Nu înțelegi ce se petrece în America? Citește aici!

 

Un text fabulos ce a fost viral pe rețelele de socializare din Statele Unite

Astăzi, m-am trezit și, luându-mi cafeaua de dimineață, am realizat că totul este pe punctul de a se schimba. Prea puțin contează cum votez sau ce spun, ceva rău a invadat țara noastră și viețile noastre nu vor mai fi niciodată la fel. Am fost tulburată de ostilitatea familiei și a prietenilor mei.

Dacă un tip pretinde că e femeie, este nevoie să pari că ești de acord cu el.

Nu ești american cu adevărat dacă consideri că la recensământ e necesar să fie înregistrat doar numărul americanilor din America.

Rușii care influențează alegerile noastre sunt răi, dar imigranții ilegali care votează în alegerile noastre sunt buni.

A fost cool ca Joe Biden să îl șantajeze pe președintele ucrainean, dar este o infracțiune dacă Donald Trump se interesează de acest șantaj.

Douăzeci de ani este o vârstă prea fragedă pentru a bea o bere, dar optsprezece ani este suficient pentru a vota.

Persoanele care nu au avut niciodată sclavi ar fi necesar să plătească daune pentru sclavie unor persoane care nu au fost niciodată sclavi.

Retorica inflamată este scandaloasă, dar a-i hărțui pe oameni prin restaurante este o virtute.

Persoanele care nu au fost niciodată la universitate ar fi necesar să le plătească datoriile studenților care au făcut împrumuturi enorme pentru diplomele lor.

Imigranții afectați de tuberculoză și de poliomielită sunt bineveniți, dar (dacă tu vii în America) e necesar să dovedești că ai câinele vaccinat.

Medicii irlandezi și inginerii germani care doresc să imigreze este necesar să treacă printr-un proces de verificare riguros, dar gangsterii analfabeți care ne trec frontiera din sud sunt bineveniți.

Cinci miliarde de dolari pentru securitatea frontierei este prea mult, dar 1,5 miliarde de dolari pentru îngrijiri de sănătate „gratuite” nu sunt.

Dacă trișezi ca să intri la universitate, mergi la închisoare, dacă trișezi ca să intri în țară, mergi la universitate gratuit.

Persoanele care spun că genul nu există doresc o femeie președinte.

Vedem alte țări devenind socialiste și prăbușindu-se, dar asta ni se pare o alegere excelentă.

Unele persoane sunt făcute responsabile pentru evenimente care s-au produs înaintea nașterii lor, în timp ce altele nu sunt trase la răspundere pentru ceea ce fac acum.

Criminalii sunt prinși și eliberați pentru că au rănit mai mulți oameni, dar a-i aresta este rău, deoarece este o violare a drepturilor lor.

Iar a sublinia toată această ipocrizie face din noi niște rasiști?

Nimic nu mai are niciun sens, nicio valoare, nicio morală, nicio civilitate.

Oamenii mor de un virus chinezesc, dar ești rasist să-l numești chinezesc, deși a apărut în China.

Trăim în mod evident într-o lume întoarsă cu fundul în sus, în care binele este fals și răul este corect; în care a-i omorî pe asasini este rău, dar a-i ucide pe bebelușii nevinovați este corect; în care întunericul este lumină și lumina întuneric.

Trezește-te, America, marele vas de nescufundat Titanic-America a lovit un aisberg, ia apă și se scufundă cu rapiditate. Nu există decât o barcă de salvare care ne poate salva, și aceasta este a-l vota pe Donald Trump în noiembrie.
Putem să scăpăm sau să ne scufundăm cu vaporul în abisul oceanului și să ne înecăm pentru totdeauna. Alegerea ne aparține. Ce va fi? Timpul este scurt, faceți alegerea cu atenție!

Citiţi şi:

Adevăratul Donald Trump

Evenimentele la care asistăm pasiv în prezent ascund de fapt o luptă finală care se dă între SUVERANIȘTI și GLOBALIȘTI


 

yogaesoteric
6 noiembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More