Nou studiu olandez dezvăluie legătura dintre rata mai mare a vaccinărilor și rata ridicată a mortalității

Într-un studiu recent, cercetătorul olandez Andre Redetti a comparat rata mortalității și ponderea persoanelor vaccinate în municipalitățile din Olanda și nu a constatat niciun efect de reducere a mortalității ca urmare a vaccinării, în schimb, a constatat o corelație pozitivă semnificativă statistic între rata vaccinării și mortalitate.

În ultimele luni, a crescut numărul indiciilor referitoare la o corelație pozitivă între mortalitatea din orice cauză și rata mare a vaccinărilor anti-covid-19. Pentru a demonstra existența acestei corelații, este esențial să putem compara rata mortalității și procentul vaccinărilor într-o populație relativ omogenă, scrie Daily Sceptic, care prezintă un studiu recent din Olanda.

Cercetătorul olandez Andre Redetti a făcut această analiză într-un studiu al său. El a comparat rata mortalității și ponderea persoanelor vaccinate în municipalitățile din Olanda și nu a constatat niciun efect de reducere a mortalității ca urmare a vaccinării.

În schimb, Redetti a constatat o corelație pozitivă semnificativă din punct de vedere statistic între rata vaccinării și mortalitate.

Perioada supusă observației este cea cuprinzând săptămânile 35-52 din 2021. După cum arată graficul, există o corelație puternică – adică o rată mai mare a vaccinării într-o municipalitate este corelată cu o rată mai mare a mortalității. Analiza completă nu este încă revizuită de colegi, dar este disponibilă pe Researchgate.

Aceste rezultate corespund cifrelor îngrijorătoare ale mortalității în exces pe care le observăm acum în mai multe țări. „Elefantul din cameră” este probabil creșterea ratei efectelor adverse grave ale vaccinurilor anti-covid-19, în comparație cu alte vaccinuri. O cauză suplimentară poate fi efectul uneori funest al vaccinării în ceea ce privește mortalitatea specifică covid, de exemplu, în Regatul Unit.

Aceste rezultate sunt cu adevărat îngrijorătoare. Și mai îngrijorătoare este cenzura generală aplicată atunci când vine vorba de publicarea sau discutarea acestor rezultate. Mass-media mainstream evită dezbaterile, iar managementul platformelor de comunicare virtuală precum Facebook și LinkedIn a introdus chiar reguli care nu permit menționarea niciunui aspect nefavorabil cu privire la aceste vaccinuri.

Nu putem decât să ne întrebăm cum vor plăti acești lideri de afaceri pentru că au impus cenzura, atunci când oamenii își vor striga indignarea în masă, iar cei responsabili pentru suprimarea unor informații vitale și pentru promovarea dezinformărilor periculoase vor fi trași la răspundere pentru faptele lor, încheie Daily Sceptic.

Citiți și:
Un nou studiu din Germania confirmă că o acoperire vaccinală mai mare duce la o mortalitate mai mare
Crimele vaccinării anti-covid-19. Sindrom imunodeficitar, septicemii, decese – creștere de 2000% în SUA! (I)

 

yogaesoteric
14 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More