Despre știință și despre tehnocrație

Când vorbim despre ştiinţa modernă vorbim despre un monstru care vrea să-L detroneze pe Dumnezeu. Richard Lewontin, profesor la Harvard University, spunea: „Noi ştim că teoriile noastre nu funcţionează, dar asta nu contează pentru noi, deoarece întreaga perspectivă pe care am creato are ca scop ca în niciun caz să nu mai lăsăm vreun picior de divinitate se proptească în uşă”.

Aşadar, nu prea contează ce dovezi şi ce argumente se aduc împotriva acestor teorii, oricât de elocvente ar fi (teoria evoluţionistă, de exemplu, poate fi desfiinţată în doar 5 minute), din cauză că așa-zișii „oameni de știință” mereu vor răspunde cu părtinire filosofică, astfel: „Nu ne pasă ce spuneţi şi cu ce argumente veniţi, noi nu vom lăsa nicio urmă a lui Dumnezeu să se strecoare pe uşă”.

Așadar, acum ştim cu cine ne luptăm. Nu este vorba despre vreo luptă intelectuală, ci despre lupta cu cel care schimonoseşte adevărul făcând minciuna să pară adevăr, şi care de multe ori are şi succes, aşa cum a avut şi în grădina Edenului.

Știinţa modernă instituționalizată are ca scop inducerea unei viziuni asupra lumii în care Dumnezeu este exclus din peisaj.

Principala dogmă aici este că Pământul nu a fost creat, ci trebuie să fi apărut prin întâmplare de-a lungul timpului (a miliarde de ani) și este ţinut în mişcare în vastele şi indiferentele adâncimi ale spaţiului. Ce înseamnă să pui Pământul în centrul Universului? Înseamnă să elimini elementul întâmplării şi să accepţi că Pământul are un Creator, iar asta transformă radical totul. Ceea ce ei au făcut este să se asigure că au pus Pământul undeva unde să pară că suntem la marginea Universului, călătorind prin neant la marginea pustie a unei galaxii unde ai numai praf şi alte stele şi nicio altă formă de viaţă. Aşa că în mod convenabil putem acum dezvolta această teorie cum că totul a apărut din nimic, prin accident, prin Big Bang, iar noi am avut noroc şi iată-ne aici, trăim, murim şi asta este totul. Odată cu moartea totul s-a terminat.

Nu există absolut, dar absolut niciun sens, nu există nicio intenţie în existenţa noastră, suntem doar un accident, suntem ai nimănui. Iubire nu există, nu există decât reacţii chimice într-o arenă a moleculelor cu totul indiferentă şi oarbă, noi avem doar iluzia că existăm. Nimic nu există cu adevărat pentru că nimic nu are consistența dumnezeiască, nu există natură, totul este materie şi flux şi poate fi schimbat în orice (a se vedea Nominalismul). Nu există viaţă de apoi, aici este totul şi dacă aici este totul, atunci tot aici este şi „mântuirea” noastră. Şi ce înseamnă a te mântui? A nu te îmbolnăvi de exemplu, dar şi a evada din plăpânda condiţie umană, omul fiind aici văzut ca ceva mult prea slab ca să-l putem lăsa aşa şi să nu îl îmbunătăţim, să îl upgradăm. Faptul că ajungem hrana viermilor nu este tolerabil în viziunea nihilistă asupra lumii.

Şi cine ne mântuieşte? Elita şi ştiinţa mincinoasă

Psihologia modernă manifestă aceleași tendințe; are scopul de a înlătura păcatul din peisaj ca principala cauză a problemelor şi a suferinţelor noastre. Potrivit ei, nu mai există păcat. Psihanaliza lui Freud elimină păcatul. Vina este a trecutului, a părinţilor, sau a nu ştiu cărei confuzii pe care am avut-o în copilărie, iar noi suntem victime, ceilalţi sunt de vină mai mereu, nu noi.

Medicina modernă este creată ca să-l trateze pe om ca pe un animal, ca pe o maşinărie chimico-biologică şi, atenţie, trebuie să facem să pară că ştim şi am descoperit totul despre om şi despre trup, când în realitate nu ştim nici măcar 2 la sută. 80% dintre pacienţii care merg la spital şi pretind că sunt bolnavi nu au nimic, 2 din 3 oameni sunt ipohondri şi pot fi vindecaţi doar cu vorbă bună şi cel mult cu o aspirină. Când ajungi la spital tu nu mai eşti un om, ci eşti un plămân bolnav, un ficat bolnav, care nu are dreptul să comenteze ceea ce spune doctorul. Între maşina dusă la service şi omul dus la spital nu este nicio diferenţă.

