Numai o conştiinţă demonizată de lăcomie poate extinde vaccinarea anti-covid asupra copiilor

Medicina astăzi nu numai că nu mai este interesată de suflet și tratează exclusiv organul afectat, nu bolnavul, dar industrializează boala, din rațiuni speculativ-pecuniare.

Numai o conştiinţă demonizată de lăcomie poate extinde vaccinarea anti-covid asupra copiilor, adică asupra celor care nu au niciun fel de probleme în această boală ideologizată de stăpânii banilor lumii. Care pregătesc, prin Marea Resetare, moartea libertății dată nouă ca dar dumnezeiesc.

Pentru progresiști și toți cei care îmbrățișează, întocmai naziștilor, cultura morții (avort, eutanasie, uciderea pentru prelevarea de organe șamd), bolnavul este un deșeu biologic de care societatea este nevoie să se debaraseze sau să-i folosească „componentele”, organele, întrucât acesta costă bani, resurse umane, timp.

Paraliticul de la scăldătoarea Vitezda, care nu avea OM (așa și spune, „Doamne, nu am om care să mă arunce în scăldătoare când se tulbură apa”), a îndurat 38 de ani boala. Nu se putea deplasa și nu avea cine să-l ajute să beneficieze de mișcarea apei prilejuită de înger.

Domnul Hristos rezolvă problema instantaneu, fără multe pertractări: „Scoală-te, ia-ți patul tău și umblă! Și îndată omul s-a făcut sănătos, și-a luat patul și umbla.”

Dar de ce erau deranjați cei care păstrau literal dogma sâmbetei, pe care și astăzi iudeii religioși pun preț mare, zi în care Mesia a făcut minunea? Că paraliticul și-a luat patul în spate, la porunca Domnului, în ziua în care nu era îngăduit, în care nu se cuvenea să se miște.

Extrapolând, vedem și astăzi modul în care medicii care fac oamenii bine de covid sunt dezavuați public, întrucât nu păstrează dogma tratamentului mondial acceptat, nu pun bază pe „protocoale”. Personalizează tratamentele, ceea ce forma mentis globalistă nu poate accepta. Mai mult, nu își lasă pacienții să ajungă în ATI ca să împlinească ciclul acceptat de organismele internaționale și propovăduit prin canalele de presă mainstream. Iar din ATI, nu sunt trimiși în pământ în pungile negre, ca reziduuri umane bio-toxice.

Medicina modernă, așa cum vedem pregnant cu ocazia pseudo-pandemiei, duce spre eficientizarea economică a tratamentului, eliminând factorii „subiectivi”, cel spiritual fiind esențial în abordarea bolnavului. În loc să-i ofere mângâiere, cadrul medical îl leagă pe bolnav de pat, ca să nu-i deranjeze ciclul de administrare a tratamentului.

Să amintim în context de Sfinții Părinți, în special de Sf. Vasile cel Mare, cel care, pe lângă forța teologică prin care a construit o Sf. Liturghie, a pus la punct, în Cezareea Capadociei, prima bolniță/spital din istorie, denumită de contemporani „Vasiliada”, cel care-i îmbrățișa pe cei leproși fără frica de contaminare. El însuși fiind un bolnav cronic, fapt care i-a adus sfârșitul la 49 de ani.

Bolnavul – spunea recent un preot într-o predică – este necesar să fie respectat trup și suflet, ca făptură creată după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, în care este prezent, în mod tainic, însuși Mântuitorul Iisus Hristos.” Cel care a venit în lume, spune un gânditor francez, „nu ca să înlăture boala (consecință a căderii în păcat) și nici ca să o explice, ci ca să umple boala de prezența lui Dumnezeu”.

Boala, durerea și suferința pot „lamina” sufletele celor credincioși, ba pe unii îi poate sfinți. „În Hristos, nimic nu este fatalitate” – a spus părintele Gheorghe într-o predică, continuând apoi: „Boala și suferința sunt o pedagogie dumnezeiască a apropierii inimii de Dumnezeu. Moartea însăși este un Paște, o victorie a vieții veșnice”.

Citiţi şi:
Vaccinarea anticovid la copii – O crimă în desfășurare. Cum pot vaccinurile să paralizeze sistemul imunitar al unui copil pe termen lung
În atenția părinților – Medicul Oana Mihaela Secară avertizează: „Nu există niciun argument pentru vaccinarea în masă a copiilor…”

 

yogaesoteric
9 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More