Operațiunea covid a scos la iveală cine controlează lumea

România nu mai aparține românilor, ci unor străini. Iar proprietarii străini ai României nu ar accepta niciodată să fie furați. Prin urmare ceea ce primesc politicienii și marionetele lor nu este furt, ci plata pentru serviciile aduse de ei intereselor străine.

„Un om care a fost demoralizat nu este capabil să evalueze informaţia adevărată.”

Asistăm la implementarea agendei globalist-sataniste sub acoperirea plandemiei. Anvergura planetară a operațiunii covid-19 a arătat în mod izbitor că aceasta este plănuită și înfăptuită dintr-un singur centru de comandă. Nebuloasa numită convențional „globaliștii” de fapt reprezintă o vastă rețea de structuri de putere, precum Comisia Trilaterală, Clubul Bilderberg, Forumul Economic Mondial de la Davos, Institutul Tavistok, Clubul de la Roma etc., care concentrează elitele demonizate din cercurile oculte, organizate în loji masonice, a căror țintă este instaurarea Noii Ordini Mondiale conduse de un Guvern Mondial.

Strategia acestor oficine ale complotiștilor împotriva omenirii este una veche, perfidă și constantă. Iar cine urmărește cu atenție felul în care se manifestă prezența lor în istoria modernă, își dă seama că întreaga poveste cu enigmaticul și ucigătorul virus nu este decât un spectacol al acestora. Iar scopul este depopularea masivă a planetei și înrobirea supraviețuitorilor genocidului într-un lagăr de concentrare mondial.

Însă niciodată până la actuala plandemie existența unui singur centru de comandă global n-a ieșit în vileag într-un mod atât de flagrant. Tentaculele caracatiței globaliste au pătruns pretutindeni, iar distrugerea libertăților și năruirea economiei ca operațiune sub un drapel fals au decurs într-o manieră perfect sincronizată.

Noua Realitate, predicată de către portavocile globaliștilor, își impune la scară mondială, cu o duritate draconică, regulile de înrobire a maselor paralizate de starea de isterie și frică. Suveranitatea național-statală, așa limitată sau chiar formală cum era în condițiile de până la farsa covid-19, a fost aneantizată definitiv de artizanii gulagului electronic global.

Succesul întregii operațiuni de îngenunchere și decimare a omenirii este asigurat la scara fiecărei țări în principal de către trei tagme, și anume:1) Politicienii; 2) Jurnaliștii; 3) Medicii.

1.Politicienii sunt cei care și-au demonstrat totala slugărnicie față de stăpânii din exterior.

Puținii oameni de onoare și curaj, care au mai rămas în orice societate, spun pe bună dreptate: Suntem sub un regim de ocupație, un regim străin, ostil poporului nostru. Executarea cu zel de soldat a tuturor ordinelor de înrobire a propriilor popoare – oricât de absurde, ilegale și abuzive ar fi acestea – arată în mod univoc faptul că ne aflăm sub cea mai sinistră formă de dominație străină.

Aceasta țintește nu doar lipsirea noastră de toate drepturile legale și omenești și sărăcirea noastră până la înfometare în masă, ci și subjugarea psihologică și intelectuală și chiar lipsirea de rațiune prin intermediul programelor Inteligenței Artificiale. Iar starea de obediență față de stăpânii din exterior nu este doar apanajul exclusiv al guvernanților, ci e asumată din plin și în egală măsură de către opozanți.

Mascarada macabră covid-19 a smuls măștile de pe chipurile pudrate ale politicienilor de toate culorile, dezvăluind întreaga lor hidoșenie. Ne aflăm în stare de război. Iar în arta războiului principiul este următorul: Cunoaște-ți dușmanul. Fără a însuși acest principiu nu ai nicio șansă să adopți o strategie de apărare valabilă față de agresor. Tocmai din acest motiv este extrem de important să nu cădem în capcana care se numește eroare de perspectivă.

Aceștia nu sunt decât niște marionete ale unor prestidigitatori care trag cu abilitate sforile și își determină fantoșele să dănțuiască după cum se întoarce mâna manipulatorului. Altfel zis, dacă primești un baros în frunte sau ți se taie capul, de vină nu e nici barosul, nici securea, ci mânuitorul acestor unelte. Desigur, cei care devin cozi de topor merită din plin disprețul. Doar că e cazul să nu facem această confuzie de planuri, atribuind unor valeți locali rolul de subiecți care ar decide ceva în mod autonom. Încă o dată. Cei care își mai leagă speranțele de vreun partid sau personaj politic sunt demni de toată mila.

