ONG finanțat de Soros folosește criza COVID-19 pentru a distruge familia tradițională!

 

OpenDemocracy, un ONG din Marea Britanie finanțat de George Soros, se foloseşte de situaţia creată în jurul coronavirusului pentru a-și împinge agenda anti-familie. Şi când spunem agenda „anti-familie”, ne referim literalmente la faptul că grupul solicită desființarea conceptului de familie.

Într-un articol apărut în luna martie, intitulat „Criza coronavirusului arată că este timpul să desființăm familia”, o femeie deranjată la cap, Sophie Lewis, încearcă să-i convingă pe cititori că pandemia COVID-19 este momentul prielnic ca să se elibereze de „familia nucleară“.

De ce crede dezaxata de Sophie asta? Ei bine, pentru că în majoritatea mediilor de acasă, scrie ea, există „mistificarea ideii de cuplu, romanticizarea rudelor și un spațiu fundamental nesigur care este proprietatea privată”.

Poftim? Proprietatea privată este „nesigură”? Rudenia este „romantică” (asta înseamnă să-ți iubești familia, nu?) şi este problematică? Ce susţine smintita activistă este de fapt agenda standard pentru neo-marxiști, cu alte cuvinte: în globalismul soroşist, statul vine întotdeauna înaintea familiei.

Dacă ne uităm la finanțatorii ONG-ului OpenDemocracy, în lista publicată chiar de organizaţie, vedem că „Fundația pentru o Societate Deschisă” a lui Soros apare printre cei mai mari donatori, împreună cu alte organizații care finanțează agenda globalistă, cum ar fi Fundația Ford.

Poate că cea mai ridicolă şi halucinantă afirmație din acest articol este cea în care Lewis spune: „Merităm ceva mai bun decât familia. Iar timpul crizei coronavirusului este un moment excelent pentru a încerca eliminarea acesteia.”


Citiţi şi:

Progresiştii internaționalişti de azi au preluat în mod habotnic de la Karl Marx…

Progresiștii ar vrea ca statul să-ți confiște copiii, sau chiar să nu-i ai deloc

Cum i-a spălat Soros pe creier pe tinerii de 16-30 de ani şi i-a făcut să creadă orbește în bolşevismul internationalist 

 

yogaesoteric
13 octombrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More