Normalitatea încalcă regulile comunității

În urmă cu ceva vreme, site-ul RFI (Radio France International) a publicat articolul „România pe locul 38 din 49 la respectarea drepturilor LGBTI (raport ILGA-Europe)”.

Articolul este o propagandă grosieră, din aia ca-n Scânteia anilor ’50. Ceea ce zice ILGA (International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association) este luat ca literă de lege de către RFI.

Nu doar atât, ideile extremiste ale acestei organizații radicale sunt perpetuate și cu opinii ale lobby-ului pro homosexualitate local.

Nici măcar o opinie sau un punct de vedere din partea organizațiilor conservatoare locale nu este menționat în articol.

În consecință, pe pagina de facebook a RFI, am publicat următorul comentariu:

Această știre trebuie citită așa: suntem în primele 10 țări ale Europei în ceea ce privește normalitatea. Bravo români!”.

Acest comentariu, care în doar câteva ore devenise cel mai popular de la postare, a fost șters de facebook, pentru că „Your comment goes against our Community Standards” („Comentariul tău contravine standardelor noastre comunitare”).

Mai pe românește, Facebook își asumă fără rest punctele de vedere ale activiștilor homosexualității, nu poate exista niciun punct de vedere opus.

Cel mai probabil, comentariul meu a fost raportat de cineva, poate chiar de moderatorii de la RFI, deranjați că devenise foarte popular. De altfel, majoritatea comentariilor au fost critice cu „știrea”.

După cum vedeți, comentariul meu nu conține injurii sau expresii discriminatorii, am zis doar că România e o țară normală, încă. Dar normalitatea nu mai este un standard pentru „comunitatea” facebook. A lor.

Slavă Domnului că normalitatea încă face parte din comunitatea noastră.

Mihai Șomănescu

Citiți și:
Cum este cenzurată „ezitarea la vaccinare”: Fiecare utilizator facebook primește un cod secret VH
Dubla măsură a „virtuoșilor”: În timp ce Ungaria este crucificată pentru o lege de protecție a minorilor, UE tace în privința suprimării conturilor activiștilor LGBT de către China

 

yogaesoteric
17 ianuarie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More