«Noul raport CIA: Cum va fi lumea în 2025?» – o carte scrisă după un raport CIA din 2005, în care se prefaţează epidemia de coronavirus din 2020!!!

 

Un raport al CIA din anul 2005, în care erau anticipate posibilele amenințări din anii 2025, oferă o descriere amănunțită și detaliată a unei pandemii foarte asemănătoarea cu aceea care pune astăzi presiune pe întreaga planetă.

Raportul, care a fost scris în septembrie 2005, a fost descris de Alexander Adler în cartea sa Noul raport CIA. Care va fi noua față a lumii în 2025?. Cartea a fost publicată deja Occident în perioada 2005-2009.

CIA, ca de obicei, a încercat să prezică viitorul lumii cu 15-20 de ani în avans. În mod surprinzător, raportul oferă o descriere exactă a pandemiei globale. În capitolul intitulat „Un posibil focar al unei pandemii globale”, experții CIA au descris un scenariu care arată foarte asemănător cu Covid-19. În cadrul lucrării, experții CIA au în vedere și terorismul în scădere, mutarea puterii economice din Vest către Est, scăderea resurselor de hidrocarburi, deficitul de apă care ar conduce la noi tensiuni.

„Toate aceste ipoteze sunt ilustrate de scenarii surpriză demne de cele mai bune condeie de la Hollywood. În general, cartea impactează prin dorința de a sintetiza informațiile și de a le face accesibile pentru cel mai mare număr de oameni”, afirmă editorul lucrării lui Alexander Adler.

Experții Agenției Centrale de Informații a Statelor Unite au analizat de multă vreme posibilitatea apariției unei pandemii cauzate de un coronavirus extrem de contagios care s-ar putea răspândi într-un timp foarte scurt la nivel global. „Noul raport CIA – Cum va arăta lumea de mâine” descrie cu o acuratețe înfricoșătoare realitatea pe care o trăim astăzi. Epidemia se va declanșa fie din cauza mutațiilor suferite de un virus aflat deja în circulație, fie prin apariția unui nou patogen, cel mai probabil într-o zonă dens populată, cum ar fi cele din sudul Asiei, unde trăiesc comunități mari în proximitatea animalelor de tot felul, avertizau experții CIA.

„Va fi nevoie de săptămâni pentru ca laboratoarele să poată furniza rezultate definitive confirmând existența unei maladii cu potențial pandemic. Între timp, vor apărea focare în orașe din sudul Asiei. În ciuda restricțiilor privind deplasările internaționale, călători simptomatici sau cu simptome minore vor putea răspândi virusul pe toate continentele”, se afirmă în raport. „Bolnavii ar fi din ce în ce mai numeroși, noi cazuri apărând în fiecare lună. Absența unui vaccin și lipsa unei imunități de grup vor face ca populațiile să fie expuse riscului contagiunii. În cel mai rău scenariu, de la zece până la sute de milioane de oameni din zona Occidentală vor contracta acest virus, iar numărul morților ar putea ajunge la sute de milioane de oameni.”

Există și o veste bună în raportul amintit, potrivit CIA, „pandemia ar urma să dispară la fel de brusc cum a apărut”, ceea ce este încurajator pentru noi, dar, pe de altă parte, nu se poate să nu te întrebi cum este posibil așa ceva.

Raportul CIA din 2005, publicat în numeroase țări la vremea respectivă, a revenit brusc în atenție în aceste zile având în vedere acuratețea cu care prezice situația în care ne găsim astăzi. Posibilitatea unei pandemii de origine virală circula încă înainte de apariția raportului, scenarii catastrofice cu zeci de milioane de morți fiind vehiculate încă de la epidemia de SARS din perioada 2002-2004, care a îmbolnăvit 8000 de persoane din 29 de țări și a făcut 774 de morți. Și atunci experții internaționali avansau cifre apocaliptice, vorbind de milioane de morți.

La fel s-a petrecut și cu gripa porcină și cu Zika. Se știa și se tot discutase în spațiul public cum ar putea arăta o pandemie și care ar fi efectele. Întrebarea care se află pe buzele tuturor este însă dacă această pandemie pe care o traversăm acum a apărut din cauze naturale sau este rezultatul unei acțiuni umane, deliberate sau nu.

Atunci când fel de fel de laboratoare de pe glob, inclusiv cel din Wuhan, lucrează cu viruși foarte periculoși, care, în plus, sunt exportați dintr-o țară într-alta, cum o arată colaborarea dintre chinezi și americani, este de bun-simț să te întrebi dacă nu discutăm de un virus scăpat din laborator.

S-a discutat deja posibilitatea ca un astfel de accident să se fi produs la Wuhan, dar dacă nu a fost un accident, ci un gest deliberat? O astfel de posibilitate a fost indirect evocată de președintele SUA, Donald Trump, care compară situația de astăzi din SUA cu cea de după atacul de la Pearl Harbor sau după atacul de la 11 septembrie.

