Britanicii vor primi ‘permise de libertate’ dacă au două teste negative pe săptămână, beneficiind de restricții mai puține în zone de alertă ridicată

Britanicilor li s-ar putea da permise speciale de libertate dacă sunt testați negativ la coronavirus de două ori pe săptămână.

Potrivit Standard.co.uk, deținătorii unor astfel de permise este necesar să facă dovada faptului că au fost testați periodic, prin intermediul unui formular electronic.

Cei care au rezultat negativ la testul de coronavirus în cadrul testărilor comunitare din anumite regiuni ale Regatului Unit ar putea avea parte de mai puține restricții, având posibilitatea de a se întâlni cu alte persoane care au avut și ele rezultate negative.

Anunțul a fost făcut de premierul britanic Boris Johnson în timp ce prezenta noile reguli pandemice pentru Regatul Unit – Planul Covid de Iarnă al Guvernului.  

Conform Forbes, restricțiile mai blânde pentru anumite categorii de oameni, pe care presa le-a numit „permise de libertate” vor fi aplicabile în zonele de nivel 3, aflate sub cele mai aspre restricții, potrivit noii strategii.

Boris Johnson a afirmat că dacă această metodă va da roade, autoritățile vor „putea oferi celor cu rezultate negative la coronavirus perspectiva reducerii numărului restricțiilor”.

Cu toate acestea, liderii britanici au recunoscut că sistemul este „neverificat” și că există multe „necunoscute”.

Testarea în masă va fi făcută folosind teste cu flux lateral, care dau rezultatul în 20 de minute, dar sunt considerabil mai puțin precise decât testele RT-PCR (care au o marjă de eroare de 30%).

Planul Covid de Iarnă stabilește un sistem de corona-restricții împărțit pe trei niveluri (alertă medie, ridicată și foarte ridicată), care va fi în vigoare până în martie 2021.

Citiţi şi:

Pașaportul Covid împarte populația în cetățeni de mâna întâi – Imuni – și de mâna a doua – Non-Imuni

Klaus Schwab, ‘părintele’ FEM, despre cipuri implantabile: Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice

yogaesoteric

6 decembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More