O stranie scrisoare… găsită!

de Alexis Sophronias
 

Motto: „Yoghinii sunt blânzi și iertători.”
profesor yoga Gregorian Bivolaru

 

Am citit într-un articol anterior aici pe yogaesoteric despre scrisoarea anonimă găsită în cutia poștală de către judecătorul Ionuț Matei. Este o scrisoare care poate fi încadrată juridic ca fiind șantaj și amenințare.
Probabil mulți dintre noi am văzut diverse producții cinematografice al căror scenariu aveau subiecte cum ar fi: răpire / răscumpărare / șantaj / mită / înscenări / flagrante etc. În cadrul secțiilor de poliție sunt ofițeri care sunt instruiți special pentru a administra astfel de cazuri. Să nu ne imaginăm că plutonierul Căpșună, cel care dă amenzi șoferilor pentru parcarea autovehiculelor în locuri interzise, merge apoi și negociază cu răpitorii. Cazurile acestea cu grad de periculozitate ridicat trebuiesc soluționate după anumite protocoale și nu după un „hei-rup-ism” polițienesc. Aceste protocoale se derulează după manual, o cazuistică vastă este studiată în prealabil. Unul dintre atuurile cele mai importante care sunt folosite de către acești ofițeri de poliție pentru a prinde șantajiștii, șperțarii sau răpitorii este DISCREȚIA.
Toată munca de poliție în aceste cazuri este efectuată sub tăcere și în conspirație. Doar în ultimă instanță, când orice soluționare dă greș, este apelată mass-media. Iar presei îi sunt oferite doar părți de informație, numai ceea ce convine anchetatorilor și ar putea totuși ajuta la rezolvarea cauzei (portrete robot, indicii false, etc.).

Timp de mai multe săptămâni ați fost martorii poveștii despre Sorin Alexandrescu, şeful Antena Group, care l-a şantajat pe Ioan Bendei, administratorului RCS&RDS, să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV, spunându-i că, altfel, va fi făcută publică o anchetă jurnalistică în care se va arăta că Bendei i-a dat a dat 3,5 milioane de euro mită lui Mitică Dragomir. Aceasta este acuzaţia principală (șantajul) din referatul procurorilor DNA care au cerut arestarea lui Sorin Alexandrescu. Toată acestă anchetă a fost făcută publică după terminarea cercetărilor și arestarea presupușilor făptuitori! Așa este și normal într-o astfel de investigație.

Credeți dumneavoastră – cititorii noștri inteligenți – că domnul magistrat Ionuț Matei, care are mai mulți ani de muncă ca și judecător și o expierență foarte mare în domeniul apărării legii – nu știa care sunt pașii de urmat în cazul receptării unei scrisori de amenințare? Dacă acea scrisoare ar fi fost pudrată cu praf de ricină sau cu antrax? (Doamne ferește!). În mod sigur dacă acea scrisoare ar fi fost reală (și nu o mârșavă înscenare așa cum miroase), noi nu am fi aflat despre existența ei decât în momentul când făptașii ar fi fost prinși și plimbați cu cătușe la mâini de la duba poliției pe treptele parchetului!

Faptul că acea „scrisoare” a fost duplicată (spre a fi difuzată din plin) și apoi citită cu emfază de către bravul judecător Ionuț Matei jurnaliștilor ne determină să tragem câteva concluzii pertinente:

1. Domnul judecător Ionuț Matei nu știe care sunt acțiunile firești și de bun-simț ce trebuiesc urmate în cazul primirii unei scrisori cu potențial periculos. – NEVEROSIMIL

2. Domnul judecător Ionuț Matei știe că acea scrisoare este un bluf (șiretlic) penibil și a fost prezentată în acea manieră pentru:

a) a se da în spectacol cu prețiozitate despre cât de demn este dânsul și cât de inflexibil va fi în aplicarea legii chiar cu sacrificiul suprem de va fi cazul (vai!!!) – FOARTE PLAUZIBIL

b) a face mai ales în ochii mass-media și implicit a unei mari părți a populației să pară pertinentă condamnarea excesiv de mare a lui Gregorian Bivolaru – FOARTE PLAUZIBIL

c) a se victimiza de acum și până-n vecie dacă prinde guturai, dacă se taie când se bărbierește, dacă îi albește sau îi cade părul, dacă se gâinățează un porumbel pe mașina personală – toate acestea nu pot fi decât acțiunile parapsihologice și radionice ale adepților MISA, iar dânsul este o victimă pentru că a avut curajul să „facă justiție”. – PLAUZIBIL

