O imagine de perspectivă asupra trecutului și viitorului (II)


Articolul de faţă îşi propune să ofere o imagine de ansamblu asupra unei desfășurări temporale vaste, ce acoperă perioade din trecutul îndepărtat și se întinde spre un viitor relativ apropiat. Această sinteză conține o sumă corelată a unor predicții semnificative ce au fost selectate din numeroase surse pe criteriile convergenței și plauzibilității informațiilor.

Citiţi prima parte a articolului


Proiecte de restaurare planetară

Războaie galactice purtate între Federația Luminii și Alianța Anchara s-au derulat pe parcursul a milioane de ani. Acest fapt a dus, printre altele, la distrugerea suprafețelor planetelor Marte și Venus. Sistemul nostru solar avea inițial încă trei planete foarte frumoase, cu apă la suprafață, asemănătoare cu Pământul. În afară de Pământ, mai erau Marte și Venus, iar a patra planetă era denumită Maldek, fiind cea mai mare dintre cele patru. Dar ea a fost complet distrusă în războaiele dintre Federație și Anchara și tot ce a mai rămas din ea este ceea ce numim azi „centura de asteroizi”.

Toate cele patru planete vor fi însă restaurate la stadiile lor ideale din trecut, printr-un proces numit terraformare. Numele lui Maldek va fi totuși modificat în Pax, pentru a marca un nou început, sub auspicii mai pașnice.

Mai este interesant de menționat că Luna noastră actuală nu este naturală, ci are o structură interioară metalică din titan. Luna a fost anterior un satelit în jurul lui Maldek, până la explozia acestei planete. Până să fie distrusă Maldek, Pământul avea doi sateliți naturali. Când Luna a fost mutată pe orbită în jurul Pământului, cu mult timp în urmă, cei doi sateliți naturali ai Terrei a fost necesar să fie îndepărtați. Odată cu refacerea planetei Maldek (noua Pax), Luna va fi mutată înapoi pe orbita acesteia, iar cele două luni originale ale Pământului vor fi recreate prin terraformare.

Mai este necesar de adăugat că sistemul nostru solar include încă o mică planetă, care a rămas până acum necunoscută ca atare astronomilor. Ea era în trecutul îndepărtat numită Vulcan și este localizată foarte aproape de orbita lui Mercur.

Se mai afirmă că sistemul nostru solar se va apropia tot mai mult de sistemul stelar Sirius și că va deveni o componentă a acestuia. Soarele nostru va deveni parte a unui sistem stelar complex, ce include deja stelele Sirius A, B și C.

Pe aceeași linie a transformărilor astronomice sau geofizice este interesant de observat și faptul că înainte de scufundarea Atlantidei existau două Ceruri care înconjurau planeta. Acestea erau de fapt două straturi sferice de cristale de gheață ce gravitau în atmosfera din jurul Pământului. Ele au fost menținute prin tehnologiile avansate care existau în Atlantis. „Cerurile” au servit funcția de a oferi un climat protejat și temperat în jurul întregului Pământ. Când Atlantida s-a scufundat, cele două straturi nu au mai putut fi ținute pe pozițiile lor și cristalele de gheață au căzut pe pământ sau au ajuns pe fundul oceanelor. Evenimentul a fost relatat ulterior în Biblie ca fiind Potopul, ca o alegorie a căderii omului și a provocării mâniei zeilor.

Atlantis și Lemuria vor fi totuși ridicate din nou la suprafață, odată ce transformarea suprafeței Mamei Pământ va începe cu adevărat. „Cerurile” vor fi și ele restaurate împreună cu cele două luni originale. Aceasta va face parte din crearea unui climat echilibrat și temperat pe Pământ.

Legătura dintre reptilieni și aşa-zişii „iluminaţi

Să ne întoarcem la prăbușirea Atlantidei, acum 13.500 de ani, dar dintr-un unghi diferit. Amintiți-vă că odată ce Atlantida s-a scufundat, nivelul de conștiință al umanității a suferit un colaps dramatic, ajungând la o conștiință mult limitată. Ceea ce a rămas din rasa umană a reușit să își stabilească totuși o existență primitivă pe alte continente.

