O băutură-minune din cătină, sfeclă roşie şi morcovi poate preveni şi chiar ajuta la vindecarea cancerului dar şi a altor boli

 

Băutura vitaminizantă cu sfeclă roşie, morcovi şi cătină este un adevărat izvor de sănătate, graţie multiplelor beneficii ale ingredientelor.

Fructul de cătină conţine o cantitate vitamina C de două ori mai mare decât măceşele şi de zece ori mai mare decât citricele.

Morcovii, pe lângă conţinutul bogat de vitamina A, ajută la prevenirea cancerului, au efect anti-îmbătrânire, te ajută să ai o piele frumoasă şi o vedere mai bună.

Iar sfecla roşie, datorită numeroaselor principii active pe care le conține, este un veritabil medicament oferit de natură.

Iată care sunt ingredientele necesare preparării acestei băuturi:
– 2 pahare suc de morcovi;
– 1/2 pahar suc de cătină;
– 1/2 pahar suc de sfeclă roşie.

Sucurile proaspăt preparate, de preferat obținute cu ajutorul unui storcător cu melc (prin presare), se pun într-o sticlă şi se amestecă bine. Băutura se serveşte imediat, pe stomacul gol.

Citiţi şi:

Calităţi medicale ale terapiei cu sucuri

Un medicament perfect natural de excepţie – Sfecla roşie 

 Sucuri de fructe

 

yogaesoteric
6 septembrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More