Oamenii lui Soros în cele mai înalte poziții în echipa lui Biden

Soros a dat peste 70 de milioane de dolari pentru campania electorală a lui Biden, iar ONG-urile lui au lucrat din greu sa activeze voturile prin corespondență.

Joe Schoffstall de la Washington Free Beacon subliniază rolul vizibil al miliardarului progresist în pregătirea unei administrații prezidențiale Joe Biden.

Echipa de tranziție a lui Joe Biden include mai multe persoane afiliate la organizații progresiste finanțare de miliardarul de stânga George Soros.

Echipele de revizuire ale agențiilor guvernamentale ale lui Biden includ liste de persoane „responsabile de înțelegerea operațiunilor” fiecărei agenții guvernamentale. Ele vor pregăti organizarea administrației Biden, pentru ca „președintele «ales» Biden și vicepreședintele ales Kamala Harris… să intre din plin încă din prima zi”.

Soros este bine reprezentat pe acele liste.

Sarah Cross, director de advocacy la Open Society Foundations, a primit un loc în echipa de tranziție a Departamentului de Stat a lui Biden.

Michael Pan, consilier special în biroul executiv al Open Society Foundations, se va alătura Misiunii Statelor Unite la echipa Națiunilor Unite.

Diane Thompson, care este listată ca „lucrătoare independentă”, a fost desemnată membră a echipei Biroului de protecție financiară a consumatorilor în viitoarea posibilă administrație Biden. Ea activează în prezent în cadrul programului Leadership in Government Fellow la Open Society Foundations.

Soros a investit peste 70 de milioane de dolari în campania electorală, susținând candidatura lui Biden, de peste trei ori maximul său anterior, de 22 de milioane de dolari în ciclul electoral din 2016.

Clubul donatorilor fundațiilor lui Soros și organizația politică patronată de Soros, Alianța Democrației (care include mulți milionari și miliardari progresiști), s-au bucurat anterior de un acces masiv în administrația Obama; în cadrul unei administrații Biden, acest acces nu numai că va reveni, dar va fi mult mai influent.

Alți membri ai echipei de tranziție a lui Biden lucrează pentru grupuri care primesc fonduri importante de la miliardarul progresist.

Sharon Burke și Viv Graubard, ambii de la grupul de reflecție finanțat de Soros, New America, se vor alătura echipelor Departamentului Apărării și Departamentului Muncii din administraţia Biden.

Open Society Foundations a oferit  grupului New America peste 1 milion de dolari anul trecut, conform dezvăluirilor grupului. Fiul lui Soros, Jonathan, se află în consiliul emerit al New America.

Echipa lui Biden include, de asemenea, șase angajați de la Centrul pentru Progresul American al lui John Podesta, care sunt presărați pe la Trezorerie, Rezerva Federală, Departamentul Muncii, Departamentul de Interne, Consiliul Național de Securitate și Biroul Reprezentantului Comerțului din Statele Unite.

Citiţi şi:

Mesaj simbolic: Neomarxistul Joe Biden a fost proclamat președinte al SUA de mogulii media chiar de Ziua Revoluției Bolșevice, ce a fost finanţată de miliardarii de pe Wall Street

Coup d’État, made in USA

Soros, democrații americani, combaterea naționalismului și rețeaua globală de universități umaniste (I)yogaesoteric

6 decembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More