E prea mult: Facultatea de Medicină de la Harvard oferă cursuri prin care medicii pediatri să identifice bebelușii care sunt LGBT și transgenderi

Facultatea de Medicină a Universității Harvard oferă un curs pentru specialiștii din obstetrică-ginecologie, pediatrie și chirurgie plastică pentru a îngriji bebelușii care se „identifică” drept LGBT. Scopul programului este de a oferi „expunere și educație” celor care se îngrijesc de „oameni din minoritățile sexuale de-a lungul vieții, de la bebeluși la adulți”. În medicina occidentală, un copil este considerat bebeluș de la naștere până la vârsta de 12 luni, scrie Daily Mail.

Pe lângă domenii medicale precum Pediatrie, Psihologie, Psihiatrie și Chirurgie Plastică (pentru că orice copil transgender e nevoie să fie mutilat), studenții de la Harvard care vor participa la acest curs vor învăța și activism pentru LGBT.

Șeful programului este dr. Alex Keuroghlian, un homosexual și activist LGBT declarat. El s-a opus, în 2022, ideii ca persoanele care solicită schimbări de sex prin chirurgie să fie testate psihologic înainte. „Nu cred că e nevoie de așa ceva. A fi transgender nu este o problemă psiho-mentală”.

Cursul este oferit în legătură cu mai multe spitale din zona Boston, inclusiv celebrul Spital pentru Copii din Boston, unul dintre cele mai reputate din SUA. Această instituție medicală a sugerat, încă din 2022, că unii bebeluși sunt transgenderi încă „din pântece”. Despre copii se spunea că își dau seama că sunt transgenderi „încă de la vremea în care pot rosti primele cuvinte”, scrie Daily Mail.

Între timp, spitalul a șters înregistrarea respectivă, după ce s-a confruntat cu acuzații că se grăbește să le ofere minorilor operații care le vor schimba viața ireversibil.

Nu este clar cum nou-născuții își comunică „identitatea de gen” la naștere, dar Facultatea de Medicină de la Harvard îi va învăța pe studenți ce „semne” să caute la micuți.

Nathanael Blake, membru al Centrului de Politici Publice și Etice din SUA, a comentat astfel „cursul” oferit de Harvard: „Studenții de la Harvard ar fi necesar să fie învățați adevărul științific primar, conform căruia un bărbat nu poate deveni o femeie sau vice versa”.

Aceste dezvăluiri vin pe fondul unei creșteri exponențiale a numărului de copii care se declară „transgenderi” în SUA. Conform unei statistice publicate de Daily Mail, există state precum New York sau New Mexico unde 3% dintre micuți se declară „în trupul greșit”. Cele mai mari proporții de astfel de copii se găsesc în statele conduse de Partidul Democrat, care încurajează astfel de cazuri.

Copii transgender în statele SUA

În statele republicane, procentele sunt mai mici. În Texas, guvernatorul Greg Abbot a numit prescrierea medicamentelor care blochează pubertatea pentru copii drept „abuz”.

Situația copiilor este cu atât mai gravă cu cât numărul adulților care se declară transgenderi este maximum 0,9% în state precum Arizona. Legătura dintre propaganda LGBT la copii, mult mai intensivă și agresivă decât acum 20-30 de ani este evidentă în explicarea proporției mult mai mare în care cei tineri se declară „născuți în trup greșit”.

Adulți transgender în statele SUA

Reamintim că și-n Europa Occidentală situația este la fel de rea. Un material publicat în Anglia arăta cum copiii cad pradă transgenderismului propagat ca fiind ceva „cool” pe rețelele de comunicare virtuală.

Citiți și:
Am ajuns să fabricăm copii transgender
Drepturile părinților sunt puse la zid în SUA: în școlile publice copiii sunt încurajați să „îmbrățișeze” ideologia „transgender”
Stonewall, principala organizație britanică LGBT+: „Copiii de doi ani își pot da seama dacă sunt transgenderi”. Organizația a primit finanțări de 1,25 milioane de lire sterline din bani publici

 

yogaesoteric
17 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More