Un eveniment fundamental a fost că la scurt timp după căderea Atlantidei, o rasă de Anunnaki a reintrat în scenă și s-a apropiat de planeta Pământ. Baza lor de origine este planetoidul Nibiru, uneori numit și Planeta X, sau Planeta Crucii. Este o planetă (sau, după unele surse, o imensă navă spațială) care parcurge o orbită eliptică între Sirius și Soarele nostru. Anunnakii sunt uneori numiți Nephilimi și sunt foarte înalți, cam de patru-cinci metri. Este o rasă hibridă, cu genetică umană și gene reptiliene din sistemul Orion.

Umanoizii Anunnaki au lucrat împreună cu conducătorii lor, Dracos. Pe măsură ce rasa umană a involuat și a coborât către o conștiință limitată, cu vibrații psihice inferioare, a devenit ușor pentru Anunnaki să aterizeze pe Pământ și să se instaleze ca zei în ochii primitivilor de pe Pământ. Extratereștrii Anunnaki aveau de asemenea tehnologii și abilități speciale. Pentru a-și îndeplini obiectivele au oferit oamenilor anumite tehnologii și cunoștințe, ceea ce a condus la culturi înfloritoare, cum ar fi cea a sumerienilor. Și ei au construit piramide și alte complexe megalitice și temple, în Mesopotamia și în alte zone. Ele au funcționat ca locuri sfinte unde Anunnaki s-au arătat primitivilor de pe Pământ. De asemenea, respectivele locații au fost consacrate pentru împerecherea dintre Anunnaki de sex masculin cu cele mai frumoase femei ale oamenilor, pentru procreere. Așa cum este consemnat și în Biblie, progeniturile au avut caracteristici de semizei. Aceștia aveau capacități deosebite, cum ar fi o viață foarte lungă, puteri psihice sau forță fizică excepțională în comparație cu oamenii. Să nu uităm însă că aceste linii doreau puterea doar pentru ei, pentru a-și consolida dominația și a folosi oamenii doar ca sclavi.

Semizeii și urmașii lor, de-a lungul generațiilor, au devenit fondatori ai unor tradiții regale, sub protecția și ghidarea Anunnakilor. În secolele și mileniile ulterioare, regii au fost aleși dintre descendenții acelor semizei. Ei poartă o anumită linie de sânge specială, uneori denumită „sânge albastru”, ce este atribuit în mod special nobilimii și familiilor regale. Acest aspect a dus la încercările de a păstra puritatea liniei regale prin căsătorii doar în interiorul familiilor „nobile”, pentru a prezerva capacitățile moștenite de la Anunnaki. Aceeași linie de sânge este de asemenea importantă pentru francmasoni. Pentru a atinge gradul de inițiere 33 în cadrul organizațiilor francmasonice, sunt și în prezent efectuate teste de sânge care să ateste o înrudire cu linia reptiliană.

Însă Divinitatea nu a părăsit Umanitatea, chiar dacă aceasta a ajuns controlată de civilizația Anunnakilor, după căderea Atlantidei. Isus Hristos, Buddha, Mohamed și mulţi alții au fost spirite foarte elevate care au avut misiunea de a păstra vie Lumina Spirituală în conștiința umanității.

Cu toate acestea, religiile formate după plecarea unor astfel de mari ghizi spirituali au fost infiltrate de întunericul condus de Anunnaki. Religia creștină, de exemplu, a trecut printr-o schimbare majoră de direcționare, începând cu Conciliul de la Niceea din anul 325, sub împăratul roman Constantin cel Mare. Înainte de această dată, credința creștină conținea conceptul de reîncarnare și nu avea pe un loc central conceptul de „păcat”. Iisus era privit ca un semen luminat, care a dat un exemplu ce putea fi urmat. El nu fusese pus pe un piedestal intangibil, ca Fiu unic și inegalabil al lui Dumnezeu. Instituția Bisericii creștine consideră în prezent că este o blasfemie să concepi că cineva l-ar putea egala pe Iisus. După Conciliul de la Niceea a fost înrădăcinat în conștiința creștinilor conceptul păcatului și a fost propagat un sistem de a merge regulat la biserică pentru a cere și chiar a cumpăra dezlegarea păcatelor. Această practică a făcut biserica catolică foarte bogată de-a lungul secolelor.