Lunile care s-au scurs de la instituirea acestui regim dictatorial și până în prezent au scos în vileag întreaga lor nulitate intelectuală, lipsă de onoare și de viziune asupra proceselor ce afectează la ora actuală întreaga lume. Aceștia se încadrează de minune în proverbul „Prostul, când îi arăți Luna, se uită la deget”. Iar cei seduși de scandalurile și păruielile dintre diverși scamatori politici nu sunt decât niște naivi incurabili, pe care îi paște inevitabil decepția.

Niciun politician mai răsărit n-a schițat niciun gest, n-a făcut nicio declarație, n-a luat nicio atitudine față de Oculta Mondială și față de planurile în plină desfășurare ale acesteia de aservire a omenirii. Și nici nu mai contează dacă întreaga faună politică e alcătuită doar din cretini sau printre ei sunt și unii care pricep cam ce se petrece, dar din oportunism preferă să tacă mâlc. Sub aspect moral nu contează câtuși de puțin. Toți deopotrivă s-au lepădat de Dumnezeu și de Neam.

2. Jurnaliștii și-au dovedit aceeași servilitate jalnică și degradantă față de stăpânii din centrala globalistă, pe care au vădit-o politicaștrii de pretutindeni. Reușita vastei operațiuni de dezinformare și de manipulare a maselor ar fi fost imposibilă fără asentimentul și cooperarea activă a presei.

Anume prin intermediul mijloacelor de spălare pe creier a maselor s-a reușit răspândirea principalelor mituri ale diversiunii covid-19, impunerea unui discurs dominant și a unei (pseudo) gândiri unice, a unei interpretări obligatorii a narațiunii oficiale. Aflată la cheremul sacului cu bani. Linia impusă prin intermediul Organizației Mondiale a Sănătății și executată de papagalii din guvernele locale a fost și rămâne cea de care se ține cu fidelitate de lacheu media dominantă, acest instrument scârbos de îndobitocire a maselor.

Televiziunile, fiind cele mai influente mijloace de intoxicare a oamenilor, își fac treaba josnică în mod metodic și fără a avea nicio urmă de îndoieli sau remușcări. Iar celelalte structuri de presă mai mărunte le țin hangul cu osârdie, înscriindu-se în vastul concert cacofonic al lichelelor din această tagmă decăzută la cele mai abisale trepte ale nerușinării. Și aici excepțiile doar confirmă regula. Peste tot în lume presa dominantă cenzurează și calomniază oamenii onești, care contestă discursul dominant. Iar marile platforme virtuale precum YouTube, Facebook și altele suprimă cu o viteză și o amploare uriașă vocile disidente. Nimeni nu e în drept să pună la îndoială narațiunea Ministerului Adevărului.

3. Medicii cumpărați au habar că se plănuieşte falimentarea României? De ce sunt complici la distrugerea ei? Putem afirma fără nicio exagerare că este vorba despre un fenomen de o gravitate fără precedent în istoria mondială a acestei tagme, și anume despre trădarea medicilor. Fără complicitatea doctorilor la crima de instrumentare a unei false pandemii, care a paralizat întrega planetă, operațiunea covid-19 s-ar fi prăbușit din capul locului. Anume ei reprezintă breasla care, în virtutea pregătirii profesionale, înțeleg prea bine ce e o adevărată pandemie. Însă larga majoritate a medicilor – ca să nu zicem că mai toți, cu mici excepții – a preferat să țină capul la cutiuță.Tăcerea lor a însemnat tăinuirea lașă și iresponsabilă a adevărului.

Trecem peste portavocile mai zgomotoase din mediul doctorilor, cei din cohorta șefilor și a lingăilor oricărei guvernări, care s-au angajat cu ardoare în campania de promovare a agendei oficiale a operațiunii covid-19. Ăștia sunt propagandiștii minciunii, al căror loc este la stâlpul infamiei. Dar nici evitarea rostirii adevărului nu e prea departe de minciunile rostite ritos și arogant de către nomenclatura din pătura medicilor. În fața riscului de a fi sancționat sau de a-și pierde serviciul, medicii au preferat să ia apă în gură. Pentru absoluta majoritate dintre ei astfel de noțiuni precum Jurământul lui Hipocrate, datorie profesională, misiune de onoare, răspundere morală față de pacienți nu sunt decât niște vorbe goale, niște abstracțiuni lipsite de orice noimă.

