O descoperire neașteptată din zona unui câmp a șocat lumea!

 

În comitatul englez Yorkshire, cunoscut în întreaga lume datorită aparițiilor frecvente ale cercurilor din lanuri, a avut loc încă o întâmplare misterioasă. De această dată lucrurile nu au evoluat după schema familiară pentru toți localnicii, îmbrăcând aspectul unui desen apărut peste noapte, ci a avut o întorsătură neașteptată: într-un mod necunoscut, pe câmp a apărut corpul unei balene uriașe, care aparținea unei specii ce niciodată nu a existat în Marea Nordului, cea care scaldă la est această regiune.

Chiar dacă presupunerea conform căreia balena s-ar fi rătăcit și ar fi ajuns lângă țărmurile Angliei, ar fi adevărată, tot nu poate fi explicat modul în care ea a nimerit în mijlocul unui câmp situat la o distanță de zeci de kilometri de litoral.

Pe sol nu există semne care să indice faptul că uriașul animal ar fi fost târât. De asemenea, nu există semne lăsate de vreun vehicul mare cu care să fi fost transportată balena.
Meteorologii nu au înregistrat în această regiune apariția tornadelor, uraganelor sau a altor anomalii climatice.

Localnicii spun că în urmă cu câțiva ani, aproximativ în aceeași zonă, a mai fost găsit și corpul neînsuflețit al unui rechin.


Citiţi şi:

Straniul şi inexplicabilul fenomen al ploilor cu pietre

Zece fenomene pe care comunitatea ştiinţifică nu le poate explica
 

yogaesoteric
20 ianuarie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More