Încă din timpul lui Iisus Hristos, controlul asupra omenirii a fost exercitat într-un mod tot mai discret și a fost realizat de Anunnaki și de slujitorii lor prin mijloace tot mai subtile. Au fost formate multe organizații secrete, printre care în primul rând Francmasoneria. O mare parte a strategiei a fost pusă pe inducerea fricii și suferinței în rândul populațiilor. Anunnakii și superiorii lor reptilieni știau foarte bine că acesta este un instrument puternic de control. În același timp, atmosfera de frică din rândul oamenilor, suferința și războaiele lor atroce creează o ambianță psihică cu care reptilienii se hrănesc asemenea unor demoni.

Să avansăm acum rapid pe linia istorică, în perioada revoluției franceze. În acest timp, diferite grupuri întunecate susținute de organizații secrete și Anunnaki au început să folosească numele Illuminati – iluminații. Cu toate acestea, ei nu sunt câtuși de puțin susținuți de Lumina Dumnezeiască, ci de tenebrele Întunericului. Gruparea aşa-zişilor „iluminaţi” a fost și este în continuare formată din aproximativ 13 familii de sânge reptilian, printre care sunt familiile Rothschild, Rockefeller și o serie de alte familii „nobile” întunecate europene (Nobilimea Neagră). Illuminati controlează sistemul financiar global, băncile, complexul militar-industrial, mass-media, industria de divertisment, sistemul medical și cam toate celelalte domenii semnificative din Occident.

Din perioada Revoluției franceze (1789) și a celei americane (1776), gruparea aşa-zişilor „iluminaţi” susținută de reptilieni a început să domine cu mare autoritate și cruzime lumea noastră. Din 1913, cele 13 familii Illuminati au folosit Banca Rezervei Federale (Federal Reserve Bank sau Fed) ca instrument-cheie pentru agenda lor de control global. Întunecații au de asemenea un plan foarte sinistru de depopulare a Pământului, căutând să provoace o serie de catastrofe prin războaie și molime cumplite. Pentru a se proteja, ei sălășluiesc în baze subterane de unde își trimit la suprafață ordinele societăților secrete, care la rândul lor păpușăresc guvernele masonizate ale majorității țărilor.

Ca parte a programului de depopulare, Întunericul a proiectat un plan pentru trei războaie mondiale. Cel de-al Treilea Război Mondial urma să fie un conflict între lumea musulmană și civilizațiile creștine occidentale. Crearea Israelului, ca locație importantă pentru ființe de tip reptiloid, a făcut parte din acest plan al aşa-zişilor „iluminaţi”, la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Statul Israel a fost creat în 1948 pe baza Declarației de la Balfour din 1917, o scrisoare a prim-ministrului britanic de atunci către Lordul Rothschild. Încă se fac și în prezent încercări de a crea un al Treilea Război Mondial, dar tentativele lor nu vor avea succes. Chiar dacă pare greu de crezut, se pare că există un anumit consens între Putin și Trump de a nu permite un nou Război Mondial. Președintele Trump este nevoit să urmeze parțial agenda aşa-zişilor „iluminaţi”, dar caută să evite orice conflagrație de proporții.

De asemenea, este important de știut că atunci când primele bombe nucleare au fost detonate, la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, aceasta a atras atenția multor extratereștri benefici. Ei și-au dat seama că umanitatea și planeta în sine sunt în pericol și că nu trebuie să mai permită astfel de evenimente cumplite. În consecință numeroase nave din diferite sisteme planetare au venit în zona Pământului pentru a ne observa și a ne proteja. De fapt, multe surse au declarat că acești ET benefici sunt hotărâți să intervină dacă ar fi să se declanșeze un război nuclear. Ei ar putea face cu ușurință ca dispozitivele nucleare ale așa-ziselor „mari puteri” pământești să devină neaplicabile. Sunt semnificative în acest sens multe declarații ale unor ofițeri de rang înalt, atât din SUA cât și din Rusia, conform cărora multe teste cu arme nucleare au fost efectiv blocate de către OZN-uri.

Slujitorii întunecați ai Anunnaki au urmărit cu fervoare să depopuleze Pământul și să implementeze o stare de sclavie ca modalitate de control a populației umane. Și totuși, în jurul anului 1995 o parte dintre Anunnaki au decis să renunțe la vechile lor obiceiuri întunecate, odată cu intrarea Alianței Anchara într-un Tratat de Pace cu Federația Galactică a Luminii. Rezultatul a fost că micii cenușii întunecați de pe Pământ nu au mai avut sprijinul Anunnakilor. Cu toate acestea, ei nu au decis să urmeze exemplul Anunnaki, să se alăture Luminii, în ciuda încurajării să facă aceasta.

