Oliver Stone șochează din nou: „Putin, un mare lider!”

Regizorul american Oliver Stone uimește lumea încă o dată, dar de data aceasta nu cu filmele realizate.

Oliver Stone i-a adus laude președintelui rus Vladimir Putin, într-un interviu acordat cotidianului britanic The Guardian.

Oliver Stone

Cineastul, cunoscut pentru desele ieșiri în care laudă diverși lideri politici din întreaga lume, a vorbit despre noul său documentar Nuclear Now, ce are în prim-plan centralele nucleare.

Oliver Stone și-a anunțat sprijinul pentru Putin

Stone spune că un obiectiv al documentarului său este de a comunica amploarea cererii de energie acum şi cât de multă energie electrică va fi cerută în viitor, pe măsură ce strategiile de atenuare a schimbărilor climatice duc la electrificarea multor procese şi pe măsură ce cererea de energie creşte în ţări precum India şi China.

Regizorul Oliver Stone îl laudă pe Vladimir Putin. „China este, de asemenea, un lider în acest domeniu, deşi nu am reuşit niciodată să pătrund în China, ceea ce a fost o ruşine pentru filmul pe care mi-aş fi dorit să-l avem. Dar Putin este un mare lider pentru ţara lui şi oamenii îl iubesc”, a declarat acesta.

De asemenea, îşi exprimă dispreţul și dezamăgirea faţă de Joe Biden, față de care nu și-a ascuns antipatia:

Președintele meu preferat a fost John Kennedy, așa cu dacă te uiți la cei doi irlandezi unul lângă celălalt, o să descoperi că John Kennedy iubește pacea. Și descoperi că Joe Biden este un războinic rece, în cel mai rău sens al cuvântului.”

Oliver Stone locuiește la Los Angeles și a câștigat trei Oscaruri, dar nu consideră că face parte din elita de la Hollywood.

Citiți și:
Un documentar pe care probabil nu-l veți viziona niciodata la TV: «Ukraine on Fire», de Oliver Stone (I)
Dezvăluirile regizorului Oliver Stone: John F. Kennedy ar fi fost asasinat de un agent de securitate din propria sa echipă

 

yogaesoteric
1 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More