O femeie a sunat la urgenţă pentru a raporta un atac sexual lângă casa sa. Când au ajuns, poliţiştii au împuşcat-o mortal pe ea

 

O femeie din Australia a fost împuşcată mortal de poliţiştii pe care îi apelase pentru a raporta un posibil atac sexual în apropierea casei sale.

Justine Damond a apelat Poliţia după ce a auzit un zgomot lângă casa sa din Minneapolis, dar a sfârşit prin a fi ucisă de cei pe care îi chemase să investigheze ce se petrecea. Motivul pentru care unul dintre ofiţeri a aţintit arma asupra profesoarei de yoga şi nu a ezitat să tragă rămâne un mister.

Justine avea 40 de ani, trăia de trei ani în SUA, era logodită şi urma să se căsătorească în luna august cu un american.

„Mama a fost ucisă din motive pe care nu le cunosc. Ştiu că a auzit un zgomot pe alee şi a chemat poliţia. Probabil că a crezut că ceva rău urmează să se petreacă. Ştiu doar că cea mai bună prietenă a mea a fost omorâtă”, a mărturisit fiul său, Zac.

„Cu toţii vrem să ştim mai multe. Am o sumedie de întrebări. Aş vrea să ştiu de ce echipajul care a sosit la faţa locului nu avea camerele pornite. Ca primar, soţie şi bunică sunt profund îndurerată de ceea ce s-a petrecut”, a spus Betsy Hodges.

Cazul este investigat în prezent de către cei de la Biroul de Stat al Apărării Penale (BCA), iar cei doi ofiţeri implicaţi se află în concediu administrativ plătit.


Citiţi şi:

Poliția română va debloca parole și va recupera informații, inclusiv cele șterse, din orice terminal mobil

Halucinant! Spre ce direcție absurdă si dementă se îndreaptă omenirea! Reality show rusesc, unde crima şi violul sunt permise

 

yogaesoteric
1 octombrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More