În acord cu voința Creatorului, ființele spirituale non-fizice din cea de-a șaptea dimensiune au anunțat că umanitatea își va încheia șederea în întuneric. Privind în perspectivă, înțelegem că perioada întunecată a Umanității, de după căderea Atlantidei, a fost o perioadă de dezvoltare și creștere a sufletului pentru Umanitate, din care aceasta să renască întărită de învățarea unei lecții. Planul nu a fost nicidecum ca această stare de întunecare a conștiinței să persiste mai mult decât este necesar. Numeroase suflete s-au oferit voluntar să facă parte din această experiență, în folosul lor și al planetei. Pe măsură ce trecem la o nouă Realitate a Iubirii și a Conștiinței elevate, are loc o bătălie pe care cu certitudine Lumina o va câștiga. Dar derularea evenimentelor depinde în mare măsură de evoluțiile spirituale în rândul Lucrătorilor Luminii, ceea ce poate accelera sau încetini transformările exterioare.

Pașii spre Lumină

La momentul potrivit, existența Federației Galactice a Luminii va fi dezvăluită în mod oficial de anumite guverne care vor fi cu adevărat orientate spre Lumină și Adevăr. Se vor face de asemenea dezvăluiri esențiale despre Pământul Interior (Agartha) și despre alte informații și tehnologii avansate.

Între primii pași concreți care vor precede dezvăluirile de mai sus va face parte instituționalizarea unui sistem financiar nou și echitabil. O parte din fondurile pentru aceasta vor veni din averile confiscate de la gruparea aşa-zişilor „iluminaţi”, pe care le-au acumulat timp de sute de ani prin jefuirea oamenilor. Va fi introdusă o nouă guvernare. În America, noul sistem financiar este deja denumit GESARA, Legea privind securitatea și reforma economică.

Noile măsuri vor conduce la iertarea datoriilor pentru persoane și guverne și la crearea unei societăți echitabile și protectoare pentru toți. Va veni o perioadă de abundență. Liderii întunecați vor fi deposedați de puteri și mijloace și se vor confrunta cu un proces juridic. Dar li se va da șansa să se reformeze pentru că Lumina întotdeauna este plină de compasiune și gata să îi ierte pe cei care și-au înțeles lecția. De asemenea, multe tehnologii care au fost ținute ascunse de populație vor fi introduse ca precursori pentru aterizarea în masă a familiilor noastre extraterestre și spirituale. Ca să nu mai vorbim că aceste civilizații vor aduce cu ele noi tehnologii.

Multe dintre aceste tehnologii se vor concentra pe curățarea Pământului, asistarea la transport și furnizarea de surse energetice gratuite. După ce vor avea loc debarcări masive, omenirea va trece printr-o curbă abruptă de învățare voluntară pentru a se pregăti pentru o conștiință superioară. Maeștri din alte dimensiuni ne vor educa împreună cu mentorii noștri de pe Pământ. Această primă fază către o societate galactică include practica spirituală, înțelegerea istoriei omenirii, împlinirea nevoilor fizice, asimilarea noilor tehnologii, aplicarea noilor sisteme financiare și guvernanța armonioasă. Totuși, aceasta este doar o fază tranzitorie. Mai întâi este necesar să ajungem la conștiința dimensiunii a patra înainte să trecem la a cincea dimensiune. Perioada din a patra dimensiune va fi relativ scurtă.

Transformarea către accesul la cea de-a cincea dimensiune este necesar să fie atât fizică, dar mai ales spirituală. Va apare o trezire a unor noi niveluri vibratorii în trupurile noastre, provocând unele inconveniente pasagere pe măsură ce creștem spiritual. Oamenii au în general două spirale active de ADN. Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți semeni de-ai noștri dezvoltă acum un al treilea lanț ADN, ceea ce creează nedumerire în rândul oamenilor de știință. Este necesar să știm că o persoană pe deplin conștientă în a cincea dimensiune are 12 spirale ADN active. Apariția celorlalte 10 spirale este posibilă prin activarea secvențelor ADN care sunt acum considerate „junk ADN” (ADN gunoi). Această denumire evidențiază cu prisosință ignoranța dar și aroganța cercetătorilor din prezent, care cred că o uriașă cantitate de informație din ADN-ul nostru nu are efectiv niciun rost. În realitate, respectivele secvențe ADN sunt doar parțial inactive, dar vor fi activate și utilizate în totalitate generând 12 lanțuri în fiecare moleculă de ADN. Aceasta este baza fizică pentru apariția unei noi ființe umane, cu noi abilități și cu o conștiință mult expansionată.

