O știre incendiară, de o importanță uriașă! «Președintele Trump a lansat o bombă atomică referitoare la obligativitatea vaccinurilor»

Iată o nouă mare victorie ce este de natură să ne bucure pe toți.

Redacția Site-ului Yogaesoteric

Autorul american Kent Heckenlively ne anunță: «Președintele Trump a lansat o bombă atomică referitoare la obligativitatea vaccinurilor»
(plus comunicatul de presă al Departamentului American al Sănătății și Serviciilor Sociale)

Articol postat pe 20 ianuarie 2018 de Kauilapele
Articolul pe care îl vom reda mai jos a apărut pe site-ul bolenreport.com. Pe măsură ce îl citeam, mi-am dat seama că toate acestea vor conferi o mult așteptată libertate tuturor celor care aleg să rămână suverani asupra propriilor trupuri (și asupra acelora ale copiilor lor) în ceea ce privește vaccinurile etc. Am făcut o scurtă căutare și am găsit comunicatele de presă ale HHS (Health and Human Services – Departamentul American al Sănătății și Serviciilor Sociale) de pe 18 ianuarie 2018, pe care le-am inclus integral după articolul de mai jos. Știrile acestea sunt de o importanță majoră, și pot fi considerate incendiare!

Consider că acesta este un pas major înainte pentru aceia care doresc să aleagă dacă să se vaccineze (sau nu) și este un uriaș pas în vederea prăbușirii puterii marilor companii farmaceutice (neîntâmplător, am ales, în pofida „puterii” lor, să scriem „marile companii farmaceutice” cu litere mici).

Președintele Trump a lansat o BOMBĂ ATOMICĂ referitoare la obligativitatea vaccinurilor

de Kent Heckenlively

Războaiele se câștigă făcând alianțe politice. Dacă tabăra noastră chiar își dorește să câștige, atunci este necesar să înțelegem acest adevăr simplu.

Nu ar trebui să ne îngrijoreze neînțelegerile pe care le-am mai putea avea cu aliații, ci DISTRUGEREA pe care dușmanul comun a pregătit-o pentru oricine ar putea să fie de partea noastră.

Odată cu înființarea, joi [18 ianuarie, n.n.], a Diviziei pentru Libertatea Religioasă și a Conștiinței în cadrul Departamentului Sănătății și Serviciilor Sociale, Biroul pentru Drepturi Civile, Trump a stabilit în mod ferm premisele desființării tuturor mandatelor pentru vaccinare obligatorie, cât și pentru transformarea Marilor Companii Farmaceutice în mici companii farmaceutice.

În cazul în care avem tendința să considerăm că această nouă Divizie pentru Libertatea Religioasă și a Conștiinței nu înseamnă prea mult, este necesar să reflectăm mai adânc la implicațiile veritabile pe care înființarea ei le prezintă. Această inițiativă oferă multor grupuri diverse O CUPOLĂ ÎNALTĂ ȘI LARGĂ sub care să poată lupta. Consider că a sosit vremea ca atât creștinii, cât și liber-cugetătorii, dar și practicanții altor religii să își dea seama că avem cu toții un INTERES COMUN în lupta împotriva unui SISTEM DE SĂNĂTATE CE ESTE DEJA FASCIST.

Da, este necesar să protejăm călugărițele catolice care nu doresc să-și achiziționeze un plan de asigurare de sănătate ce include contraceptive. Da, este necesar să protejăm asistentele medicale care nu doresc să ia parte la avorturi. Da, este necesar să îi protejăm pe aceia care nu doresc să-și vaccineze copiii cu vaccinuri ce conțin țesuturi umane ce provin din avorturi. Da, este necesar să protejăm musulmanii și evreii ortodocși care nu doresc vaccinuri ce conțin produse porcine, precum și pe veganii care nu doresc vaccinuri ce conțin tot felul de alte produse animale. Da, este necesar să protejăm părintele cu o conștiință trează care întreprinde cercetări pe cont propriu și ajunge apoi la concluzia că TOATE VACCINURILE SUNT O IDEE FOARTE PROASTĂ.

Este clar deja faptul că fiecare dintre noi suntem capabili să ajungem la propriile noastre concluzii în ceea ce privește vaccinurile. Eu am părerea mea, proprie, însă nu o voi impune niciunei alte ființe umane.

Iată de ce această inițiativă este O MARE VICTORIE.

