Ochi de covid

Varianta medicilor

Cercetătorii de la spitalul Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis (OLVZ) din Aalst (Belgia) au raportat cazul fără precedent al unei femei de 90 de ani care a fost infectată simultan cu două variante diferite, Alpha (britanică) şi Beta (sud-africană). La 3 martie 2021, femeia în vârstă de 90 de ani, fără antecedente medicale speciale şi nevaccinată, a fost internată în spital după o serie de probleme de sănătate specifice vârstei. Testată pozitiv pentru covid-19 la sosire, nonagenara a prezentat iniţial „un nivel bun de saturaţie cu oxigen şi nu prezenta probleme respiratorii”, conform ECCMID. Cu toate acestea, ea „a dezvoltat rapid simptome respiratorii agravante şi a murit cinci zile mai târziu”.

Varianta lui Ba‘al Zebûb

Noi aveam strânse relații de familie, care și-au dat acordul ca dânsa să fie găzduită la noi pe un termen nedefinit, dar se pare că a apărut o problemă, drept pentru care reziliem unilateral contractul, iar clienții noștri se pot asigura că oferim cele mai bune condițiuni și să apeleze cu încredere.

Varianta Sf. Petru

La mine la poartă s-a prezentat o persoană, de sex femeiesc, care era programată abia peste doi ani, însoțită de persoane nebotezate, drept pentru care s-a dispus trimiterea acesteia la exorcizare. Persoana a refuzat procedura, actualmente ne mai având cunoștință despre dânsa.

Varianta media

Apocalipsa! Trei femei cu vârste în jur de 30 de ani s-au infectat simultan cu două variante diferite, Alpha (britanică) şi Beta (sud-africană) și au murit la 90 de ani.

Varianta Radio Erevan

Negăm cu vehemență că una din cele trei femei infectate cu ambele tulpini de coronavirus s-ar afla la noi în oraș. Putem doar confirma că toate trei sunt bine, sănătoase.

Varianta Bill Gates

S-a creat o confuzie…

Femeia de 90 de ani ajunsă la spitalul Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis (OLVZ) din Aalst (Belgia) era de fapt un bărbat de 30 de ani adus să nască. El a fost tratat corespunzător și are o evoluție mulțumitoare.

Citiți și:
Belarus a declarat covid-19 boală psihică și a exclus-o de la boli infecțioase
Suspect de covid…

 

yogaesoteric
15 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More