O cafenea din California percepe o taxă de 5 dolari clienților care poartă mască

O cafenea din Mendocino, California, percepe o taxă de 5 dolari clienților care poartă mască sau se „laudă” că au făcut vaccinul împotriva coronavirusului.

O taxă de 5 dolari este adăugată la comenzile plasate în timp ce porți o mască pe față”, este anunțul postat în fereastra Fiddleheads Café. Orice client „prins lăudându-se că este vaccinat” va fi nevoie, de asemenea, să plătească amenda.

Proprietarul cafenelei, Chris Castleman, a declarat pentru Fox News că banii strânși merg spre „organizațiile caritabile care se ocupă de abuzurile domestice, sinucideri și sărăcie, care au fost copleșite din cauza daunelor colaterale ale carantinei impuse de guvern”.

Mi s-a cerut tot timpul să port mască și mi s-a spus că nu este un mare efort. Eu cer o donație de 5 dolari pentru caritate și nu cred că este prea mult”, spune el.

Clienții sunt „mai mult decât dispuși” să plătească taxa, odată ce au aflat că are un scop caritabil și aproximativ 100 au făcut deja aceasta. „Însă unii oameni sunt foarte supărați din cauza asta. Sunt pe punctul de a intra, văd afișul și pleacă”, adaugă Castleman.

Centul pentru Controlul Bolilor (CDC) a declarat că persoanele vaccinate nu este necesar să poarte mască în majoritatea spațiilor interioare, dar Fiddleheads Cafe sfidează obligația de a purta mască impusă de statul California. „Au fost cu ochii pe noi în ultimul an”, spune Castleman despre guvernul local. În iunie anul trecut, patronul a preferat să închidă cafeneaua decât să solicite angajaților săi să poarte mască, după ce a primit o amendă de 10.000 de dolari.

Castleman își exprimă liber atitudinea față de obligația de a purta mască. Un alt afiș pe care scria „Aruncă-ți masca la coșul de gunoi și primești 50% reducere la toată comanda” a fost pus în fereastra cafenelei timp de aproximativ două luni.

Citiţi şi:
Studiu MIT: Propagandiștii vaccinurilor s-au infiltrat într-un grup de sceptici ai vaccinurilor și au constatat că scepticii sunt mai științifici și mai riguroși în gândirea lor în comparație cu purtătorii de măști
Mișcarea anti-mască, în colimatorul serviciilor germane de informații

 

yogaesoteric
8 septembrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More