Liderul Camerei Reprezentanților din partea Republicanilor, Kevin McCarthy, este una dintre persoanele care au colaborat la acest proiect. Credeți că el nu este conștient că legea vaccinurilor obligatorii din California este draconică și că ea nu mai ține seama nici de aspectele filosofice sau religioase ce se constituie de obicei în excepții în astfel de cazuri?

Această nouă Divizie din cadrul HHS reprezintă o mare victorie pentru toți cei care cred în LIBERTATEA DE ALEGERE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE SĂNĂTATEA.

În cadrul unui comunicat de presă ce a fost dat publicității joi [18 ianuarie, n.n.] de către Oficiul pentru Drepturi Civile al HHS, directorul Roger Severino a spus:
„Legile care protejează drepturile ce țin de libertatea religioasă și de libertatea conștiinței nu rămân decât niște cuvinte goale ce sunt doar așternute pe o hârtie dacă nu sunt puse în aplicare și respectate. Nimeni nu ar trebui să fie forțat să aleagă între a-i ajuta pe cei bolnavi și a trăi în conformitate cu cele mai profunde convingeri morale sau religioase, iar noua divizie va fi de mare ajutor în garantarea faptului că victimelor discriminării și ale ilegalităților li se va face dreptate. De prea multă vreme guvernele – mici sau mari – tratează deja cu ostilitate revendicările legitime ce țin de conștiință, în locul unei atitudini protectoare, însă transformarea e aproape, iar ea începe chiar aici și acum.”

În cadrul unui articol ce a fost scris pentru ziarul online TownHall, Kevin McCarthy a fost foarte explicit:
„În trecut, mesajul pe care îl transmitea acest oficiu era:Nu este momentul acum pentru libertate, ci pentru a vă conforma. Ce diferențe pot apărea în decursul unui singur an!”

Dr. Everett Piper de la Universitatea Wesleyan din Oklahoma a transmis și el mai departe aceste comentarii, și chiar și-a făcut audiența să râdă adăugând că, într-adevăr, este o mare diferență între a mulțumi Departamentului Sănătății și Serviciilor Sociale și a-l da în judecată, așa cum era cazul în trecut.

Secretarul în funcție al Departamentului Sănătății și Serviciilor Sociale, Eric Hargan, a avut și el unele cuvinte remarcabile de spus cu această ocazie:
„De prea mult timp cei care activează în sistemul de sănătate au fost discriminați din cauza credințelor lor religioase și morale, mulți dintre ei fiind necesar să se întrebe în mod serios dacă au sau nu un viitor în cadrul unui astfel de sistem. Atunci când niște americani ce sunt plini de credință în Dumnezeu sunt batjocoriți în piața publică și în cadrul serviciilor publice, atunci când se permite bigotismului să înflorească, cu toții avem multe de pierdut.”

Avocatul din mine recunoaște aici o oază bogată de limbaj legal, iar mica mea inimă de litigator tresaltă de bucurie la gândul tuturor argumentelor strălucite pe care le-as putea dezvolta în acest caz:
Cum rămâne cu drepturile de confidențialitate ale asistentelor medicale – drepturi ce sunt garantate prin HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act – Legea privind portabilitatea și responsabilitățile aferente asigurărilor de sănătate) – care au refuzat vaccinul antigripal și care sunt obligate să poarte măști, făcând astfel evident statutul lor în ceea ce privește vaccinarea? Și cum rămâne cu asistentele medicale ce sunt nevoite să aleagă între a accepta un vaccin și a-și pierde slujba?

Noul website al Diviziei pentru Libertatea Religioasă și a Conștiinței are chiar și un portal pentru depunere de plângeri, încurajând pe ORICINE simte că i-au fost violate drepturile religioase sau cele care țin de libertatea conștiinței să depună o astfel de plângere.

Cum rămâne cu părinții din California care sunt nevoiți să trăiască în cadrul forțat al legii vaccinării obligatorii a copiilor lor? Oare nu le sunt violate astfel drepturile religioase și cele ce țin de conștiință?

Președintele Trump ne-a oferit un instrument pe care îl putem utiliza împotriva tiraniei. Dragii mei frați și surori, a venit vremea să luăm această armă din cui și să o utilizăm împotriva dușmanului nostru comun!