Civilizația banilor nu tolerează alte priorități. Orice gest, orice atitudine, orice faptă este raportată la singura valoare a omului comun de azi – banii. Iar medicii, sărmanii de ei, vorba cronicarului, sunt și ei „sub vremi”. Oare să nu știe doctorii că virusul respectiv nu este atât de mortal precum pretinde Oculta Mondială prin intermediul satrapilor săi de la Organizația Mondială a Sănătății? Știu, desigur. Dar de vreme ce încadrarea în acest spectacol global sinistru le aduce satisfacție financiară, ce mai contează sănătatea și viața bieților pacienți?

Câtă pregătire profesională în domeniul medicinei este necesar să ai, de pildă, pentru a realiza că așa-zisa autoizolare, dar de fapt, arestul la domiciliu, este extrem de dăunătoare pentru sănătate? Lipsa de oxigen, hipodinamia, sentimentul încarcerării abuzive, lipsa de comunicare cu mediul social obișnuit, frica de spațiile închise sau claustrofobia, dar și lipsa de asistență medicală la timp ar fi doar câțiva dintre factorii care afectează grav sănătatea fizică și psihică a oricărui om. Și ce mare descoperire ar fi să se înțeleagă faptul că omul care și-a pierdut veniturile din cauza pierderii locului de muncă sau a falimentării micii sale afaceri ajunge să fie devastat psihic și cuprins de disperare? 

Statisticile din mai multe țări arată că în ultimele luni rata sinuciderilor a crescut brusc. Cauza e psihoza inculcată prin intermediul TV și deznădejdea adusă la limită din cauza prăbușirii economice. 

Dar oare câte cunoștințe medicale este necesar să ai ca să pricepi că masca nu protejează câtuși de puțin de imaginara răspândire a enigmaticului virus? Impunerea purtării obligatorii a măștilor afectează în primul rând psihicul omului. Chipul lui desfigurat, acoperirea expresiei feței, sugrumarea vocii, împiedicarea unei respirații normale stresează profund sistemul nervos al omului. Masa de inși cu fețele bandajate, care trec asemeni unor stafii pe străzi, agravează și mai mult starea de deprimare.

Dar cel mai grav aspect al acestei măsuri ucigașe este reducerea drastică a cantității de oxigen, care pătrunde în organismul uman, adică are loc subalimentarea cu oxigen care provoacă hipoxie. Iar hipoxia determină agravarea bolii din cauza insuficienței de oxigen în sânge. Prin urmare, forțele demonice, care instrumentează această reprezentație halucinantă, impun la modul direct autoasfixierea, înăbuşirea, sufocarea omului și deci uciderea lui deliberată, fie și mai lentă decât gâtuirea directă de către un criminal care te omoară într-un acces de furie.

Obligarea oamenilor de a păstra distanța socială (sau, ma curând, distanța antisocială!) se înscrie și ea în șirul de măsuri care afectează grav starea sănătății oricărui om.

Pretextul de ordin medical e de-a dreptul ridicol, iar acest aspect îl știu chiar și medicii care au fost codași la facultate. Omul este o ființă socială. El are nevoie de comunicare directă și nemijlocită cu semenii săi, el simte nevoia de a strânge mâna celuilalt, de a-l avea în preajmă, de a-i simți căldura. Iar măsura aberantă de îndepărtare a oamenilor urmărește provocarea suspiciunii reciproce, a repulsiei pe motivul unei presupuse contaminări, a înstrăinării și a singurătății.

Cum se reflectă această măsură asupra sănătății omului, o înțeleg prea bine cei care activează în sistemul care mai e numit din inerție al ocrotirii sănătății. Deși mai corect ar fi să i se spună, de când cu falsa pandemie, sistemul distrugerii sănătății și al eutanasierii propriilor cetățeni. 

Dar poate cele mai grave crime împotriva fiecărui om și a umanității în ansamblu se produc prin trucarea premeditată și cu rea credință a numărului celor infectați și a celor decedați de covid-19.

Anume acestea sunt elementele cheie care asigură succesul respectivei diversiuni de proporții planetare, care justifică toate restricțiile diabolice impuse pretutindeni în lume. Dar în loc să demaște aceste minciuni și să recunoască faptul că li se impune măsluirea cifrelor, falsificarea testelor sau utilizarea unor teste irelevante, doctorii dănțuiesc în hora generală dirijată de globaliști. Și ceea ce este deosebit de grav, incalificabil chiar, e falsificarea cauzelor morții oamenilor. Pretutindeni în lume, medicilor li se cere – iar aceștia acceptă cu nerușinare! – să atribuie în mod arbitrar cât mai multor decedați aceeași cauză a morții – covid-19.