Camuflajul pe care-l pun pe ei, acest halat alb de laborator, vrea să ne transmită cum că ei sunt undeva mult deasupra noastră, a masei amorfe de oameni.

Noi suntem ştiinţă! Te iei de noi? Te iei de ştiinţă! Eşti anti ştiinţă! Noi suntem oameni de ştiinţă şi suntem la un nivel superior, noi ştim totul, noi am descoperit totul, noi nu vedem lucrurile aşa cum le vedeţi voi, oamenii normali, noi suntem sus, undeva în stratosfera cunoaşterii! Noi am dobândit Gnoza!

La fel se petrece cu toate ştiinţele: Geologie, Arheologie, Paleontologie, Biologie, Cosmologie, Medicină şi lista continuă…

Şi dacă mai întâi L-au eliminat pe Dumnezeu din peisaj şi noi suntem ai nimănui, ce ne rămâne de făcut? Facem o agendă. Un program de urmat prin care chipurile să evoluăm, pentru că dacă nu evoluăm, vom pieri. Fie ne va omorî un asteroid, fie vreun virus, fie vreo gaură neagră, fie poluarea, cert este că suntem nevoiți să preluăm noi frâiele evoluţiei şi să ieşim din plăpânda noastră condiţie.

Limitele creşterii economice

Înainte ca situația să degenereze, este necesar să fie pusă o limită creşterii economice pentru că dacă vom continua pe traiectoria creşterii economice se va alege praful. Şi toate modelele lor predictive „demonstrează” această prăbuşire gigantică a ecosistemului ce va avea loc „în curând”. Toate măsurile politice din ultimii 50 de ani pregătesc implementarea acestei tehnocraţii. Omul plăcerilor a murit, este vremea omului zeu (membrii elitei) şi a omului sacrificiului, care nu mai are nimic dar este fericit. Este fericit încuiat în casă şi mutat în artificial şi în virtual cu totul.

Aşadar, pentru a crea lumea nouă, pe care este musai să o creăm, vom fi nevoiți să facem sacrificii totale. Printre altele, va fi necesar în mod urgent şi neapărat să ne donăm trupurile „Ştiinţei”. În anul 2050, cei care îl vor mai apuca, nu vor mai avea nimic, dar vor fi „fericiţi”. Elita va crea utopia pe Pământ, însă, aşa cum ştim, orice tentativă de creare a unei utopii pe acest Pământ sfârşeşte în distopie.

Fundalul ideologic din spatele acestei gândiri este malthusian, cu alte cuvinte creşterea populaţiei omenirii este o catastrofă, din cauză că populaţia creşte exponenţial, iar producţia hranei agricole creşte linear, aşa că va veni un moment în viitor când populaţia va epuiza toate resursele şi apoi vom muri de foame sau vom muri din cauza schimbărilor climatice legate de poluare.

Pentru aceste predicţii s-au folosit modele construite pe computer, la MIT. Acest proiect a purtat numele de World 2, adică lumea a doua, sau Noua Ordine Mondială pe înţelesul tuturor. În stabilirea limitelor creșterii economice se foloseşte un program mai sofisticat numit World 3 care se bazează pe World 2. Acest program poartă numele de „sistem dinamics” şi este folosit în astfel de predicţii. Se introduc în computer diferite variabile, ca părţi dintr-un sistem şi se extrage rezultatul. Aceste modele sunt folosite ca să dicteze deciziile politice. Dar ei decid ce variabile să introducă în acest sistem, printre care poluarea, agricultura şi creşterea populaţiei, ca să scoată rezultatul dorit. Aceste sisteme au dat greş oricum de fiecare dată. Mai întâi au spus prin anii ’80, pe baza acestor predicţii, că va veni peste noi o eră glaciară şi nu a venit, apoi au spus că vremea se încălzeşte şi când au văzut că vremea se răceşte iarăşi, au numit-o din încălzire globală, „Climate Change” şi tot aşa…

Tot ei au prezis că vor muri 70 de milioane de oameni de covid 19 în numai 6 luni şi pe baza acestei predicţii am fost încarceraţi în case. Modelele lor întotdeauna au dat greş însă nu aceasta contează, ci ceea ce contează vom explica în continuare.

