I-au obligat să mănânce insecte la școală! Îndoctrinarea celor mici în „Marea resetare alimentară”

Oamenii, inclusiv copiii, sunt spălați pe creier pentru a accepta dogmele „Marii resetări” alimentare, care stabilesc că mâncarea de insecte este una dintre măsurile „necesare” pentru „salvarea planetei”. Globaliștii, mass-media de stânga și mai mulți educatori au început deja îndoctrinarea copiilor în această direcție.

Eagle 93.5 FM, un post de radio din Canada care emite în zona Pembina Valley, organizează o campanie lunară cu titlul „Clasa lunii”, în cadrul căreia vizitează clase alese din diferite școli și îi recompensează pe elevi cu premii, printre care „gustări” de greieri prăjiți, relatează thegatewaypundit.com.

Pentru a fi selectați drept „clasa lunii”, profesorii și elevii este necesar ca mai întâi să se înscrie.

Sala de clasă câștigătoare primește un prânz la McDonald’s, un cadou de la Aspire Dental Centre, greieri prăjiți de la Prairie Cricket Farms, precum și o excursie organizată de The Eagle 93.5 FM dacă sunt aproape de zonă.

Într-un video ajuns viral, postat pe Twitter de dr. Shawn Baker, prezentatorul emisiunii matinale Eagle 93.5 Morning Show, Ronny Guenther, a vizitat o clasă de clasa a șasea de la școala Parkland din Canada pentru a sărbători cu premii, inclusiv greieri prăjiți de la Prairie Cricket Farms.

Copiii pot fi văzuți purtând măști. Un utilizator a spus: „Măștile sunt necesare, dar vom face o excepție pentru consumul de greieri”.

Un alt video arată cum Ronny Guenther a vizitat o altă școală, Border Valley School, în februarie 2022.

Clasa lunii februarie 2022 a însemnat o excursie la Școala Borden Valley pentru Ronny Guenther și Nicole Klassen. Clasa Doamnei Hildebrand (…) a fost surprinsă când a fost anunțată că Eagle 93.5 se va opri la școală pentru o petrecere cu premii de la McDonalds din Morden and Winkler, de la Alt Marketing, Aspire Dental Center și Prairie Cricket Farms!”, conform site-ului pembinavalleyonline.com.

Clasa lunii pentru martie 2022 i-a trimis pe Ronny Guenther și Nicole Klassen la Miami. Doamna Owen și-a informat elevii că perechea de la The Eagle 93.5 se va opri (la școală) pentru o petrecere cu premii de la McDonalds din Morden and Winkler, Alt Marketing, Aspire Dental Centre. Chiar și Ryan Steppler de la Prairie Cricket Farms a trecut pentru o vizită!”, a informat site-ul thegatewaypundit.com.

Un bărbat care pare să fie profesor poate fi văzut în videoclipul de mai jos spălându-le creierul elevilor săi că mâncatul insectelor este bun pentru ei.

Alte înregistrări video din această campanie pot fi vizionate aici.

Potrivit NY Allergy, în ultimii doi ani au fost raportate mai multe reacții alergice la „mâncarea” de greieri.

Greierii sunt antropode, precum creveții, crabii și homarii. Aceasta înseamnă că ei conțin o parte din aceleași proteine, astfel că persoanele care sunt alergice la crustacee pot dezvolta o alergie la greieri. Există și o relație cu gândacii. Cercetătorii au descoperit că greierii conțin o parte din proteinele care se regăsesc în gândaci. Dacă suferiți de alergie la gândaci, s-ar putea să aveți alergie și la greieri”, potrivit publicației.

Pentru cei care sunt alergici, (greierii) reprezintă o amenințare serioasă. Când sunt ingerați, greierii pot provoca anafilaxie și alte reacții grave. Înainte de a încerca această nouă tendință, este important să cunoaștem riscurile consumului acestei insecte.”

Dr. Baker a distribuit o fotografie cu pufuleți „Cheddar Cheese”, care conțin făină de greieri printre ingrediente.

Gateway Pundit a relatat anterior că TMZ face acum publicitate suplimentelor proteice produse de Human Improvement, suplimente care conțin pulbere de greieri.

Cercetătorii și-au exprimat îngrijorarea că anumite insecte, cum sunt greierii, pot acționa ca purtători și pot transmite viruși care pot infecta atât oamenii, cât și animalele.

Potrivit Healthline, într-un studiu din 2019, cercetătorii au analizat mostre de insecte de la 300 de ferme de insecte și magazine de animale de companie din Europa Centrală, inclusiv de la 75 de ferme de greieri.

În aproape 81% dintre fermele de insecte examinate în studiu au fost descoperiți paraziți. Paraziți care pot provoca boli la oameni au fost descoperiți în 30% dintre aceste probe.

Citiți și:
DARPA, insecte, știință țicnită și noi (oamenii): Nu ai unde să te ascunzi
„Consumați insecte!”, ni se sugerează tot mai des în ultima vreme. Suntem reeducați să acceptăm meniul pe care elitele globaliste îl pregătesc pentru noi
Insectele ca hrană? Un fleac. Vom fi nevoiți să mâncam cadavre umane, susține cât se poate de serios un cercetător suedez

 

yogaesoteric
7 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More