Numărul de accidente vasculare cerebrale raportate la OMS crește în fiecare săptămână. Comparativ cu luna mai 2021, numărul este acum cu 300% mai mare

Datele OMS, evaluate de Universitatea din Uppsala, arată o creștere semnificativă a accidentelor vasculare cerebrale. Creșterea este atât de marcată și persistentă, încât se poate presupune o legătură cu vaccinarea anti-covid.

La mijlocul lunii mai 2021, au fost raportate sub 5.000 de cazuri pe săptămână, însă de atunci cazurile de accident vascular au crescut aproape constant. Astfel că în prima săptămână a lunii aprilie 2022, au fost aproape 20.000 de cazuri.

Blogul ScienceFiles, care observă evoluția de ceva vreme, scrie că „numărul de rapoarte a îndeplinit criteriile noastre, creștere disproporționată după standardizare și creștere disproporționată de la o săptămână la alta, astfel încât se poate considera relativ sigur că terapiile genice / vaccinurile anti-covid-19 sunt cauza accidentelor ulterioare.

ScienceFiles a formulat și următoarea concluzie: „În circumstanțe normale, o astfel de constatare duce la retragerea de pe piață a vaccinurilor / terapiilor genetice anti-covid-19.

De asemenea, „o creștere disproporționată este un indicator care confirmă ipoteza de cauzalitate între vaccinarea anti-covid-19 (terapia genetică) și efectul secundar corespunzător într-o asemenea măsură, încât cu greu se poate presupune altceva decât o cauzalitate. Metoda pe care o folosim ne asigură că aceasta este situația. Mai întâi standardizăm rapoartele speciale la numărul total de rapoarte și comparăm rezultatul cu o valoare așteptată care apare atunci când se presupune că vaccinarea anti-covid-19 și efectul secundar raportat sunt independente unul de celălalt.

O creștere disproporționată rezumă faptul că un raport special, de exemplu, legat de miocardită, apare mai frecvent decât era de așteptat și că această frecvență de raportare devine mai frecventă în timp, iar abaterea de la valoarea așteptată devine din ce în ce mai mare.

Citiți și:
Dr. Adrian Cacovean: Dacă după vaccin ai pățit asta, ai grijă să nu mai pățească nimeni, raportează efectul advers!
Halucinant! Un militar recunoaște decimarea populației după caravana vaccinării în satele din Iași

 

yogaesoteric
7 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More