O importantă știre bombă: Un ordin executiv al lui Trump vizează cu mult curaj Guvernul din umbră…

… și deschide pentru prima oară ușa dezvăluirilor complete referitoare la acțiunile criminale ale așa-zișilor ILUMINAȚI


ATENȚIE!!! VĂ SFĂTUIM SĂ CITIȚI CU MULTĂ ATENȚIE ȘI APOI SĂ DIFUZAȚI MAI DEPARTE TUTUROR CELOR CE SUNT INTERESAȚI ARTICOLUL DE MAI JOS.

REDACȚIA YOGAESOTERIC


O importantă știre bombă: Ordinul executiv al lui Trump vizează cu mult curaj Guvernul din umbră și deschide pentru prima oară ușa dezvăluirilor complete referitoare la acțiunile criminale ale așa-zișilor ILUMINAȚI


Kauilapele, 27 decembrie 2017:
Acest nou articol al dr. Salla mi-a fost adus în atenție de către mai mulți cititori, cărora țin să le mulțumesc. Și chiar simt că el a atins mai multe puncte cheie de o importanță majoră. În actualele împrejurări, guvernul militar al lui Trump reprezintă o necesitate temporară pentru eliminarea promptă a Guvernului din umbră. Îndrăznim să sperăm că după aceea sectorul militar își va asuma un rol de protector și de păzitor al poporului american, refuzând să mai fie doar brațul unei mașinării planetare de cucerire militar-industrială.

Redăm mai jos aproximativ o treime din articolul scris de dr. Salla, iar restul poate fi citit pe site-ul exopolitics.org

Dr. Michael Salla, exopolitics.org, 27 decembrie 2017

„Ceva foarte profund s-a petrecut în Statele Unite pe 21 decembrie [2017], odată cu aprobarea Ordinului executiv de blocare a proprietății persoanelor ce sunt implicate în abuzuri foarte grave cu privire la drepturile omului sau în corupție. Ordinul a declarat stare de urgență națională cu privire la drepturile omului și la corupție, și a numit indivizi și organizații specifice ale căror conturi bancare și bunuri vor fi înghețate indiferent de locul din lume în care au avut loc respectivele abuzuri.

Mulți au observat că ordinul executiv al președintelui american este mult mai semnificativ decât pare să fie la o privire de suprafață. Deși pare doar să înghețe resursele financiare ale cetățenilor străini aflați în sfera de influență a Rusiei, ordinul executiv mai sus menționat îi vizează de fapt pe membrii Guvernului din umbră (așa-zisa Cabală satanică sau gruparea criminală ai căror membri sunt cunoscuți sub numele de Illuminati), care au fost implicați în traficul de ființe umane, în pedofilie și în corupția globală.

Jurnalistul liber-profesionist Jim Stone scrie: «Ordinul executiv este prezentat ca o urgență națională încă de la început. La prima vedere, documentul creează cititorului impresia că Trump i-ar vâna pe străinii care sunt direct numiți într-o anexă ce apare în final. Dar nu despre așa ceva este vorba. Prima parte a ordinului nu face decât să întărească a doua parte a sa, și anume faptul de a-i împiedica pe criminalii americani să fugă în țări străine și să fie susținuți de străini.

Pe scurt, ordinul executiv al președintelui american prevede că:
Nicio creatură aparținând mlaștinii (este vorba despre mlaștina mizerabilă a Guvernului din umbră pe care Donald Trump a declarat că vrea să o sece – n.red.) nu poate primi ajutor de la o altă creatură din mlaștină pentru a scăpa… Traficul de copii și alte abuzuri referitoare la drepturile omului intră sub incidența ordinului, furtul și deturnarea fondurilor guvernamentale sunt vizate, toate articolele ordinului se referă atât la străini cât și la cetățenii americani, toți străinii care au bunuri în Statele Unite și care au acționat împotriva Statelor Unite cu scopul de a susține mlaștina americană vor fi deposedați de respectivele bunuri, oricărei persoane care se face vinovată de violarea oricărui articol din acest ordin executiv îi vor fi confiscate toate bunurile…»

