Olivier Piacentini: Pandemia de covid-19 marchează o nouă etapă pentru programul mondialist

Eseistul Olivier Piacentini critică „doctrina mondialistă” și „religia liberului schimb” într-un dialog memorabil cu Sputnik Franţa.

Eseistul descrie o lume guvernată de o mică elită globalizată care ar acapara toate profiturile, prezentând acest proces ca un fenomen pe care apariția covid nu ar fi făcut decât să îl accelereze.

Uniunea Europeană este laboratorul viitoarei guvernanțe mondiale”, spune Olivier Piacentini, el fiind convins că proiectul „mondialist” este în desfășurare de o jumătate de secol. Mai rău este că susținătorii acestei guvernanțe mondiale și a liber-schimbului globalizat nici măcar nu se mai ascund, spune gânditorul.

Acest aspect a fost evocat de domnii Rockefeller și Warburg când au creat grupul Bilderberg în anii ’60. Era deja în discuție un guvern mondial cu bancheri, cei care, credeau ei, nu vor putea face niciodată mai rău decât au făcut oamenii politici până în prezent”, a destăinuit eseistul. Acesta nu este un plan care se face pentru cinci ani, ci unul care se derulează pe decenii, a mai spus Olivier Piacentini.

Pentru eseist, pandemia de covid-19 marchează o nouă etapă pentru un program mondialist care a fost accelerat. „Pandemia de covid este pe cale să catalizeze această fractură între mondialism și suveranism.”

De 80 de ani am pus în acțiune în mod progresiv mecanisme economice, instituții și moduri de gândire care se răspândesc și care ne duc la adaptarea morală, mentală, economică și culturală a unei forme de amestec al popoarelor și a guvernanței mondiale”, atrage el atenția.

Într-un eseu intitulat „Mirajul mondialist”, același gânditor descrie ravagiile făcute de mondializarea în exces: pierderea noțiunii de sacru, distrugerea celulei familiale, succesul societății spectacolului, relativismul moral și cultural, imigrarea în masă, ștergerea suveranități naționale.

Oamenii încep să își pună întrebări și ei văd bine că se vrea antrenarea noastră înspre dislocarea completă a tuturor normelor și a tuturor pilonilor care susțin națiunile noastre”, avertizează autorul amintit. Omul ar urma să fie redus astfel la condiția de „consumator compulsiv solvabil”, „în ochii multinaționalelor este singura ființă care contează”.

El mai atrage atenția că marii jucători digitali încep a-și impune legile statelor-națiune, ele putând să-l cenzureze chiar și pe președintele SUA (cazul Trump).

Citiţi şi:
Marea Resetare: Conspirația ‘BBB – COVID’ iese la lumină
Operațiunea covid a scos la iveală cine controlează lumea

yogaesoteric
26 mai 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More