Ceea ce este foarte tulburător este faptul că mulți profețesc în aceste zile că lumea nu va mai fi niciodată cum a fost. Se vehiculează tot felul de revoluții, schimbarea arhitecturii globale, schimbări în viața oamenilor de rând. În acest moment este greu de știu ce se va petrece, dar pe măsură ce trece timpul și vedem în ce direcție se îndreaptă omenirea, s-ar putea să înțelegem cine ar fi putut avea un interes în a provoca o catastrofă capabilă să schimbe fața lumii. Iar noua față a societății s-ar putea să nu ne placă!

Redăm mai jos câteva fragmente din lucrarea amintită:

„Declanşarea posibilă a unei pandemii mondiale

Apariţia unei noi boli respiratorii umane virulente, extrem de contagioase, pentru care nu există tratament adecvat, ar putea declanşa o pandemie mondială. Dacă o astfel de boală apare, din acest moment până în 2025, tensiuni şi conflicte interne sau transfrontaliere nu vor putea să nu explodeze. De fapt, naţiunile se vor forţa atunci, cu capacităţi insuficiente, să controleze mişcările populaţiilor care caută să evite infecţia sau să-şi păstreze accesul la resurse naturale.

Apariţia unei pandemii depinde de mutaţia genetică naturală, de recombinarea tulpinilor virale deja existente în circulaţie sau, mai mult, de apariţia unui nou factor patogen în populaţia umană. Experţii văd în tulpinile înalt patogene ale gripei aviare, precum cele de genul H5N1, candidaţi probabili pentru acest tip de transformare, dar alţi agenţi patogeni, precum coronavirusul care a determinat SARS şi diferite tulpini de virus gripal, vor avea aceleaşi proprietăţi.

Dacă o boală pandemică se declară, aceasta va fi fără îndoială într-o zonă cu densitate populaţională mare, cu o mare proximitate între oameni şi animale, aşa cum există în China şi în sud-estul Asiei unde populaţiile trăiesc în contact cu animalele domestice. Practicile nereglementate de creştere a animalelor vor favoriza circulaţia unui virus de tipul H5N1 printre populaţiile de animale, crescând şansele mutaţiei genetice şi apariţiei unei tulpini susceptibile de a provoca o pandemie. Pentru a se propaga rapid, este suficient ca boala să apară în regiuni cu densitate umană mare.

Într-un asemenea scenariu, boala va întârzia să fie identificată, întrucât ţara de origine nu va dispune de modalităţile adecvate de depistare. Vor fi necesare săptămâni pentru ca laboratoarele să furnizeze rezultate clare care să confirme existenţa unei boli care riscă să devină pandemie. Între timp, focare de boală se vor declara în oraşele din sud-estul Asiei. În ciuda restricţiilor care vor limita deplasările internaţionale, călători care vor prezenta puţine simptome sau vor fi asimptomatici vor putea transporta virusul pe alte continente.

Bolnavii vor fi din ce în ce mai mulţi, noi cazuri vor apare în fiecare lună. Absenţa unui vaccin eficace sau a imunităţii în restul lumii vor expune populaţiile la contagiune. În cel mai rău caz, vor fi de la 10 la mai multe sute de milioane de occidentali care vor contacta boala, iar decesele se vor număra în zeci de milioane. În restul lumii degradarea infrastructurilor vitale şi pierderile economice la scară mondială vor antrena infectarea unei treimi din populaţia globului şi moartea a sute de milioane de fiinţe umane.”

„Spre anul 2020 o boală care va semăna cu o formă gravă de pneumonie se va răspândi în întreaga lume, atacând plămânii şi bronhiile şi fiind rezistentă la toate tratamentele cunoscute. Mult mai stupefiantă decât boala în sine va fi dispariţia sa bruscă şi reapariţia ei 10 ani mai târziu, înainte de a dispare pentru totdeauna la fel de rapid precum a apărut.”

„În 2020, din ce în ce mai mulţi oameni vor purta măşti chirurgicale şi mănuşi de cauciuc în public, de teama unei boli asemănătoare pneumoniei, care va ataca în acelaşi timp plămânii şi bronhiile, în plus faţă de faptul că va fi extrem de rezistentă la orice tratament. Această boală se va dovedi a fi în mod particular deconcertantă când, după ce va semăna panica în timpul iernii, va părea că va fi dispărut complet înainte de a reapare din nou 10 ani mai târziu, scufundând cercetătorii în confuzii referitoare la originea şi tratamentul său.”

Citiţi şi:

Viruși, epidemii și experimente. Istoria războiului biologic

Noua dogmă – Pandemia eternă. Noii eretici – Nealiniații

 

yogaesoteric
15 iulie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More