Nu este o boală, este un test de inteligență și ceea ce este cel mai rău urmează să vină

Dacă nu ne dăm seama că ni se spală creierul, înseamnă că au reușit deja. Și este evident faptul că, din păcate, cu marea majoritate a oamenilor deja au reușit aceasta.

Deși în cele mai multe țări s-a declarat sfârșitului pandemiei, să nu credeți însă că acesta este sfârșitul problemei. La fel ca în vechile romane în serie, acesta este doar sfârșitul unui capitol. Sfârșitul preconizat al romanului va veni doar atunci când elitele vor fi constituit Guvernul Mondial și vor fi făcut din întreaga umanitate ‒ pe care o lasă în viață, ceea ce nu va fi mult, așa cum era menționat pe „Georgia Guidestones” ‒ automate biologice perfect controlate.

Plandemia nu este altceva decât o „repetiție generală cu de toate”, pentru a vedea cât și cum înghite populația. Și în acest sens a fost un succes răsunător. Planul este de modă veche și este la câteva episoade de finalizare, incluzând, cu o certitudine absolută, farsa schimbărilor climatice antropogenice, un război la scară mare, o prăbușire economică și, cel mai probabil, o întrerupere electrică și un atac extraterestru simulat, proiectul „Blue beam”.

Cine nu-i crede capabili de toate acestea și multe altele, nu știe că atacul de la 11 septembrie a fost planificat de CIA, că 11-M a fost planificat de NATO, că marea majoritate a drogurilor ilegale călătoresc în avioane militare și că toate războaiele și crizele au fost planificate de „EI”.

Banii care au permis armatei bolșevice să-l învingă pe țar, și cei care i-au permis lui Hitler să ajungă la putere și să reînarmeze Germania, paradoxal au ieșit (pentru cei care nu știu cum funcționează lumea) din aceleași bănci anglo-saxone, ai căror moștenitori sunt astăzi Blackrock și Vanguard.

Schimbările climatice antropogene sunt un subiect cu care suntem spălați pe creier de mulți ani. Dar nimeni nu ne explică faptul că în urmă cu 2.000 de ani (pe vremea Imperiului Roman) clima era mai caldă decât în prezent, iar în secolele XII și XIII era și mai caldă, în ceea ce se numește „optimul climatic” (observați că se spune „optim”, nu „catastrofal”), când Groenlanda era locuită și producea recolte (ce problemă!), iar nivelul mării nu era substanțial diferit de cel actual. În niciunul dintre aceste cazuri, omenirea nu producea CO2 „foarte periculos”.

Nici nu ne spun că „Mica Epocă Glaciară” (secolele XIV-XIX) a coincis cu ceea ce în astronomie se numește „Minimul Maunder”, adică o perioadă în care Soarele nu a produs aproape nicio furtună solară, ceea ce indică cea mai mare activitate a sa. Cu alte cuvinte, clima Pământului este determinată de Soare (ce noutate!), iar oamenii aspiră, cel mult, să o modifice la scară locală și foarte mică, prin geoinginerie. Cu alte cuvinte, toate eforturile pe care ni le vor cere pentru a ne „salva” de încălzirea globală nu vor avea ca scop decât sărăcirea și controlul nostru.

Războiul se pregătește de câțiva ani. Ucraina este punctul fierbinte. Aproximativ 13.000 cetățeni de origine rusă au fost deja uciși acolo, pentru a-l provoca pe Putin. Deși puțini știu aceasta, în 1939, în Polonia, cetățeni de origine germană au fost deportați și uciși pentru a-l provoca pe Hitler, cu rezultatul pe care îl cunoaștem. Istoria se repetă.

Cele două războaie mondiale au fost pretextul pentru a zdrobi milioane de oameni și a crea embrionul unui guvern mondial (mai întâi Liga Națiunilor, apoi ONU).

Orice problemă „globală” este organizată de „ei” ca un motiv pentru ca noi să cerem o soluție globală ‒ guvernul mondial. Vechiul sistem problemă – reacție – soluție.

Și atâta timp cât nu vom vedea aceste manevre, vom continua să mușcăm momeala. Din fericire, plandemia a fost o farsă atât de flagrantă, încât un procent semnificativ, chiar dacă mic, s-a trezit și va fi foarte greu să fie din nou păcălit atât de ușor.

Autor: colonel Pedro Baños ‒ specialist în geostrategie, apărare, securitate, terorism jihadist și informații militare

Citiți și:
Scopul Planului Covid este unul singur: totalitarismul mondial
Big Tech și Big Pharma pun la cale lumea post-covid!

 

yogaesoteric
12 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More