Comunicatul de presă al Departamentului American al Sănătății și Serviciilor Sociale (HHS)

A se da imediat publicității… 18 ianuarie 2018
Contact: Oficiul pentru Drepturi
Civile…202-774-3009…arina.grossu@hhs.gov

Departamentul Sănătății și Serviciilor Sociale anunță înființarea unei noi Divizii pentru Libertatea Religioasă și a Conștiinței

Astăzi, Departamentul American al Sănătății și Serviciilor Sociale (HHS) are bucuria să anunțe înființarea unei noi Divizii pentru Libertatea Religioasă și a Conștiinței, în cadrul Oficiului său pentru Drepturi Civile (OCR). Anunțul se va face în cadrul unui eveniment ce va avea loc la sediul HHS, între 10:30 a.m. și prânz. El va fi difuzat și live. Printre vorbitori se vor număra Secretarul actual al HHS Eric D. Hargan, liderul Casei Reprezentanților din partea Republicanilor, Kevin McCarthy, reprezentanta Vicky Hartzler, senatorul James Lankford, directorul OCR Roger Severino și unii invitați speciali.

Divizia pentru Libertatea Religioasă și a Conștiinței a fost înființată pentru a garanta aplicarea legilor federale ale națiunii noastre care ne protejează drepturile fundamentale și inalienabile ce țin de libertatea religioasă și de libertatea conștiinței. OCR este o agenție din cadrul HHS ce se ocupă cu garantarea aplicării și respectării legilor federale ce protejează drepturile civile și de conștiință din domeniul sănătății și a serviciilor sociale, cât și din domeniul securității și a confidențialității informațiilor medicale personale ale cetățenilor. Crearea unei noi divizii îi conferă Departamentului American al Sănătății și Serviciilor Sociale capacitatea de a acționa mai focalizat în demersurile sale de garantare a aplicării și respectării legilor existente ce protejează drepturile de libertate religioasă și a conștiinței, aceasta constituind prima libertate protejată de Declarația Drepturilor Omului.

OCR are deja autoritate executivă asupra unor acte legislative federale de protecție a conștiinței, cum ar fi Amendamentele Church, Coats-Snowe și Weldon; de asemenea, asupra secțiunii 1553 a Legii Îngrijirii Medicale Accesibile (Affordable Care Act) (secțiune referitoare la sinuciderea asistată); și de asemenea asupra altor câteva legi federale ce interzic discriminarea pe baza aspectelor religioase.

Directorului OCR, Roger Severino, a spus: „Legile care protejează drepturile ce țin de libertatea religioasă și de libertatea conștiinței nu rămân decât niște cuvinte goale așternute pe o hârtie dacă nu sunt puse în aplicare și respectate. Nimeni nu ar trebui să fie forțat să aleagă între a-i ajuta pe cei bolnavi și a trăi în conformitate cu cele mai profunde convingeri morale sau religioase, iar noua divizie va fi de ajutor în garantarea faptului că victimelor discriminării și ale ilegalităților li se va face dreptate. De prea multă vreme guvernele – mici sau mari – tratează cu ostilitate revendicările ce țin de conștiință, în locul unei atitudini protectoare, însă transformarea e aproape, iar ea începe chiar aici și acum.”

Secretarul în funcție al HHS, Eric Hargan, a spus: „Președintele Trump a promis americanilor că va susține cu vigoare drepturile legate de libertatea religioasă și de conștiință. Astăzi, acea promisiune s-a îndeplinit. Părinții fondatori știau că o națiune care respectă drepturile conștiinței este mai bogată și mai liberă, iar noua Divizie a OCR (Oficiul pentru Drepturi Civile) va contribui la transpunerea în realitate a acestei viziuni.”

Pentru a afla mai multe despre Divizia pentru Libertatea Religioasă și a Conștiinței, vizitați-ne la

www.hhs.gov/conscience

.
Pentru a depune o plângere la OCR referitoare la o violare a drepturilor civile, de conștiință sau religioase, sau o violare a confidențialității informațiilor medicale personale, vizitați-ne la

https://www.hhs.gov/ocr/complaints

.


Citiți și:

Unul dintre cei mai cunoscuți contestatari ai vaccinurilor, ales de Donald Trump să conducă o comisie specială privind siguranța vaccinurilor  
Donald Trump: vaccinarea masivă cauzează autism 

 

yogaesoteric
4 februarie 2018

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More