Oligarhia demascată

O lume unificată în spatele unui singur guvern global a fost imaginată de mentorul lui Winston Churchill, profesorul evreu Frederick Lindemann (1886-1957).

El a susținut că o mică elită va conduce într-o zi lumea și că „o societate guvernată de supraoameni și servită de iloți ar fi mai stabilă”. De asemenea, credea că știința va produce în cele din urmă o rasă de oameni cu „caracteristicile mentale ale albinelor lucrătoare”.

Încă nu am ajuns acolo, dar cu transumanismul, această posibilitate nu mai este o ficțiune. Cu ajutorul ingineriei genetice, în curând vom putea schimba configurația genelor à la carte. Dacă doriți o „albină lucrătoare”, nimic nu poate fi mai simplu: tăiați nucleotidele din codonii ADN implicați în aceste caracteristici și înlocuiți-le cu nucleotidele sintetice corespunzătoare.

Abolirea granițelor

Pentru ca un comerț fără restricții să se desfășoare în Noua Ordine Mondială propusă, granițele va fi necesar să dispară. „Albinele lucrătoare” se vor putea astfel deplasa nestingherite oriunde este nevoie de ele. Comerțul și toate celelalte tranzacții vor fi mult facilitate prin eliminarea tuturor barierelor, nu numai fizice, ci și psihologice și sociale. Acest pas este acum făcut de ambele maluri ale Atlanticului.

Standardizare totală

Scopul final este standardizarea tuturor sectoarelor din întreaga lume: economie, monedă, impozitare, infrastructură, armată, poliție, utilizarea terenurilor, transport, magazine, restaurante, îmbrăcăminte, alimente, limbi, religii, culturi, rase și etnii.

În ceea ce privește rasa, Contele Richard Coudenhove-Kalergi, fondatorul și președintele timp de 49 de ani al Uniunii Pan-Europene, precursorul Uniunii Europene, spune următoarele:

Omul viitorului va fi de rasă mixtă… Rasele și clasele de astăzi vor dispărea treptat din cauza eliminării spațiului, timpului și prejudecăților… Rasa eurasiatică-negroidă a viitorului, asemănătoare ca înfățișare cu cea a egiptenilor antici, va înlocuiți diversitatea popoarelor și diversitatea ființelor… Bolșevismul rus constituie un pas decisiv în acest scop, unde un mic grup de aristocrați spirituali comuniști guvernează țara… Evreimea îi depășește pe toți ceilalți oameni în procente de oameni importanți… cu Troțki ca lider favorit al politicii moderne… Poziția proeminentă deținută de evrei în zilele noastre se datorează supremației lor spirituale… Antisemitismul modern este unul dintre numeroasele fenomene reacționare ale mediocrului împotriva superiorului.”

În 1950, contele a primit primul premiu Carol cel Mare pentru munca depusă în slujba unificării europene. Alți câștigători ai premiului sunt: Winston Churchill, Henry Kissinger, Edward Heath, Bill Clinton și Tony Blair.

Tehnocrația

Pentru a realiza acest obiectiv, democrația reprezentativă va fi necesar să fie distrusă. Tehnocrații nealeși vor conduce lumea după modelul Uniunii Europene. Vor exista trei niveluri de guvernare, un nivel planetar, probabil situat în Ierusalim, viitoarea capitală a lumii, un nivel regional și unul local la nivel de cartier.

Depopulare

Acest proiect are un aspect esențialmente malthusian. Potrivit referinței germane în climatologie, Hans Joachim Schellnhuber, capacitatea de suport a planetei este estimată la un miliard; dar „putem face mult mai mult”, s-a entuziasmat dl Schellnhuber în 2009 în cadrul Conferinței de la Copenhaga organizată de el și prințul Charles.

Cum vom proceda pentru „a face mult mai mult” nu este foarte clar momentan. „Conspiraționiștii” vorbesc despre sterilizare chimică, contracepție generalizată, avort sistematic, feminism radical, homosexualitate, transgenderism, import de imigranți ostili din lumea a treia, multiculturalism, amestecare forțată de rase prin propagandă înșelătoare și chiar manipulare genetică prin vaccinare obligatorie.

Acest obiectiv malthusian, „de natură extrem de filantropică”, conform exprimării ironice a lui Luc Ferry, este Dada-ul celor mai renumiți ecologiști radicali precum James Lovelock, William Aiken, Arne Ness și Hans Jonas. Într-o lucrare colectivă publicată sub conducerea regretatului Tom Regan, William Aiken, de exemplu, se întreabă dacă mortalitatea umană masivă ar fi ceva bun: „Este datoria speciei noastre față de mediul nostru să elimine 90% din numărul nostru?” Desigur că este! Aiken credea că populația ideală a planetei ar fi de 100 milioane.

Lagărele de concentrare ale viitorului

Peisajul rural va fi golit de populația sa, iar locuitorii vor fi înghesuiți în așa-zise orașe „inteligente” unde vor fi ușor de monitorizat și manipulat. Supravegherea și controlul intern sunt elemente cheie ale Agendei 2030 și ale Marii Resetări.

Combinația dintre inteligența artificială, Internetul lucrurilor și senzorii, precum și tehnologia purtabilă, va permite monitorizarea fiecărei mișcări a iloților.

