Olanda a interzis amuletele împotriva radiațiilor 5G. Oare de ce? O țară hiper-vaccinată în care drogurile altfel se vând legal

În Olanda, o țară cu multe ciudățenii în ceea ce privește „libertatea”, s-a luat și măsura interzicerii totale a amuletelor împotrivă radiațiilor 5G care erau achiziționate de tot mai multe persoane. Interdicția a fost „motivată” de faptul că aceste amulete „fac mai mult rău purtătorilor prin substanțele cu potențial radioactiv pe care le conțin și le emană”, concluzionează oamenii de știință prinși în dezbatere. De fapt, multe dintre aceste amulete care se vând pe internet în Olanda conțin amestecuri din plante, iar altele, minerale inofensive. Cei mai răuvoitori ar putea spune că nu ar ajuta la nimic. Dar să spui că fac rău?

Autoritățile care au interzis vânzarea acestora susțin că oamenii care le comandă online sunt „adepți ai teoriei conspirației” și că „nu există nicio rațiune conform căreia radiațiile 5G sunt dăunătoare sănătății”, folosindu-se practic aceeași retorică ca la vaccinurile ARN mesager. Ce vină au oamenii care au încredere în puterea unor plante?, vă puteți întreba. Dacă ei cred că aceste amulete îi protejează de radiațiile 5G pe care le consideră dăunătoare, atunci de ce să fie interzisă purtarea acestora și de ce purtătorii să fie catalogați drept conspiraționiști? Nu se merge prea departe?

Oficialii explică această atitudine aberantă prin faptul că, pe de o parte, doresc să protejeze populația de niște „substanțe toxice” (în țara în care sunt legale drogurile, care se vând în magazine și în restaurante), iar pe de alta, vor să oprească violențele împotriva antenelor 5G. Au existat două cazuri din trecut în care au fost vandalizate două astfel de „obiective” care erau „deghizate” în brazi.

Nu în ultimul rând, că tot am amintit de similitudinea cu propaganda legată de vaccinuri, există o teorie populară nu numai în Olanda, conform căreia vaccinurile înoculează în seruri și nano-tehnologie (bazată pe aluminiu și grafen), microparticule sub 10nm care se activează în prezența radiațiilor 5G și produc structuri de auto-asamblare (există chiar filmulețe pe internet cu acest fenomen, precum și cu prezența materialelor respective în seruri, constatată la microscoape electronice cu fotoni extrem de performante). Ciudat, deci, de ce guvernul olandez, într-o țară hiper-vaccinată, ar dori să dea apă la moară „teoriilor conspirației”, interzicând niște amulete considerate de alții ca fiind inofensive?

Citiți și:
Olanda legalizează eutanasia pentru copiii cu vârste între 1 și 12 ani aflați în stadiu terminal
Olanda, țara unde oamenii se asociază pentru a acoperi clădirile cu panouri solare

 

yogaesoteric
4 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More