d) a da prilejul unor alte descinderi sau de ce nu ale unor descinderi arbitrare și aleatorii în diverse domicilii ale yoghinilor indezirabili pentru a le confisca toate caiețelele cu însemnări, laptopurile, calculatoarele și imprimantele. Toate acestea trebuind să fie verificate temeinic mai multe decenii pentru a fi siguri că nu de pe ele s-a redactat și imprimat așa-zisa scrisoare de amenințare. Mare grijă la covoare și aspiratoare, acestea le plac jandarmilor și procurorilor foarte mult din motive care nouă (și ființelor cu logică sănătoasă în general) ne scapă cu desăvârșire  – ATENȚIE, ORICÂT DE ALARMIST VĂ PARE ACEST SCENARIU, PE BAZA EXPERIENȚEI DURE PE CARE DEJA O AVEM, VĂ AVERTIZĂM CĂ AȘA CEVA ESTE FOARTE PLAUZIBIL!

Concluzii

Magistratul Ionuț Matei a știut încă de la bun început tot acest scenariu cu „o scrisoare… găsită”. A acționat apoi deliberat prezentând acea scrisoare în maniera în care a făcut-o, pentru a crea cât mai mult prejudiciu Școlii de Yoga MISA și implicit mentorului ei spiritual Gregorian Bivolaru. Pentru aceasta domul judecător Ionuț Matei (și nu numai) a primit probabil NUP în dosarul penal de corupție pe care îl are laolaltă cu colegele sale. Știm că a primit NUP înainte, dar aceasta înseamnă și totodată ne arată că este șantajabil pe termen lung. Probabil colaborează îndeaproape cu redactorii acelei scrisori, în speță serviciile de informații unde unii dintre angajați care au și șorțulețe masonice manifestă o ură teribilă și viscerală împotriva Școlii noastre de Yoga.

Yoghinii suferă abuzuri în România de peste 40 de ani. Yoghinii nu s-au răzbunat niciodată și nici nu i-au urât pe călăii și pe torționarii lor. Yoghinii de la MISA se strâng în spirale și se roagă la bunul DUMNEZEU pentru binele acestei țări și binele planetei Pământ. Yoghinii îi binecuvântează pe cei ce-i prigonesc și pe cei ce le vor răul. Yoghinii au întors și celălalt obraz nu o dată, ci de sute și de sute de ori. Yoghinii de la MISA îl imploră pe DUMNEZEU ca să le facă dreptate, pentru că, chiar dacă sunt blânzi și umili, nu sunt și proști și știu că în această lume singura justiție spre care mai nădăjduiesc este justiția divină.
De aceea NU yoghinii de la MISA au redactat și trimis acea scrisoare și nici nu se vor deda vreodată la acte de șantaj și de amenințare și nici nu vor face fie și cel mai mic rău, nimănui. Yoghinii îndură cu o răbdare îngerească de mai mulți ani foarte multe abuzuri. Fac mitinguri pe arșiță sau pe viscole și privesc în tăcere la instituțiile indiferente ale statului, poate-poate se va mișca ceva în inimile împietrite ale slujbașilor vremelnici în dregătoriile țării.
Yoghinii au manifestat o determinare eroică și un stoicism exemplar în apărarea principiilor lor, fapt care i-a înverșunat teribil pe cei care îi dușmănesc. Acesta este și motivul „lucrătorilor” serviciilor de informații pentru care au redactat această scrisoare „otrăvită”, dar care, sperăm, se va întoarce împotriva lor cât de curând pentru că așa cum știm – minciuna are picioare scurte.

*****
Trimite-ne şi tu relatări despre trăirile tale spirituale pe adresa

redactie@yogaesoteric.net

.  Cele mai frumoase scrisori de la cititori vor fi publicate pe site-ul nostru, iar relatările spirituale extraordinare vor fi premiate.


Citiţi şi:

Lovitură de teatru sau încă o manevră abjectă? Judecătorul Ionuţ Matei susţine că ar fi primit o scrisoare anonimă de ameninţare

Ionuț Matei – campion al abuzurilor, discriminărilor şi lipsei de bun-simţ (1)

Yoghinii lui Gregorian Bivolaru continuă să ameninţe idealurile socialiste. Pardon, ale democraţiei.


yogaesoteric
19 iunie 2013


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More