O nouă încercare vădită de a îl denigra pe Gregorian Bivolaru prin folosirea unor date mincinoase

Biroul de presă MISA solicită acordarea dreptului la replică în urma publicării de către redacția site-lui Libertatea a articolului cu titlul „EXCLUSIV/ Cum o duce după gratii Ioan Clămparu! Se intră doar cu trupele speciale în celulele penitenciarului în care e închis cel mai temut interlop român”. Articolul a apărut nesemnat în data de 24 mai 2017. Solicităm publicarea în aceleaşi condiţii editoriale a următoarei replici:

Articolul publicat de site-ul Libertatea este un fals întrucât îl asociază în mod absurd pe Gregorian Bivolaru cu temutul interlop Ioan Clămparu. Redacția Libertatea a publicat în data de 24 mai 2017 un articol în care, după ce prezintă ororile înfăptuite de Ioan Clămparu, afirmă că acesta ar fi încarcerat în același loc cu Gregorian Bivolaru, și anume la Penitenciarul Aiud.

Biroul de presă MISA protestează împotriva acestui tertip mizerabil și dezavuează pe această cale orice asociere dintre Gregorian Bivolaru și Ioan Clămparu, așa cum este ea abil insinuată de articolul menționat. Informația prezentată de site-ul Libertatea este doar o minciună grosolană, iar cea mai evidentă dovadă este că în mass-media au apărut recent mai multe articole în care se prezintă imagini și chiar filmări luate în timpul unor ample interviuri pe care dl. Gregorian Bivolaru le-a acordat jurnaliștilor unor importante publicații din România și în care se precizează cât se poate de clar că el se află în penitenciarul din Bistrița. Respectivele interviuri au apărut pe site-urile Mediafax, Adevărul, Bistrițeanul sau Wowbiz.

Menționarea numelui lui Gregorian Bivolaru în asociere cu cel al interlopului Clămparu nu are absolut nicio justificare, iar aceasta denotă fără îndoială intenția răutăcioasă a redactorilor Libertatea de a induce în mod insidios în conștiința opiniei publice o asociere forțată între cele două persoane.

Se știe deja că Ioan Clămparu a fost condamnat pentru crimă și pentru organizarea mai multor rețele internaționale de prostituție, în care se practica inclusiv tortura. Ceea ce mass media din România nu vrea să știe este că Gregorian Bivolaru a fost declarat inclusiv de instanțele române dizident comunist și beneficiază chiar și în prezent de protecția statului suedez, care i-a menținut statutul de azilant politic, el fiind extrădat în România prin unele metode dubioase care au încălcat în mod flagrant mai multe reglementări internaționale. După ce a fost condamnat în lipsă pentru o faptă care în mod evident nu există și pe care până și așa-zisa „victimă” o contestă, dumnealui a atacat apoi decizia de condamnare la CEDO.

 

Biroul de presă MISA


6 iunie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More