoperite piramide în Grecia, Italia, Bosnia Herțegovina, Austria, Tahiti, Insulele Mauritius, Taiwan, zeci de piramide pe insulele Oceanului Indian, în insulele Canare, în Sudan. Cu totul remarcabil în construcţia piramidelor a fost poporul mayaş. Mayaşii au construit mai multe piramide decât toate celelalte civilizaţii la un loc. Astfel, în America Centrală au fost numărate aproximativ 10.000 de piramide răspândite în Bolivia, în Peru, în Teotihuacan (Mexic). Au fost identificate piramide chiar şi în Antarctica.

Dincolo de aspectul numeric, aceste piramide au calităţi şi capacităţi care îi uimesc pe savanţii zilelor noastre. Recent, observaţiile făcute de mai mulţi cercetători (printre care Jacques Grimault, Patrice Pooyard sau Nassim Haramein), au arătat că toate aceste piramide (şi mai sunt şi alte construcţii megalitice la fel de surprinzătoare), sunt într-un anume mod interconectate între ele. Aceste construcţii sunt aranjate într-un ansamblu coerent foarte precis. Modul în care au fost amplasate, precum şi datele lor tehnice, indică fără nicio urmă de îndoială deţinerea unor cunoştinţe avansate în matematică, astronomie, ori în geofizica Pământului. Această concluzie, bineînţeles, contrazice opinia savanţilor convenţionali care mai susţin încă şi astăzi că piramidele au fost construite de oameni aflaţi într-un stadiu cultural şi tehnologic primitiv.

Noile descoperiri ale efectelor de piramidă ne fac astfel să recunoaştem şi mai mult uimitoarea înţelepciune a celor care au trăit cu zeci de mii de ani în urmă pe această planetă. Înţelegem şi suntem recunoscători că această vastă reţea de gigantice piramide existente pe Pământ are chiar şi acum un rol activ, anume acela de a menţine planeta noastră sănătoasă.

Citiți și:

Misterul piramidei Kukulcan

Zone de proiecţie ale Shambalei

Arhitectura iniţiatică – Egiptul antic şi descoperirea centrilor de forţă

yogaesoteric
10 martie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More