NOU! Program mesaje subliminale


Click aici pentru Download

Gandirea pozitiva si puterea mintii este binecunoscuta de mii de ani de catre practicantii yoga. In zilele noastre este necesar insa sa ne „reeducam” mintea pentru a gandi pozitiv si a elimina astfel cauzele diverselor probleme cu care ne confruntam.


Subliminal Messages
a fost special conceput pentru a va ajuta in a depasi anumite probleme sau greutati cu care fiecare dintre noi se confrunta la un moment dat. Programul contine idei forta benefice grupate pe diferite categorii, spre exemplu:

  • Sanatatea perfecta
  • Continenta sexuala
  • Starea de armonie si echilibru in fiinta
  • Abandonarea fumatului,
  • Focalizarea mentala,
  • Amplificarea vointei,
  • Optimism,
  • Prosperitate,
  • Relatii sociale armonioase, etc, etc…

Versiunea curenta, (0.31+) va ofera in total 38 de categorii de mesaje si idei forta benefice.

Programul afiseaza pe ecranul monitorului dvs pentru o scurta perioada de timp mesajele alese de dumneavoastra, in pozitia si cu culorile pe care le puteti specifica in ecranul de configurari (click dreapta pe iconita din systray si alegeti optiunea Configurari), fara a interfera cu celelalte programe in care lucrati. Mesajele se pot vedea cu click pe triunghiul gri de la fiecare categorie.

Au fost imbunatatite si adaugate noi facilitati din versiunile anterioare, facilitati dintre care amintim:
– setarea culorii caracterelor, a culorii de fundal pe care sa apara textul efectiv al mesajelor, precum si posibilitatea alegerii tipului, marimii si stilului caracterelor
– setarea intervalului dintre doua mesaje consecutive si setarea timpului de afisare a mesajului pe ecran (intre 25 de milisecunde si 1 secunda). Recomandarea noastra este ca acest interval sa fie setat intre 35-50 de milisecunde, pentru a nu putea fi observat si analizat constient de catre mentalul privitorului. Un interval mai mic de afisare a mesajului poate duce la afisarea sa necorespunzatoare (acest lucru depinde si de capacitatile monitorului sau calculatorului dvs, fiind strans corelat cu refresh-ul monitorului)
– pozitia mesajelor pe ecran (puteti alege intre noua pozitii predefinte: stanga-sus, centru-sus, dreapta-sus, stanga-centru, mijlocul ecranului, centru-dreapta, stanga-jos, centru-jos si dreapta-jos)
– lansarea automata a programului odata cu pornirea sistemului de operare.
– alegerea anumitor mesaje dintr-o categorie, dupa preferinte
– asocierea unor imagini cu categoriile de mesaje.

 

Mult succes cu Subliminal Messages!

 

 

Disclaimer: Nu ne asumam raspunderea pentru posibilile pierderi de date sau pentru alte probleme care ar putea aparea printr-o utilizare malitioasa a programului. Folositi acest program pe propria dumneavoastra raspundere. Va recomandam totodata sa downloadati acest program doar din surse sigure, pentru a evita posibilii virusi sau spyware-uri care s-ar putea atasa fisierului executabil.
Cu respect, echipa YogaEsoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More