… Un deconspirator care folosește pseudonimul MegaAnon afirmă că ordinul executiv a condus la faptul că mulți membri puternici ai Guvernului din umbră s-au trezit fără nicio resursă financiară.
«Ghiciți ce? Finanțele mlaștinii au înghețat în timp ce ei dormeau cu toții noaptea trecută. Ceea ce înseamnă că toți aceștia vor avea o luuuungă pauză de Crăciun… până la răsărit, toți au rămas faliți…
Și prin aceasta se face referire la copii / ființe umane, droguri, armament / arme de foc, arme de distrugere în masă / chimicale / uraniu, organe etc. Dacă vreți să știți cine din mlaștina noastră s-a trezit că peste noapte avea înghețate fondurile, conturile, organizațiile de „caritate”, afacerile colaterale și organizațiile fictive / societățile comerciale cu răspundere limitată etc., căutați în lista din Anexă…»

Nu este un secret faptul că Donald Trump s-a înconjurat de ofițeri militari superiori care îi împărtășesc dorința de a seca mlaștina
… Șeful său de stat major, John Kelly, este general cu patru stele, în rezervă, al Marinei Militare americane; ministrul Apărării, James Mattis, este și el general cu patru stele, în rezervă, al Marinei Militare; consilierul său pe probleme de securitate națională, James McMaster, este general activ cu trei stele în Armata SUA; conducătorul Agenției de Securitate Națională, Mike Rogers, este amiral activ cu patru stele în Marina Militară; capul serviciilor secrete, Randolph Alles, este general cu două stele, în rezervă, al Marinei Militare; iar lista continuă.

Ordinul executiv al lui Trump și limbajul pe care acesta îl folosește marchează realmente un eveniment important. Pe scurt, acesta marchează un transfer al puterii politice de la Guvernul din umbră către Armata SUA în ceea ce privește adevăratul controlul al Republicii Statelor Unite ale Americii.

Rolul amiralului Mike Rogers este foarte semnificativ de când acesta și-a manifestat independența față de serviciile secrete americane, către finalul anului 2016, pentru a-l preveni pe Trump cu privire la efortul Guvernului din umbră de a-l submina și chiar de a-l împiedica să vină la putere. În timp ce Trump era președinte ales, dar nu își luase încă în primire funcția, Rogers a mers la Turnul Trump (din New York) în data de 17 noiembrie 2016, pentru a-l preveni pe președinte cu privire la planurile Guvernului din umbră.

A doua zi, publicația Washington Post a prezentat un raport referitor la o recomandare a serviciilor secrete și a Pentagonului din luna octombrie 2016, care prevedea concedierea lui Rogers. Se pare că James Clapper, directorul serviciilor secrete naționale din timpul mandatului președintelui Obama, și ministrul Apărării, Ashton Carter, au fost nemulțumiți de prestația lui Rogers, inclusiv de vizita sa la Trump: «Făcând o mișcare ce se pare că este fără precedent pentru un ofițer militar, fără să își anunțe superiorii, Rogers a călătorit la New York pentru a se întâlni cu Trump joi, la Turnul Trump. Conform oficialilor, aceasta a produs consternare în rândul superiorilor administrației, care au invocat condiția anonimatului pentru a discuta chestiuni interne referitoare la personal.»

Directorul CIA John Brennan a jucat un rol cheie în efortul de a-l înlătura pe Rogers, după cum arată reportajul din Washington Post, publicație ce reprezintă agenția tradițională de știri oficiale ce promovează interesele CIA-ului. Într-un mod ce i-a făcut cinste, președintele Obama nu a luat măsuri împotriva lui Rogers.

La mai bine de un an de la aceste manevre de culise, Rogers rămâne la conducerea NSA-ului (Agenția Națională de Securitate a SUA), monitorizând îndeaproape activitățile globale ale Guvernului din umbră și sfătuindu-l pe Trump, precum și pe echipa acestuia de securitate națională.

… Două ramuri ale CIA-ului sunt de mult timp executantele secrete ale Guvernului din umbră, după cum reiese cel mai evident din asasinarea lui Kennedy… Decizia lui Trump de a-l promova pe fostul congresman Mike Pompeo în postul de director al CIA-ului a fost menită să aducă CIA-ul sub autoritatea prezidențială directă. Totuși, Pompeo a fost împiedicat să își exercite orice putere reală asupra operațiunilor ascunse ale CIA-ului… Situația s-a modificat în mod dramatic în ziua de sâmbătă, 18 noiembrie [2017], când mai multe elicoptere ale Marinei Militare au zburat deasupra sediului central al CIA-ului din Langley, Virginia. Fostul agent FBI Hal Turner a confirmat prin surse credibile că elicopterele respective au survolat sediul central al CIA-ului timp de aproximativ 30 de minute.

