Noi statistici CDC: în Statele Unite 1 copil din 36 este diagnosticat cu autism

 

Aceasta ar trebui să fie o știre de primă pagină și, totuși, mass-media sponsorizată de corporații a fost aproape mută în privința acestui raport. Noile statistici publicate de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC) arată că 1 copil din 36 este diagnosticat cu autism.

În 2013 rata era de 1/50, în 2008 fusese 1/88, în 2002 ea era de 1/250 iar în 1980, cu șase ani înainte ca președintele Reagan și Congresul American să promulge o lege prin care se oferea imunitate juridică totală producătorilor de vaccinuri pentru sechele sau decese cauzate de vaccinuri, rata fusese de numai 1/10.000!

Dr. Stephanie Seneff, cercetător la celebrul Massachusetts Institute of Technology (MIT) a declarat că dacă trendul actual se păstrează, până în anul 2025 jumătate dintre copii vor fi diagnosticați cu autism.

Pentru a lămuri datele furnizate de CDC, echipa VAXXED a apelat la dr. Brian Hooker. Hooker este, probabil, persoana cea mai avizată din lume în privința CDC și a datelor compilate de ei despre vaccinuri si autism.

Dr. Hooker este tatăl unui copil cu sechele în urma vaccinării și este cercetător cu doctorat. A luptat împotriva CDC mai bine de 14 ani, folosindu-se de Legea Accesului Liber la Informație pentru a aduna cât mai multe date posibil din studiile publicate de CDC care pretind că nu există o legătură între vaccinuri și autism. Foarte multe dintre rezultatele cercetărilor sale asupra datelor CDC privind vaccinurile au fost înaintate Congresului American. Congresmenul Bill Possey l-a ajutat pe Hooker în demersul să de a obliga CDC să răspundă solicitărilor sale. După aproape 12 ani, eforturile sale neobosite pentru aflarea adevărului au forțat CDC să permită accesul la documente, astfel încât dr. Hooker să se poată uita la datele brute despre care CDC pretindea că nu au relevat o legătură între vaccinări și autism. A fost necesară presiunea congresmenului Bill Possey pentru a obține aceste informații.

La scurt timp după aceasta, unul dintre specialiștii de top în vaccinuri de la CDC l-a contactat pentru a-i oferi informații din interior privind frauda din cercetarea asupra vaccinării. Povestea acestui om de știință de la CDC este prezentată în filmul VAXXED.

Într-un interviu din 5 decembrie 2017, dr. Hooker explică cum CDC încearcă să minimizeze importanța datelor din raportul lor privind rata actuală a autismului la copii. Reporterul Polly Tommey și dr. Hooker vorbesc despre corupția asociată acestei probleme, corupție care afectează nu doar CDC ci și alte instituții, inclusiv câteva organizații naționale pentru autism precum Autism Speaks (Autismul Vorbește), pe care dr. Hooker îi numește „o mână a Pfizer” (producătorul de vaccinuri). El declară că aceste organizații naționale, așa cum este și Autism Speaks nu sunt interesate de familiile cu copii bolnavi de autism ci doar servesc intereselor companiilor farmaceutice pentru a dezvolta medicamente psihotrope pentru copiii autiști. De aceea, ei neagă orice legătură între vaccinuri și autism.

Urmăriți aici întregul interviu:


Citiți și:

Dr. Stefan Lanka – Autism provocat prin vaccinare (I)

Statistici şi vaccinuri
 

yogaesoteric
24 aprilie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More