Studiu MIT: Propagandiștii vaccinurilor s-au infiltrat într-un grup de sceptici ai vaccinurilor și au constatat că scepticii sunt mai științifici și mai riguroși în gândirea lor în comparație cu purtătorii de măști

O echipă de cercetători de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) s-a infiltrat într-un grup de „sceptici” ai coronavirusului și a descoperit că cei care pun la îndoială versiunea oficială sunt mai științifici decât cei care o acceptă.

Spre deosebire de persoanele din Branch Covidians (care împărtășesc aceeași filosofie despre covid), care cred tot ce le spun Anthony Fauci și Bill Gates, chiar dacă nimic nu are sens, scepticii covid-19 tind să analizeze empiric datele științifice și să ajungă la propriile concluzii raționale, anunță A Final Warning.

Cel mai important, grupurile pe care le-am studiat cred că știința este un proces, și nu o instituție”, a dezvăluit echipa de cercetători despre rezultatele investigației lor.

Într-adevăr, cei care sunt anti-mască se dovedesc adesea a fi mai sofisticați în înțelegerea modului în care cunoștințele științifice sunt construite social decât adversarii lor ideologici, care îmbrățișează un realism naiv.

Această constatare are o mare greutate venind din partea experților de la MIT, una dintre cele mai respectate instituții științifice de învățământ superior din lume.

Într-un studiu publicat pe această temă, cercetătorii au mai arătat că persoanele anti-mască „apreciază accesul nemijlocit la informații și preferă cercetarea personală și lectura directă în detrimentul interpretărilor «experților»”.

Membrii acestui grup apreciază inițiativa și ingeniozitatea personală, având încredere în analiza științifică doar în măsura în care o pot reproduce ei înșiși, accesând și coroborând datele în mod direct.”

Persoanele anti-mască recunosc că „știința” oficială este părtinitoare

Diferența dintre persoanele anti-mască și cei care cred tot ceea ce le spune guvernul este că primii tind să aibă o gândire critică, spre deosebire de ceilalţi, care manifestă loialitate și supunere oarbă. Doar pentru că Fauci spune că injecțiile cu vaccinul împotriva virusul chinezesc sunt „sănătoase” și „sigure” nu înseamnă automat că este adevărat.

Totuși, pentru cei din categoria Branch Covidians, orice spune Fauci este adevărat, deoarece Fauci este un „doctor” și un „om de știință” căruia i se alocă mult timp în emisiunile de televiziune.

Cei anti-mască sunt foarte reflexivi cu privire la natura inerent părtinitoare a oricărei analize și resimt ceea ce ei consideră atitudinea arogantă și autosuficientă a elitelor științifice”, au constatat experții MIT despre cei din grupul scepticilor.

Mulți dintre utilizatori cred că cei mai importanți parametri lipsesc din datele publicate de guvern.”

Unul dintre utilizatori a scris în cadrul grupului că datele de codificare sunt „o afacere importantă” și că astfel de definiții „este necesar să fie oferite în mod transparent de fiecare stat”. „Fără o linie directoare națională – am rămas cu această mizerie”, a adăugat același utilizator.

Alții au pus sub semnul întrebării lipsa de transparență guvernamentală în ceea ce privește sistemele de colectare a datelor, multe dintre acestea fiind lipsite de onestitate și erodând astfel încrederea atât în instituțiile guvernamentale, cât și în seturile de date pe care le publică.

De fapt, există mai multe discuții în fiecare săptămână în care utilizatorii dezbat cât de reprezentative sunt datele pentru populație, având în vedere rata crescută de testare în multe state”, au aflat cercetătorii MIT despre acest grup.

Studiul MIT afirmă în mod clar că persoanele anti-mască sunt „ancorate în mai multă rigoare științifică” decât cei care poartă masca din obediență.

Aceste persoane, în ansamblu, sunt extrem de dispuse să îi ajute pe alții care au probleme în interpretarea graficelor, oferindu-le multiple forme de clarificare: ajutându-i pe oameni să găsească sursele originale, astfel încât să poată reproduce ei înșiși analiza, făcând referire la alte studii de renume care ajung la aceleași concluzii, reamintindu-le celorlalți să rămână vigilenți cu privire la limitările datelor și răspunzând la întrebări despre implicațiile unui anumit grafic”, mai explică cercetătorii.

Studiul MIT poate fi accesat aici.

Citiţi şi:
Un algoritm dezvoltat de MIT a identificat oamenii infectaţi cu coronavirus prin sunetul tusei
Propagandă nebună vaccinării

 

yogaesoteric
6 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More