Noua campanie de presă anti-MISA: o însăilătură « cusută cu aţă albă »

de Maria Nicola

Ultimul, sperăm, dintr-o serie de articole, este cel intitulat „Noi dezvăluiri şocante despre secta lui Bivolaru. Copii infectaţi cu HIV, în ashramurile MISA,” publicat de ziarul Adevărul în 20 iunie 2004. Articolul este semnat de Andrei Badin şi Valentin Popescu. Consecvenţi în lupta împotriva spiritualităţii, ziariştii de la Adevărul au recidivat, dovedind cu prisosinţă încă o dată că adevărul îi deranjează. Ba chiar îi irită atât de mult, încât preferă să publice minciuni şi calomnii ordinare.

Iritarea lor nu este foarte creativă însă, chiar arată un anumit mimetism. Astfel, îşi încep articolul „Noi dezvăluiri şocante despre secta lui Bivolaru”, preluând teme şi expresii de pe site-ul oficial al MISA, unde se găsesc mai multe articole care încep cu „Dezvăluiri zguduitoare, uluitoare, cutremurătoare,incendiare…” despre planurile satanice ale francmasoneriei, dintre care la nivel de frunte este cel privind reducerea populaţiei cu cinci miliarde de oameni prin infectarea cu diverşi viruşi artificiali, printre care şi HIV. Prin titlul ales, autorii articolului se dau de gol şi ne indică limpede că motivul acestei noi campanii de presă sunt tocmai DEZVĂLUIRILE făcute de Gregorian Bivolaru. Articolele cutremurătoare despre gripa aviară, pandemia programată din umbră, cu cinism, de francmasonerie, publicate recent pe site-ul yogaesoteric, se înscriu cu siguranţă în linia acestor dezvăluiri care deranjează.

Gregorian Bivolaru este unul dintre puţinii români – poate, primul – care a tras un semnal de alarmă asupra vaccinării copiilor împotriva hepatitei B în anul 1995, vaccinare care s-a făcut cu finanţarea clubului francmasonic Rotary, ocazie cu care mulţi copii români au fost infectaţi cu HIV. După câţiva ani România a ajuns să fie ţara cu cel mai mare număr de copii bolnavi de SIDA, număr şocant mai mare decât al adulţilor contaminaţi. Aceştia sunt tocmai copiii care au fost infectaţi cu virusul HIV cu ocazia vaccinării din 1995. În mod cutremurător, în 1997, jumătate din copiii bolnavi de SIDA din întreaga lume erau din România.

Titlul articolului indică foarte clar cine le-a comandat celor de la Adevărul să scrie acest articol. Oare nu este aceeaşi situaţie a hoţului care, ca să scape, strigă cel mai tare „prindeţi hoţul!”?! Altfel de unde ar fi răsărit această nouă asociere aberantă, între MISA şi… copiii bolnavi de SIDA din România?! Asociere care, de altfel, nu se justifică nicidecum prin conţinutul articolului.

Având tematica stabilită de către cei cărora le este frică de aceste dezvăluiri, jurnaliştii Andrei Badin şi Valentin Popescu umplu pagina ziarului cu obsesiile lor favorite pe subiectul MISA (26 de apariţii în text), Bivolaru (13), Guru (7), HIV (11), sectă (4), SIDA (2). Dau dovadă totuşi de un pic de imaginaţie şi asociază apariţiile anterioare. MISA este asociată cu ashramurile, sectă, membri, cursanţi, instructori, tehnici, dosar, practicant, purtător de cuvânt, anchetă, cursuri, practici aberante, adept, vindecător, HIV, SIDA astfel încât să nu rămână nimeni pe dinafară. Nici Gregorian Bivolaru nu este scutit de aceste „condimentări” şi aflăm aici despre tratamentul lui Bivolaru, meniul lui Bivolaru, secta lui Bivolaru (de trei ori), că este vraci, profesor ş.a.m.d. Sunt introduşi şi copiii în scenariu, astfel încât efectul să fie şi mai puternic, prin atingerea unor corzi sensibile ale cititorilor.

Fără să cunoască ce este şi ce nu este MISA şi fără a face o anchetă obiectivă asupra acestor aspecte, ziariştii, disciplinaţi de altfel faţă de comanda primită, intră în delir şi spun de fapt că infectarea copiilor cu HIV „se face de Guru” care apoi le oferă şi „leacul”, după cum apare în ziar: „Leacul” pentru a scăpa de infectarea cu virusul HIV de Guru este „un amestec din fructe şi plante medicinale din flora spontană a României”. Logica acestei fraze lipseşte cu desăvârşire, ca şi contactul cu realitatea.

Iar ca totul să aibă iz de veridicitate, se face referire la anumite aşa-zise documente, pentru care nu se oferă nici o justificare a autenticităţii. Se citează în mod complet fantastic şi contradictoriu declaraţia purtătorului de cuvânt MISA. Iată reţeta unei însăilături cu pretenţia de articol-bombă.

Cine este păpuşarul care comandă din umbră aceste articole aberante? Toate indiciile duc din nou şi din nou la cei care au moştenit Securitatea Statului din perioada ceauşistă, Securitate care s-a cuibărit călduţ în cuibuşorul SRI, controlând prin diferite resorturi oamenii politici, justiţia, presa. Mai deunăzi, a ieşit la iveală că Dan Voiculescu, liderul Partidului Conservator, propus recent pentru funcţia de vice-prim-ministru, a făcut poliţie politică. Adică, a fost securist (cu grad mare, din unele informaţii scăpate de foşti colegi din Securitate). Dan Voiculescu este chiar acela care controlează posturile TV Antena1 şi Antena3 şi o considerabilă parte a presei scrise. Cu această ocazie, ziarul Adevărul a lansat o fumigenă – povestea subiectelor de examen furate de un brav tânăr ziarist. Aşa încât subiectul „Voiculescu, securist” a trecut în umbră. Coincidenţă? Antena 1 este postul de televiziune „campion” în falsificarea ştirilor despre MISA, şi iată că aflăm acum că postul îi aparţine unui membru al Securităţii, având cu siguranţă relaţii strânse cu SRI-ul. Tandemul Adevărul-Antena1 a funcţionat suspect de sincron în ultima perioadă. Iată doar câteva indicii limpezi privind sursa şi ţinta articolului din Adevărul.

Prin urmare, dezvăluirile noastre despre francmasonerie deranjează. Le vom continua pentru că am înţeles încă o dată că suntem pe drumul cel bun.

Citiţi şi:
Replica Biroului de presă MISA: Ziarul Adevărul continuă seria de minciuni despre şcoala de yoga MISA
Infectarea criminală intenţionată cu SIDA în România
Gripa aviară: O pandemie care este diabolic programată din umbră de către francmasoni

Articolul din Adevărul poate fi citit aici:
http://www.adevarulonline.ro/2006-06-20/Prima%20Pagina/copii-infectati-cu-hiv-in-ashramurile-misa_188715.html

yogaesoteric
21 iunie 2006

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More