Despre vaccin, omul nou şi minunata lume nouă (Brave new world)

În curând, fără vaccin nu vom mai putea intra nici măcar în magazin şi nu vom mai putea face nimic, nu vom mai avea dreptul de a participa la nicio activitate economică, din cauză că nu dorim să devenim „Omul Nou”, aşa cum înţelege elita că este omul nou. Miza finală urmărită de elită este crearea „omului nou”.

Aceste aspecte sunt ușor de observat deoarece agenda lor este la vedere. Agenda lor este tehnocraţia şi transumanismul.

A patra revoluție industrială, Marea Resetare, revoluţia AI, dezvoltarea sustenabilă şi augmentarea oamenilor.

Absolut nimic nu rămâne pe afară. Ceea ce este tehnocraţia pentru lumea exterioară, aceea este transumanismul pentru om. Acest aspect este de facto, o spun ei, nu facem supoziții.

Ce este transumanismul? Transumanism înseamnă nivelul următor, un fel de „next level” pe scara „evoluţiei”. Toată construcţia lumii moderne de după iluminism promite transumanismul.

Dinamica iluminismului este fuga de Dumnezeu, negare disperată de Dumnezeu, pentru ca să devenim noi dumnezei. După ce ne-au îndoctrinat bine de tot timp de zeci de ani, până ce ne au convins să credem în evoluţie şi nu în Dumnezeu, să credem că ne tragem din Marele Zbang în care nimicul a explodat şi a apărut aşa de la sine materia, timpul şi spaţiul, nu se ştie unde şi cum şi de ce, dar fără niciun agent exterior, via – materia devenind conştientă de sine şi de la sine – via supa primordială – via maimuţe, acum ne spun că a sosit timpul ca noi, adică nimicul care a devenit conştient de sine, să ne upgradăm, să trecem la modelul şi la nivelul următor de nimic conştient de sine, întocmai ca un telefon. Dacă ai reuşit să faci pe cineva să ia în serios teoriile absurde ale evoluţionismului, apoi poţi să-l convingi de absolut orice. Creierii lui au devenit o plastelină maleabilă cu care poţi face ce vrei tu. Omul care nu mai crede în Dumnezeu, va crede orice şi în orice.

Aşadar, acesta este următorul pas pe scara „evoluţiei”, trebuie să ne upgradăm. De ce să ne upgradăm? Pentru că suntem prea slabi şi prea plăpânzi, prea prost creaţi de „evoluţie” care a făcut o treabă bunicică, dar care treabă este de acum depăşită. Însă trebuie să ne upgradăm şi pentru că L-am ucis pe Dumnezeu negându-L şi spunând că „nu există”, iar acum este de datoria noastră să-i luăm locul. Locul este vacant. Cu cine să-L înlocuim pe Dumnezeu? Cu omul-zeu, devenind noi zei. Homo sapiens devine homo-zeus. Care este scopul transumanismului ca next level al evoluţiei? Crearea omului nou, a semi-zeului.

Pentru ca noi să devenim homo-zeus, după ce L-am negat pe Dumnezeu până la evacuare şi am primit la schimb telefoane, internet, televizoare, maşini, mall-uri şi apă caldă şi ne-am obişnuit cu acest „next level” al upgradărilor, este necesar acum, printre altele, să ne adaptăm şi să ne armonizăm cu această religie scientifică şi, pentru început (pentru că ăsta este abia începutul erei transumaniste), este necesar să ne „îmbunătăţim”, dar nu o singură dată, ci regulat, pentru că acesta este „Noul Normal” al „Lumii Noi”, este necesar aşadar să ne upgradam regulat ADN-ul.

De ce? Pentru că evoluăm! La asta obligă teoria evoluţionistă şi acestea sunt implicaţiile ei. Ea nu este doar o teorie ce se învaţă la şcoală, ci este un alt fel de a vedea lumea şi omul. În teoria evoluţionistă nu este vorba doar despre trecut, ci mai ales despre ce va fi de aici înainte. Aceasta este o agendă a viitorului impusă de ONU, OMS, WEF, care cuprinde planuri imediate, pe 5, 10, 20, 30 de ani de aici înainte. Chiar aşa se cheamă: „Susteinable development Goals – Obiective de dezvoltare durabilă”. Unul dintre aceste obiective este upgradarea naturii umane, „Human Enhancement” şi unirea ei cu smart tehnologies, via revoluţia AI şi restul alaiului. Aceasta este piesa centrală a Marelui Reset. „Build back better”, sau „Noul Normal”.

