O nouă ipoteză incendiară. Criza refugiaţilor este o invazie musulmană organizată?

 
 

„Dintr-o dată, ca din senin, sute de mii de musulmani din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu iau cu asalt Europa”, scrie Ionuţ Ţene pe napoca.news.ro.
 
Se trece ca prin brânză prin graniţele maritime ale Greciei, prin graniţa Macedoniei şi prin gardul lui Viktor Orban, la frontiera cu Serbia. Nimeni şi nimic nu poate opri valul acesta uriaş de imigranţi musulmani porniţi într-un exod ca în vremea marilor migraţii, când s-a luat cu asalt Imperiul Roman.

De exemplu, turiştii români, ca să treacă din Grecia prin Macedonia, aproape toţi dau şpagă la vameşi să nu fie controlaţi ca pe vremea comunismului şi să se poată întoarce acasă. Ei pun banii în talonul autoturismului la control. Dar sute de mii de imigranţi din Orientul Mijlociu trec de vamă sau graniţă pe la „vama cucului”, fără să-i întrebe nimeni de sănătate. Se aruncă de formă câteva grenade lacrimogene, ca să nu se spună că nu fac nimic grănicerii.

E ciudată această masă uriaşă de imigranţi pornită din senin spre Europa. Vinovatul moral ar fi politica externă americană din vremea Primăverii arabe, care a înarmat gherilele islamiste, pentru a introduce „democracy” în ţările conduse de dictatori laici. Valul de imigranţi care asaltează Europa ar fi rodul politicii externe a SUA, care a destabilizat Africa de Nord şi Orientul Mijlociu cu Primăvara arabă şi a adus, indirect, la putere Statul Islamic şi gherilele jihadiste.

Toate aceste acţiuni americane au ca scop slăbirea puterii şi unităţii Uniunii Europene, aşa cum a fost afacerea Euromaidan din Ucraina, care a aruncat ţara în război, sărăcie şi subdezvoltare. Deja serviciile secrete europene nu mai pot să tacă şi să ţină ascunsă cauza acestui val de refugiaţi musulmani care vor schimba structura etnică şi religioasă a Uniunii Europene, accelerând musulmanizarea bătrânului continent.

La televizor se văd reportaje cu refugiaţi musulmani scandând „Germany, Germany”, lucru care arată că ştiu bine ce fac şi ce urmăresc. Între refugiaţi aşa-zişi paşnici, se presupune că s-ar ascunde luptători ai Statului Islamic care vor încerca să arunce Europa în aer. La vama Negru Vodă, dintre România şi Bulgaria, deja refugiaţii sirieni au ameninţat poliţiştii români de frontieră că vor arunca ţara în aer şi-i vor ucide pe români. Poliţia, în loc să-i aresteze, s-a făcut că nu-i vede.

Deja Serviciile Secrete austriece nu mai pot să tacă şi acuză public SUA şi fundaţiile finanţate de Soros că organizează şi plătesc acest exod musulman în Europa, ca să lovească în UE. Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informaţii ale armatei (Österreichisches Abwehramt), conform căruia organizaţii neguvemamentale din SUA ar finanţa traficul de imigranţi către Europa, în special pe cel în care sunt aduşi imigranţi de pe coastele libiene spre Italia meridională.

Conform articolului publicat de ziarul austriac, serviciile secrete de la Viena estimează că, pentru fiecare persoană care ajunge în Europa ca refugiat, costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, aşa cum se spunea până acum în unele publicaţii. „Cei care aduc refugiaţi în Europa cer sume exorbitante, care pornesc de la 7.000 de euro şi ajung până la 14.000 de euro, în funcţie de zonele de unde se pleacă şi de diversele organizaţii de traficanţi. Dar imigranţii care vor să fugă din ţările lor sunt mult prea săraci, pentru a da aceşti bani.”, se spune în raport.

Spionajul austriac ar avea informaţii că „organizaţii din SUA au creat un model de cofinanţare şi contribuie substanţial la costurile cerute de traficanţi”. Ar fi vorba de „aceleaşi organizaţii care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, aşa-numite „umanitare” şi „pentru drepturile omului”. ONG-uri despre care, se ştie foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct de speculatorul şi finanţatorul „revoluţiilor portocalii” din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiască George Soros, părintele cunoscutei Human Rights Watch. Aceşti refugiaţi musulmani nu sunt chiar aşa săraci precum par… Unii dintre ei au zeci de mii de dolari la ei să plătească călăuzele.

Românii nu pot trece în Schengen, deşi sunt cetăţeni europeni, dar islamiştii au culoar liber peste frontiere. Curios? De asemenea, nu înţeleg de ce aceşti refugiaţi musulmani nu emigrează în ţări arabe bogate ca Arabia Saudită, Dubai, Kuweit sau Emiratele Arabe Unite în care se pot integra mult mai uşor şi au aceeaşi religie. Nu! Ei doresc doar în Europa, ca să le plătească statul ajutoare sociale pentru a sta acasă şi a face mulţi copii? E aici şi o supapă etnico-religioasă la criza seculară din Orientul Mijlociu şi deturnarea atenţiei spre Europa. Aşa se pot explica şi finanţările unor ONG-uri americane pentru refugiaţii musulmani.

În acest context consider că actualul val masiv de imigranţi din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu nu ar fi consecinţa unei crize umanitare, ci un exod bine organizat şi finanţat pentru o invazie musulmană a Uniunii Europene, care va duce la schimbarea structurii etnice, religioase şi politice a bătrânului continent, chiar mai înainte de anul 2050, când scriitorul francez Houellebecq a profeţit „transformarea în Califat Islamic a Europei”, se arată în articolul semnat de Ionuţ Ţene.

Citiţi şi:

Cronica unei morți anunțate – Declinul civilizației europene

Realitățile șocante ale conspirației: Europa este astfel cucerită de imigranții musulmani și în cele din urmă devine Eurabia

yogaesoteric
30 octombrie 2015


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More