OMS recunoaște în sfârşit că există un serios risc de infectare prin vaccinuri

 

Infecțiile de vaccin sunt, în cazuri rare, cauzate de un tip de vaccin – vaccinul antipoliomielitic oral trivalent, numit și vaccin antipoliomielitic oral de tip 2 – care conține mici cantități de virus atenuat, dar viu. Acest vaccin reacționează în sistemul digestiv și virusul poate fi transmis prin intermediul apei contaminate cu materii fecale.

Pentru a reduce riscul de infectare cu acest vaccin de tip 2, experţii OMS recomandă ca țările să folosească de acum o versiune numită „bivalentă” a vaccinului, care nu mai conţine decât tulpini virale de tipurile 1 şi 3.

În luna aprilie, OMS transmitea că vaccinurile împotriva poliomielitei trebuiau schimbate în două săptămâni în toată lumea (OMS)

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a amintit la mijlocul lunii aprilie 2016 că țările mai aveau la dispoziție două săptămâni pentru a schimba vaccinurile împotriva poliomielitei, de a cărei eradicare omenirea este „mai aproape ca oricând”.

„Au trecut 18 luni de când OMS și 155 de țări și teritorii vizate se pregătesc pentru această mare schimbare”, a spus purtătorul de cuvânt al programului de eradicare a bolii desfășurat de OMS, într-o conferință de presă la Geneva, unde se află sediul organizației.

Pentru a se asigura că tranziția a avut loc așa cum fusese planificat, mii de observatori independenți s-au angajat să confirme absența fostului vaccin în instituțiile de sănătate publice și private și în locurile de stocare frigorifice.

Poliovirusul sălbatic, care nu a mai generat cazuri de poliomielită în Africa începând din august 2014, persistă şi în anul 2016 în Afganistan și Pakistan, în timp ce boala era endemică în mai mult de 125 de țări în 1988. Dintre cele 3 tulpini de poliovirus sălbatic (de tip 1, tip 2 și tip 3), cea de tip 2 a fost eradicată în 1999.

Bill Gates a declarat că poliomielita ar putea fi eradicată „cu puțin noroc” până în 2017 în Pakistan și în Afganistan, conform agenției France Presse.

„Încă există câteva cazuri, numai în două țări în acest stadiu, Pakistan și Afganistan, și cu puțin noroc, în acest an sau anul viitor vom avea ultimul caz”, a declarat fondatorul Microsoft, care rămâne cel mai bogat om din lume, potrivit clasamentului anual al revistei Forbes.

„Aproximativ 300 de milioane de doze de vaccin bivalent vor fi utilizate în programele de imunizare de rutină din lume”, a afirmat la conferința de presă de la Geneva purtătorul de cuvânt al OMS.

„Suntem mai aproape ca oricând să punem capăt poliomielitei în întreaga lume, motiv pentru care suntem capabili să efectuăm această înlocuire sincronizată”, a declarat la rândul său directorul OMS pentru eradicarea poliomielitei, Michel Zaffran.

Există voci care se tem că lucrurile nu vor fi tocmai așa cum anticipează OMS. Prin utilizarea pe scară largă a vaccinurilor orale antipolio cu virus viu atenuat, ale căror riscuri de a provoca infecții sunt recunoscute chiar de OMS, se poate ajunge la situația paradoxală că rezervorul de virus și implicit maladia sunt întreținute chiar de vaccin. OMS pare că recurge la tertipul de a recunoaște parțial nocivitatea vaccinurilor pentru a da un nou remediu, a cărui nocivitate nu este însă eliminată. Ce anume va rezulta de aici rămâne de văzut, mai ales dacă luăm în considerare faptul că există numeroase semne evidente că planul criminal al elitei satanice de reducere a populației globale este în plină desfășurare și se așteaptă să atingă apogeul prin programe și reforme impuse statelor slugarnice, printre care și România.

Nu lăsați ca alții să decidă pentru voi. Informați-vă corect asupra vaccinării și protejaţi-vă familia!


Citiţi şi:

Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial

Vaccinarea antipolio – «grija» autorităților de a infecta cu un virus cancerigen zeci de milioane de americani

 

yogaesoteric
10 iulie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More