După cum spune fostul consilier pentru securitate națională din SUA, Zbigniew Brzezinski:

Epoca tehnocratică presupune apariția treptată a unei societăți mai controlate. O elită lipsită de valorile tradiționale va stăpâni peste o astfel de societate. În curând, va fi posibilă monitorizarea continuă a aproape toți cetățenii și păstrarea la zi a fișierelor cu privire la aceștia care conțin informațiile lor cele mai personale. Aceste fișiere vor fi puse la dispoziția autorităților instantaneu.”

În spațiile rezervate „albinelor lucrătoare”, așa cum se petrece deja în Cuba, fără tehnologie, totul va fi raționalizat: energie, hrană, apă, copii, utilizare a terenului, absolut totul. Amprenta ta de carbon, toxicitatea tuturor ingredientelor pe care le consumi și impactul tău asupra biodiversității vor fi monitorizate îndeaproape.

Senzorii implantați în trupul tău vor urmări fiecare mișcare pe care o faci. Nimeni nu va fi liber să vină și să iasă în afara zonelor controlate.

Vor fi emise rapoarte de bună conduită fiecărui cetățean. Veți avea acces la anumite beneficii numai în funcție de creditele sociale acumulate. Va fi încurajată turnătoria în schimbul unor puncte de bună purtare.

În ceea ce privește mâncarea, nu vei fi răsfățat, întrucât Bill Gates, unul dintre principalii instigatori ai acestei tiranii ecologice, dorește să mănânci insecte și legume fertilizate cu excremente umane.

Desființarea proprietății private

Proprietatea privată va fi transferată statului. „Supraoamenii” aflați la putere vor deveni proprietari, deoarece vor fi stăpânii Statului. Vor locui în case frumoase din parcuri naturale protejate, pe care le vor rezerva pentru uzul lor personal.

În principal din acest motiv, finanțatorii din vârful piramidei au susținut întotdeauna comunismul planetar (socialismul). Poate părea contradictoriu faptul că cei mai bogați oameni din lume, după ce au făcut avere prin capitalismul financiar, ar dori să înființeze un sistem comunist sau socialist, presupus antiteza capitalismului. Dar, așa cum spune W.D. Chalmers în cartea sa Conspirația adevărului: „În socialism, statul deține totul și, din moment ce acești oameni intenționează pur și simplu să dețină totul, inclusiv statul, aceasta este cea mai bună modalitate de a pune stăpânire pe bunurile pământului fără a fi observați!

Este, de asemenea, o modalitate pentru ei de a face populația să creadă că o grădină a Edenului îi așteaptă, ca în cântecul cult Imagine a lui John Lennon. Aceasta ar fi surprinzător având în vedere metoda folosită și natura „diabolică” a acestei elite ostile căreia nu i-a păsat niciodată de soarta claselor „inferioare”. Deci este o mască, un truc, o momeală pentru a facilita înființarea unei viitoare tehnocrații totalitare condusă de psihopați bogați care au doar propriile interese la inimă.

Oligarhia demascată

Consilier general al Marelui Orient, președintele Patrioților și fost membru al Uniunii Europene, Florian Philippot a rezumat bine situația în cartea sa Covid-19: L’Oligarchie démasquée (Covid-19: Oligarhia demascată) (2020):

Dacă multimiliardarii precum Soros sau Gates susțin programul de la Davos, este în cadrul unei alianțe internaționale cu socialiștii și cu statele asistențiale pe care le controlează pentru a-și garanta supraviețuirea reciprocă. Rezultatul ar urma să fie o colectivizare completă a economiei, care va fi posibilă prin digitalizarea banilor și prin instituirea unui stat totalitar global care va monitoriza fiecare ființă umană în timp real. Miliardarii vor controla din punct de vedere economic sistemul datorită giga monopolurilor tehnologice acordate de statele neocomuniste, în timp ce muncitorii supravegheați vor fi dependenți de programe sociale precum venitul universal, numit în Franța «socle citoyen».”

Acesta este modelul Sparta. Contrar credinței populare, Sparta a fost o societate protocomunistă în care banii nu existau. Era condusă de o mică elită care domnea peste o masă vastă de țărani sclavi care nu aveau voie să părăsească parcela lor de pământ. Acești țărani erau obligați să cultive pământul pe gratis pentru casta conducătoare. Populația era proprietatea statului, iar spartanii, în calitate de stăpâni ai statului, aveau uzufructul acestei proprietăți, adică utilizarea sclavilor.

URSS nu a funcționat diferit, iar dacă Agenda 2030 va fi implementată în Occident, vom deveni robi, ca în Sparta, sau sclavi ai colhozurilor, ca în URSS. Nu va mai exista proprietate privată, cu excepția nomenklaturii. Totul va fi „liber”, cu excepția unui detaliu: nivelul de trai va fi împărțit de cel puțin două ori.

Mulți oameni nu au înțeles ce se petrece și continuă să se certe pe tema răcelii comune 19 [și a climei, cele două sunt corelate]. A sosit momentul să înțelegem că această pandemie imaginară [ca și această criză climatică imaginară] nu este decât declanșatorul unei reorganizări radicale a societății de către globaliști. Ceea ce ei numesc, după cum știți, Marea Resetare.

Așa cum spune abatele Olivier Rioult, este vorba deci de înrobirea întregii umanități „printr-un proiect globalist, materialist și totalitar care avantajează temporal o minoritate foarte mică de mamoniți evrei și neevrei”.

Citiți și:
Oligarhia contra democraţie: molimă, dezordine şi ‘resetare’
Haz de necaz. Depopularea planetară – Dialog imaginar între Stăpânul Lumii și un supus slujbaș
Despre știință și despre tehnocrație

 

yogaesoteric
14 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More