SUA: 2.809 bebeluși morți în pântecele mamei lor în urma injectării anticovid a unor femei însărcinate sau de vârstă reproductivă

Datele actualizate în data de 3 decembrie 2021, în sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS) al guvernului SUA, incluzând și toate reacțiile adverse la vaccinurile covid raportate până la 26 noiembrie 2021, arată că un număr alarmant de 2.809 bebeluși au murit în urma vaccinării anticovid a unor femei însărcinate sau de vârstă reproductivă.

Aceasta în timp ce noi documente dovedesc că Pfizer, FDA și CDC știau că injecțiile nu sunt sigure pentru femeile însărcinate, informează Vaccine Impact.

Până în acel moment, s-a raportat la VAERS un număr de 927.740 de evenimente adverse survenite în urma injecțiilor covid-19 în 11 luni, din totalul de 1.782.453 de raportări din întreaga bază de date VAERS din ultimii peste 30 de ani.

Aceasta înseamnă că 52% din toate cazurile de reacții adverse la vaccinuri consemnate în VAERS în ultimii peste 30 de ani au fost declarate în ultimele 11 luni, ca urmare a vaccinării covid.

În plus, decesele post-vaccinarea covid, raportate pe perioada ultimelor 11 luni, reprezintă 68% din toate decesele raportate la VAERS în ultimii peste 30 de ani în urma vaccinării cu diferite seruri.

Număr record de decese fetale în SUA în urma injecțiilor covid-19

Conform datelor VAERS, tot în acele 11 luni au avut loc 2.809 decese fetale în urma administrării de vaccinuri covid-19 la gravide și la femei de vârstă fertilă.

Prin contrast, folosind exact aceiași algoritmi de căutare în VAERS, dar excluzând vaccinurile covid-19, a reieșit un total de 2.168 de decese fetale survenite în urma tuturor vaccinurilor aprobate de FDA în ultimii 30 de ani.

Toate acestea, în timp ce Pfizer, FDA și CDC știau că vaccinurile covid nu sunt sigure pentru femeile însărcinate.

Citiți și:
Vaccinurile anticovid, impact devastator asupra vieții și sănătății copiilor născuți și nenăscuți: Mii de decese fetale și efecte grave asupra creierului, inimii și altor organe
Copiii „prostimii”, carne de tun pentru profitul Big Pharma? „Dr Fauci” al Germaniei recunoaște: „Nu mi-aș vaccina copilul”
În Italia au fost identificate mai multe școli clandestine, destinate copiilor care provin din familii anti-vaccin și anti-mască

 

yogaesoteric
4 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More