Atunci când se va încheia faza de tranziție ne vom muta în adevărata Societate Galactică, având o conștiință pregătită pentru acest nivel. Într-o astfel de societate din a cincea dimensiune, toate nevoile personale sunt îndeplinite. Banii nu mai sunt necesari, iar preocuparea principală, care oferă cea mai mare satisfacție, devine conlucrarea cu forțele universale ale Binelui și Armoniei. Mama Pământ este necesar, de asemenea, să se mute în cea de-a cincea dimensiune și să-și refacă suprafața în condiții ideale.

Apoi omenirea își va finaliza tranziția spre a cincea dimensiune. O parte esențială a acestui proces va implica intrarea în Camerele de Lumină special create pentru ridicarea nivelului de vibrație. Aceste Camere de Lumină vor ajuta fiecare persoană care se află în ele să își accelereze transformarea conștiinței în decurs de trei zile. La ieșirea din aceste Camere de Lumină, persoana va avea conștiința dimensiunii a cincea.
Chiar și așa, înainte să ne integrăm într-o astfel de societate galactică, anumite reguli de „etichetă” vor fi învățate. Necesitatea acestui aspect survine din conștientizarea că în cea de-a cincea dimensiune toate gândurile noastre vor putea fi citite cu ușurință de semenii noștri. Minciunile și denaturările nu-și mai au locul acolo.

Se pare că cea mai mare pondere a umanității va locui, după tranziția finală la existența în cea de-a cincea dimensiune, în interiorul Pământului. Lumea de la suprafață va fi protejată și conservată, cu multe ecosisteme, în condiții perfect curate. Omenirea va începe din acel moment să-și îndeplinească destinul, care este, într-adevăr, plin de măreție. Noua societate 5D a sistemului solar va include, de asemenea, noile planete terraformate ale lui Venus, Marte și Pax. Aceste patru planete ce vor avea apă din belșug la suprafață vor constitui nucleul noii națiuni Sol Star, care va include toate planetele din sistemul nostru solar. Călătoriile între cele patru planete vor fi ceva absolut obișnuit. Noua confederație de națiuni planetare va găzdui, de asemenea, numeroase conferințe galactice în cadrul Federației Galactice a Luminii, conlucrând cu mulți extratereștri umanoizi și neumanoizi din 5D.

Din această națiune stelară – Sol Star – omenirea va continua să servească Lumina și Divinul în această Galaxie și chiar dincolo de ea, în alte galaxii. Lucrarea se va concentra mai întâi pe Ascensionarea în Lumină a acestei galaxii, Calea Lactee. Multe sisteme planetare care au făcut parte din Alianța Anchara vor cere asistență pentru a-și transforma propriile societăți în tranziția de la Întuneric la Lumină. Vom acorda asistență acestora și vom prelua roluri similare cu cele pe care le fac și le-au făcut pentru noi Maeștrii Ascensionați și Federația Galactică.

Toate acestea fac parte dintr-un Plan măreț al Creatorului pentru umanitate și pentru această galaxie. Sufletele noastre sunt foarte vechi și cu mult timp în urmă, după ce am devenit conștienți de Marele Plan, ne-am oferit voluntar să facem parte din el. Planul a inclus pentru mulți dintre noi experimentarea personală a căderii Atlantidei și a vieții în trup, având o conștiință limitată. Dar am perceput limitarea Luminii ca pe un dar care ne-a intensificat aspirația, ne-a oferit o impulsionare și o creștere spirituală unică. Această experiență ne-a pregătit pentru sarcina noastră viitoare de a asista numeroasele națiuni stelare care așteaptă să evolueze și să se alăture Luminii.

Citiți și:
Un senzaţional mesaj-referendum al unei civilizaţii extraterestre avansate ce se adresează tuturor oamenilor de pe planeta Pământ
Victoria Binelui Dumnezeiesc la nivel planetar este tot mai aproape!
Semnele transformării planetare și ceea ce va urma


yogaesoteric
8 martie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More