O statuie grotescă semnalează sfârșitul tragic al familiei naturale

Denumită „Bărbatul care alăptează” și caracterizată ca un „hibrid dintre masculin și feminin”, statuia reprezintă o declarație a morții familiei naturale, anihilarea „masculinului” și „femininului” și uzurparea reproducerii umane și a creșterii copiilor de către complexul medicalo-tehnico-industrial, scrie LifeSitenews.

Ne confruntăm acum cu un viitor întunecat, în care înțelepciunea acumulată a fiecărei culturi și religii cu privire la adevărul simplu, natural și evident despre dimorfismul sexualității umane este anulată de un monstru distructiv format din guverne, corporații internaționale, firme de avocatură globale, sistemul de învățământul public și privat și mass-media principală.

Un exemplu extrem de grăitor, care simbolizează anularea complementarității sexelor și a distincției biologice dintre sexe, este o statuie recent comandată, creată de artistul Aske Kreilgaard din Danemarca.

Denumită „Bărbatul care alăptează” și descrisă ca un „hibrid dintre masculin și feminin”, statuia ilustrează un bărbat nud, cu organe genitale expuse și sâni mari, de femeie, care alăptează un copil.

Reprezintă o declarație a morții complementarității și a familiei naturale, a anulării distincției naturale masculin-feminin și uzurparea reproducerii umane și a creșterii copiilor de către complexul medicalo-tehnico-industrial.

Statuia de 3,6 metri înălțime este un semn al capitulării, în același mod în care Casa Albă sub administrația Obama, luminată în culorile drapelului curcubeu în noaptea în care a fost emisă decizia Obergefell a Curții Supreme din SUA, a semnalat capitularea și abandonarea definiției imuabile a căsătoriei în favoarea puterilor care caută să distrugă ceea ce Dumnezeu a rânduit de la întemeierea lumii.

În doar câțiva ani, lumea occidentală a trecut de la instituționalizarea căsătoriei între persoanele „fără gen” la eliminarea totală a sexelor – întorcând, în același timp, puterile statului împotriva celor care îndrăznesc să refuze să îngenuncheze în fața transgenderismului, care se va preface rapid în transumanism total.

În curând, nu va mai fi pusă întrebarea „Ce este o femeie?”. Întrebările interzise pe care tinerii studenți și le vor pune în șoaptă unii altora vor fi:

Ce a fost o „femeie”?
Ce a fost un „bărbat”?
Ce a fost o „mamă”?
Ce a fost un „tată”?
Ce a fost un „băiat”?
Ce a fost o „fată”?
Ce a fost un „fiu”?
Ce a fost o „fiică”?
Ce a a fost „Dumnezeu”?

Citiți și:
Avertizare: Transgenderismul „creează confuzie cu privire la natura realității” și îi face pe copii victime sigure. Mutilarea copiilor în „medicina” transgender
E prea mult: Facultatea de Medicină de la Harvard oferă cursuri prin care medicii pediatri să identifice bebelușii care sunt LGBT și transgenderi

 

yogaesoteric
2 iunie 2023

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More