O renumită reporteră britanică relatează cu lux de amănunte situaţia din Alep, contrazicând minciunile sfruntate propagate de mass-media oficială

 

Vanessa Beeley, reporter britanic şi fiica unui fost diplomat britanic de carieră din Orientul Mijlociu, a relatat într-un interviu recent despre situaţia de la faţa locului din Siria. Este mai mult decât evident că Beeley nu este nici rusoaică, nici plătită de agenţiile mass-media americane controlate de către evreii sionişti şi nici o acolită a guvernului Assad.

Ea explică situaţia reală şi implicarea americanilor în distrugerile intenţionate, alături de grupările teroriste din Alep. Conform lui Beeley, divizarea oraşului şi catastrofa umanitară sunt menţinute cu concursul americanilor – este binecunoscut faptul că teroriştii sunt localizaţi în zona de est a oraşului, acolo unde americanii trimit arme şi că aceste grupări sunt finanțate de americani – deși SUA se străduiesc să creeze imaginea falsă pe care doresc să o aibă în fiecare ţară cotropită şi lăsată în paragină, că lupta pe care o duc este pentru instaurarea păcii (o strategie pe care o întâlnim şi la prietenii lor evreii).

Din relatările reporterei britanice aflăm că populaţia civilă este forțată de terorişti să rămână în partea de est a oraşului, pentru a fi utilizată ca un fel de scut uman împotriva atacurilor ruse şi ale guvernului sirian. Astfel, este evident că americanii ştiu unde sunt localizaţi teroriştii, dar nu vor să îi deranjeze pentru că de fapt le fac jocul.

Populaţia civilă fuge în limita posibilităţilor din zona de est a oraşului Alep, care este controlată de terorişti, în zona de vest, aflată sub protecţia trupelor guvernamentale. De asemenea, populaţia din întreaga țară se retrage intens în vestul Siriei, la Tartus şi Latakia, regiuni în care armata rusă a reușit să controleze şi să stabilizeze situația.

De ce pleacă bieții oameni în acele zone şi de ce SUA, Arabia Saudită şi celelalte ţări din Golful Persic care sunt aliatele americanilor nu îi primesc pe aceşti amărâţi, care au pierdut totul?

Vizionând interviul de mai jos cu reportera britanică veți observa diferenţele enorme dintre ceea ce scrie presa americană mainstream, controlată de către evreii sionişti şi realitatea de la faţa locului, din Alep. Este strigător la cer ceea ce fac americanii în Siria şi cum au transformat vieţile sirienilor în coşmar.

 
 
Aceste dezvăluiri sunt un argument în plus care arată că Putin doreşte mai mult decât SUA stabilitatea şi pacea atât în Siria cât şi în Orientul Mijlociu.


Citiţi şi:

Cum au pus umărul americanii la nașterea monstruosului Stat Islamic

Noi dezvăluiri pentru o mai bună înţelegere a situaţiei din Siria

Cartea jucată de Putin în Siria (II)

 

yogaesoteric
7 decembrie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More