O nouă culme a statului polițienesc: O americancă a ajuns după gratii pentru că și-a pedepsit fiica de 15 ani. «Am fost îngrozită»

 

O mamă din Michigan a fost luată de lângă bebelușul ei și dusă în spatele gratiilor după ce și-a pedepsit fiica de 15 ani.

Femeia i-a luat telefonul mobil, cumpărat de tatăl fetei. El a fost și cel care a anunțat poliția. Un agent i-a dat crezare şi, fără să pună prea multe întrebări, a încătușat-o pe femeie.

Jodie a fost arestată după ce fostul ei soţ a acuzat-o de furt. Bărbatul s-a înfuriat când femeia i-a luat, drept pedeapsă, telefonul fetei lor în vârstă de 15 ani. Adolescenta primise dispozitivul cadou de Crăciun de la tatăl ei.

Jodie May: „Aş vrea răspunsuri legate de motivele pentru care s-a ajuns până aici. Îmi disciplinam copilul şi am ajuns după gratii.”

Femeia are o fetiţă de patru luni din a doua căsătorie. Era acasă cu bebeluşul când un poliţist a sunat la uşă.

Jodie May: „Mi-a zis că o să mă aresteze. Eu l-am întrebat dacă pot să vin singură la secţie, fiindcă am copil mic şi era necesar să îl alăptez.”

Agentul nu a fost impresionat de rugăminte şi a dus-o la închisoare, unde a stat 2 ore într-o celulă. A fost eliberată după ce a plătit o cauţiune de două sute de dolari.

Jodie May: „Am fost îngrozită de ce s-a petrecut. Mi-a fost foarte ruşine.”

Femeia a cerut lămuriri de la superiorii poliţistului care a arestat-o. Aceştia au spus că agentul a acţionat conform legii. Judecătorul care a analizat cazul ei a decis însă în câteva minute să o scape de acuzaţii.


Citiți și:

SUA: Părinții pierd custodia fiicei deoarece se opun deciziei sale de a-și schimba sexul… 
Statul orwellian: cum a devenit Marea Britanie un stat polițienesc… 

 

yogaesoteric
15 aprilie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More