Astfel de cazuri sunt sesizate în permanență. Puținii medici din diverse țări care și-au păstrat verticalitatea și au îndrăzneala să vorbească deschis și răspicat, arată că nu există nicio țară din lume unde rata mortalității din această perioadă a anului ar fi depășit pe cele din anii precedenți. Iar atunci când nu e vorba de falsificarea grosolană a cauzei morții, medicii recurg la o plastografie, indicând drept cauză a decesului coronavirusul, în timp ce în cel mai bun caz este vorba despre ceea ce în limbajul lor profesional se numește comorbiditate. 

La fel este situaţia și în ceea ce priveşte impunerea învățământului online. Medicii tac și în acest caz. Asta în timp ce orice om normal înțelege, iar medicii o știu la un nivel profesional superior, că această măsură dăunează puternic sănătății copiilor.Trecem peste calitatea lamentabilă a însușirii materiilor școlare și menționăm doar cele mai evidente efecte asupra sănătății.

Aflarea zilnică în fața calculatorului timp de ore în șir afectează organismul din cauza unui nivel de radiație ridicat, pe care îl emană respectivele aparate. Asta prejudiciază vederea copiilor, creează irascibilitate, dureri de cap și slăbește în ansamblu capacitatea lor intelectuală. În plus, copiii au nevoie să se afle împreună, să socializeze, să comunice, să se joace, adică să aibă un mod de viață sănătos pentru vârsta lor. 

Dar oare planul de vaccinare forțată a întregii populaţii n-ar necesita niște reacții publice competente din partea comunității medicilor? Și se știe bine că anume asta ni se pregătește. Și în acest caz ei preferă să se abțină de la luarea unor poziții tranșante.

Nici asupra ideii de cipare care se pune la cale nu se pronunță. Medicii nu au luat atitudine nici atunci când practic toate instituțiile medicale au refuzat timp de luni de zile să consulte și să trateze pacienții. Cum să calificăm aceste asasinate în masă? Drept pierderi colaterale într-un pretins război global contra unui virus fantomatic? Iată de ce suntem în drept să afirmăm că și tagma medicilor a dezertat în mod rușinos de la datoria profesională și morală.

Nu întâmplător prestigiul cadrului medical a fost zdruncinat puternic în ultima vreme. Și asta dincolo de farsa cu aplauze, cu victimizări și glorificări de doi bani, pe care o inspiră sforarii din Oculta Mondială. Oare câți dintre cei care au făcut studii medicale în ultimele decenii sau se avântă să intre la Medicină sunt ghidați de aspirații superioare și de sentimente nobile? Nu cumva cam toți se înghesuie să ocupe o nișă socială care să le asigure niște venituri mai bunicele? Justificări de genul „Dar ce pot să fac? Eu nu am nici o vină. Așa mi se ordonă de sus” sunt jalnice. Orice călău are aceeași justificare. Orice procuror, polițist sau judecător, care nenorocește pe cineva la indicația superiorilor, se acoperă cu astfel de scuze fățarnice.

Concluzie: Cele trei tagme: politicienii, jurnaliștii și medicii, care constituie grosul armatei de mercenari aruncați în lupta împotriva propriului popor comit o gravă eroare de calcul. Ei se dau cu puterea globalistă, având iluzia că astfel își protejează propriile interese meschine de moment.

Însă postura lor de cozi de topor este nu doar una dezonorantă, ci și ingrată. Faptul că preferă să-și trădeze semenii prin complicitatea cu dictatura globalistă nu-i va scuti de soarta tragică a semenilor lor după ce își vor îndeplini misiunea rușinoasă. La ora actuală ei sunt folosiți de regimul dictatorial globalist pe post de „idioți utili”. Iar după ce „privilegiații regimului” își vor scoate la capăt opera lor nedemnă, aceștia vor fi sacrificați pe altarul Guvernului Mondial fără nicio cruțare sau selecție preventivă.

Așa că ar fi bine să se trezească din amorțirea spirituală și paralizia intelectuală în care zac în momentul de față. Iar până atunci, suntem obligaţi să le spunem în față: „Să vă fie rușine! Și să nu jubilați înainte de vreme! Războiul continuă. Iar cei care azi se cred bine înfipți în șa, mâine s-ar putea să fie aruncați cu fața în noroi”.

Citiţi şi:

Operațiunea Covid-19

Paralele frapante între atentatele din 11 septembrie 2001 și criza Covid-19

Manipularea mondială cu coronavirusul pregătește «Marea Resetare» globalistăyogaesoteric

12 februarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More