Intenția a fost clară: Marina Militară a Statelor Unite amenința divizia serviciilor clandestine ale CIA-ului în ideea de a se alătura scopurilor administrației Trump, iar de nu… Semnul cel mai clar care indică faptul că CIA se află acum în mod categoric sub controlul lui Trump este gestul președintelui Putin de a-i mulțumi președintelui Trump și lui Pompeo pentru că au contracarat un atac terorist ce fusese planificat împotriva unei catedrale importante din Sankt Petersburg…

Modul în care ordinul executiv al lui Trump a fost conceput pentru un obiectiv specific și tăcerea cu care a fost pus în vigoare se datorează faptului că Armata SUA vrea să țină o mare parte din ceea ce se petrece în afara radarului public. Motivul principal al unui astfel de modus operandi este în mod clar acela de a minimiza dezmembrarea sistemului politic al SUA pe perioada în care are loc transferul de putere.

În timp ce înlăturarea Guvernului din umbră și a influenței sale globale, corozive, ce se manifestă prin intermediul abuzurilor referitoare la drepturile omului și prin intermediul corupției, este o acțiune binevenită, influența disproporționată pe care Armata SUA o exercită din culise în cadrul administrației Trump reprezintă o cauză de îngrijorare pe termen lung. Probabil că dezvăluirile ce vor avea loc în perioada ce a mai rămas din mandatul lui Trump vor susține interesele referitoare la securitatea națională a SUA, ce pot fi explicate într-o mare măsură printr-un mod de gândire tipic militar.

În timp ce mass-media oficială a ignorat în mare parte ordinul executiv al lui Trump, mass-media alternativă i-a acordat așa cum era firesc o atenție binemeritată. Limbajul ordinului executiv al președintelui american este foarte curajos și deschis în ceea ce privește modul în care corupția internațională și abuzurile referitoare la drepturile omului amenință securitatea națională a SUA:

«EU, DONALD J. TRUMP, Președinte al Statelor Unite ale Americii, consider că generalizarea și severitatea abuzurilor privitoare la drepturile omului și a corupției ce își au sursa, în totalitate sau în mare parte, în afara Statelor Unite, cum sunt acelea comise sau conduse de persoanele enumerate în Anexa acestui ordin, au atins o asemenea amploare și gravitate încât ele amenință stabilitatea sistemelor politice și economice internaționale… Statele Unite urmăresc să stabilească sancțiuni tangibile și semnificative pentru cei care comit abuzuri grave referitoare la drepturile omului sau care se angajează în acte de corupție, precum și să protejeze sistemul financiar al Statelor Unite de abuzurile ce au fost sau sunt realizate de aceleași persoane.

Așadar, hotărăsc tocmai de aceea că abuzurile foarte grave cu privire la drepturile omului și la corupția din lume constituie o amenințare neobișnuită și chiar extraordinară la adresa securității naționale, la adresa politicii externe și la adresa economiei Statelor Unite, drept pentru care declar confruntarea deja gravă cu această amenințare o urgență ce este națională.»

Anexa ordinului executiv identifică indivizi și organizații cheie, dintre care mai mulți sunt în mod clar asociați cu Rusia. Ordinul executiv al Președintelui american este legat de Legea globală Magnitsky, ce a fost promulgată în urma uciderii unui disident de frunte care a expus abuzurile referitoare la drepturile omului și corupția din Rusia.

Această legătură îi poate face cu ușurință pe cititori să creadă într-un mod fals că numitul ordin executiv este menit exclusiv să-i vizeze pe oficialii corupți ruși, precum și corupția și abuzurile referitoare la drepturile omului ce sunt realizate de către țările aflate în sfera de influență a Rusiei.

Totuși, așa cum deja o arată mai multe surse din mass-media alternativă, ordinul executiv al lui Trump vizează cu mult mai mult decât sfera de influență a Rusiei. El vizează totodată și Guvernul din umbră, precum și îndeplinirea neîntârziată a angajamentului pe care Președintele american l-a formulat în timpul campaniei sale electorale din anul 2016, de a «seca mlaștina».”

Citiți și:
Donald Trump dezvăluie aberaţiile Acordului de la Paris
O luptă pentru controlul statului profund. Trump i-a ridiculizat pe șefii serviciilor secrete
Actualizare Ben Fulford (17 iulie 2017) – Rușii, chinezii și americanii planifică o campanie masivă de lichidare a guvernului khazar secret
 

 

yogaesoteric
3 ianuarie 2018

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More