De aici înainte, conform cu succesul revoluţiei tehnologice, trecem la nivelul următor, iar ei, elita, nu noi mojicii, preiau frâiele „evoluţiei”, evoluţie care până acum a fost un proces „natural” şi necontrolat, dar care de acum înainte, odată cu dezvoltările tehnologice (aşa cum ne-au şi arătat şi ne-au uluit cu noile tehnologii), va fi un proces controlat la nivel global. De cine? De elită, via „oamenii de ştiinţă”, aceşti preoţi şi sfinţi ai noii ere. Negi propaganda? Comiţi păcatul suprem. Eşti anatema, eşti exclus din societate.

Nimic nu este gratis. Am vrut tehnologii şi confort? Ei bine, poftim acum, iată: Era „evoluţiei” naturale a luat sfârşit, iar acum, o dată cu revoluţia tehnologică, ne spun ei, „the final revolution” cum o numeşte „Marele Reset”, este aici. De acum înainte intrăm în era evoluţiei controlate, unindu-ne cu tehnologia.

Deja suntem acolo, vorbim pe whatsapp într-o lume digitală şi ne place. În cel mult 10 ani, oricum în decada 2030-2040, ne vom şi uni cu telefoanele la nivel fizic, via neuro link connections, aşa cum ne promit marile corporaţii MIT. Ştiţi ce înseamnă asta? Înţelegeţi urmările? Înseamnă că nu vei mai putea trăi în acest sistem fără a-ţi face toate upgradările. În viitorul apropiat vom avea şi un scor social şi totodată, cu ajutorul revoluţiei AI, până la începutul decadei următoare, ne vom uni şi cu tehnologia.

Dar să revenim la ADN ul nostru. Ce ne arată aici de fapt alterarea ADN? Care este scopul urmărit?

Alterarea ADN ne arată cum că numai şi numai dacă accepţi aceste salturi evolutive, dacă accepţi upgradarea, hai să-i spunem aşa, doar aşa vei mai putea participa în noua societate de aici înainte. Pentru că societatea liberală, seculară, se bazează ca doctrină pe neexistența lui Dumnezeu. Şi în locul lui Dumnezeu, ca bază, este pusă Tehnocraţia, însă nu doar tehnocraţie în contextul lumii exterioare, ci şi în interiorul nostru, acesta este întregul, acesta este transumanismul. În societatea erei noi în care păşim, oamenii neupgradați nu au ce căuta. Nimic nu rămâne pe afară, totul va fi schimbat.

Transumanism înseamnă să devii ceva mai mult decât eşti în mod natural. Nu întâmplător a fi şi a rămâne natural, nevaccinat, de exemplu, este condamnat şi este zugrăvit acum în mesajul indus cu forţa de mass media în culori palide, depăşite, ca şi cum dacă eşti natural eşti un depăşit, un plăpând, un om slab, muribund, ba chiar un ucigaş.

Omul nou este om cu „+”. Pentru a fi considerat Om întreg de aici înainte, trebuie să fii om + upgrade-ul următor, om 2+5, iar cei fără upgrade sunt oameni „-5” sunt sub-oameni din punctul lor de vedere, din cauză că sunt neactualizaţi, aşadar sunt nedemni de a mai avea drepturi egale cu ceilalţi.

O să vedeţi cum se vor număra actualizările şi în paralel se va urmări şi gradul de aderare la acest sistem, dar şi gradul de supunere al fiecăruia în parte… Se vor crea complexe de superioritate pentru cei vaccinaţi, care au şi vor avea acces în mai multe locuri decât cei nevaccinaţi, dar nici ei peste tot, nu mereu şi nu cu zero restricţii, pentru a se menţine starea de tortură psihologică. Şi se vor crea complexe de inferioritate şi pentru cei nevaccinaţi care nu vor mai avea în curând acces nicăieri. Standardul pentru ceea ce trebuie să fii ca să participi în această societate va fi de aici înainte în continuă schimbare. Va urma mereu: acest „next level”… Îl refuzi? Eşti exclus.

Un vaccin şi gata? Desigur că nu. Un vaccin şi încă unul şi încă unul şi încă unul şi tot aşa, ca să te obişnuieşti cu upgradările. Apoi vor urma şi altfel de upgradări fără de care nu vei putea exista în această minunată lume nouă.

