Fauci a finanțat cercetări în care s-au folosit părți ale trupului unor bebeluși viabili și sănătoși pentru șobolani „umanizați”

Anthony Fauci, medicul șef al lui Joe Biden, a finanțat cercetări în care s-au folosit părți ale trupului de la bebeluși viabili și sănătoși uciși în avorturi. Agenția lui Fauci folosește dolari din taxele plătite de americani pentru a finanța astfel de experimente imorale.

Anthony Fauci

O nouă investigație realizată de DailyWire a constatat că agenția lui Fauci a susținut un studiu efectuat la Universitatea din California, San Francisco în care s-au folosit organe de la bebeluși avortați care aveau între 18 și 23 de săptămâni de dezvoltare intrauterină, pentru a studia creșterea bacteriană.

Studiul „Colonizarea bacteriană viabilă este extrem de limitată în intestinul uman, pe timpul vieții intrauterine” a fost publicat în februarie 2020 în revista Nature Medicine.

Conform studiului, cercetătorii au folosit organe „donate” precum intestine, rinichi, splină și ganglioni limfatici de la copii avortați care aveau de la 18 până la 23 de săptămâni de dezvoltare intrauterină. Organele bebelușilor au provenit de la Departamentul de Obstetrică, Ginecologie și Știința Reproducerii de la Spitalul General Zuckerberg din San Francisco, a menționat studiul.

Organele bebelușilor „au fost colectate utilizându-se instrumente sterile de către un singur operator pe parcursul a 10 minute de la procedura de terminare a sarcinii și plasate în recipiente sterile” și apoi „transportate în medii cu gheață și prelucrate în decurs de două ore după colectare”, potrivit studiului.

Cercetătorii au recunoscut că pentru a-și desfășura studiul au folosit mai multe surse de finanțare din banii plătitorilor americani de taxe, inclusiv o subvenție a Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, din care universitatea a folosit 113.727 USD din 2017 (Grant Nr. F31 AI136336), relatează DailyWire. Alte subvenții finanțate din banii contribuabililor au venit de la Fundația Națională de Științe și Institutul Național de Sănătate (NIH).

Grupul care a descoperit inițial studiul, San Francisco Pro-viață, a cerut insistent UCSF să oprească avorturile imorale și practicile de cercetare asupra fetușilor, conform raportului.

La începutul lunii iulie, San Francisco Pro-viață a publicat documente primite de la Universitate, printr-o cerere de documente publice, care arată cum UCSF recoltează organe genitale și alte organe de la copii avortați, pe care le-au folosit pentru cercetare, fără ca majoritatea americanilor să știe că banii din taxele pe care le-au plătit finanțează aceste tulburătoare practici de avort, lipsite de etică.

La începutul acestei veri, David Daleiden, fondatorul Centrului pentru Progres Medical, a declarat pentru Townhall că agenția lui Fauci a acordat 61 de milioane de dolari și Universității din Pittsburgh, în 2019, pentru cercetare științifică, iar o parte din acești bani a finanțat experimente grețoase care implică inserarea la șoareci și șobolani a unor părți din trupul fetușilor avortați.

Într-un studiu, oamenii de știință au folosit scalpul unor copii avortați, care aveau între 18 și 20 de săptămâni de sarcină, pentru a crea șoareci și șobolani „umanizați” care să servească unor studii asupra sistemului imunitar uman. Cercetătorii au descris scalpul drept „piele umană cu grosime deplină”.
Odată cu articolul lor, cercetătorii au publicat și fotografii ale experimentului – imagini îngrozitoare care prezintă smocuri de păr ale copiilor avortați care cresc pe rozătoare.
Pe timpul administrației Obama, cel puțin 77 de milioane de dolari din taxe au fost cheltuiți pentru proiecte de cercetare care foloseau părți ale trupului copiilor avortați, conform The Hill. Administrația Trump a întrerupt finanțarea cercetărilor lipsite de etică și a creat un nou consiliu consultativ etic pentru a preveni o finanțare suplimentară. Cu toate acestea, administrația Biden a inversat rapid acțiunile la începutul acestui an.

Citiţi şi:
Teribilul secret pe care îl ascunde dr. Anthony Fauci
Senatorul Rand Paul îl cheamă la judecată pe Fauci, după ce s-a demonstrat că a finanțat Institutul de Virusologie din Wuhan cu 3,1 milioane de dolari
Dr. Fauci vorbea constant cu Bill Gates și Mark Zuckerberg, știa că măștile nu funcționează și era conștient de probabilitatea unei scurgeri din laboratorul din Wuhan…

yogaesoteric
21 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More