Acest joc nu se va mai opri niciodată. De ce? Pentru că tu ca om, aşa cum te-a creat Dumnezeu, să luăm exemplul de faţă, tu cu sistemul tău imunitar dăruit de El, eşti considerat un om murdar şi o ruşine a existenţei, un purtător de moarte, o fiinţă care se chinuie, care umple spitalele, o fiinţă slabă, bolnavă şi muribundă, învechită, depăşită. E aici un ecou al pocăinţei şi al necesitaţii îndumnezeirii, însă inversat. Părintele Rafail Noica remarca faptul că răul trimite fără intenţie spre bine, pentru că nu poate fi original, el imită, însă în sensul de inversiune şi prin inversiune. Aşadar, ei conştientizează o cădere a omului, însă o pun pe baza faptului că nu suntem suficient de evoluaţi şi de „woke”. Apoi tot ei vin şi îţi oferă şi soluţia mântuitoare. Singura metodă de a te „mântui”, singura cale de salvare, singura metodă şi de a te pocăi de acest „jeg” de om plăpând făcut de Dumnezeu, este să te upgradezi mereu, să te upgradezi constant. „Pocăinţa” asta va fi constantă.

Omul vrea să se creeze pe el însuşi, urându-L pe Dumnezeu şi vrând să-L şteargă din memorie, să-L evacueze, se mutilează singur. Vrea să iasă din condiţia sa, să devină post-uman. Avem aici de-a face cu o ură demonică faţă de om, o ură ancestrală faţă de ceea ce suntem şi faţă de cum am fost creaţi. Din această cauză am fost numiţi „viruşi” atâta amar de vreme, „viruşi” consumeriști care o sufocă pe mămica Gaia (deşi tot ei ne-au preschimbat în dinozauri devoratori). Tot pentru asta am fost mai întâi torturaţi şi atacaţi psihologic cu tot felul de mesaje toxice, ca să ne simţim vinovaţi că existăm, vinovaţi că suntem bărbaţi şi femei, să urâm a fi bărbat şi femeie, să urâm copiii, să-i sacrificam prin avorturi; avem aşadar de-a face cu o ură diabolică faţă de OM, creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Avem de-a face cu o ură diabolică faţă de noi înşine, o ură faţă de cum am fost creaţi, ură care se ridică spre Făcător.

Marea Resetare este o revoluţie împotriva lui Dumnezeu

„Gata cu bolile! Gata cu religia retrogradă, devenim supra oameni!”

Avem de-a face cu o ură păcătoasă, o negare disperată de Dumnezeu şi totodată şi de sine, creație după chipul lui Dumnezeu, pe care-L urâm şi de care fugim, pe care-L negăm şi de care nu vrem să ne mai amintim.

Omul nu mai vrea să fie vulnerabil, aşa crede el, crede că poate deveni semi-zeu, iese din condiţia sa şi se răzvrăteşte, se re-creează pe sine după chipul, sau după modelul promis şi propus de diavol încă din zilele Facerii, când ne-a promis că vom fi ca Dumnezeu, dar fără Dumnezeu şi nu după chipul Lui. Liberalismul care ne-a adus aici sfârşeşte în tiranie şi este în esenţă satanism. Şi în liberalism ne este promis şi antihrist.

Aceasta este minunata „Lume nouă”, „The Brave New World”, în care păşim. Răul este noul bine aici.

Toate acestea, oricât de tulburătoare ar fi, au rostul lor de a fi. Fac parte din călătoria noastră spre Eshaton. Cei care cred în Dumnezeu nu își pun speranțele în viaţa aceasta oricum ar fi ea. Cu bune şi cu rele, aici toate trec. Cei ce îşi pun toată speranța doar în viaţa aceasta, cei care cred că aici este totul, sunt mai de plâns decât toţi oamenii, din cauză că nu au nici măcar o intuire a vieţii veşnice şi nicio alinare şi sunt astfel la cheremul acestei elite posedate, aşa cum îi numea Dostoievschi pe adepţii ideologiilor ateist-materialiste, în romanul său Demonii (Posedaţii).

Citiți și:
Marea Resetare ne oferă cu generozitate libertate nelimitată de a muri!
Covid-19, doar un punct pe agenda Noii Ordini Mondiale. Ce surprize mai ascunde Marea Resetare

 

yogaesoteric
18
martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More