Operațiunea Covid-19

 

Pe vremea lui Ceaușescu operațiunea Covid n-ar fi funcționat. Omul avea alt profil psihologic: erau mai inteligenți – s-ar fi prins imediat că nu e niciun virus apocaliptic! Vedeai oameni veseli, grașii erau puțini, serile de „socializare” reală, nu virtuală, erau frumoase. Toți mergeau buluc la unul care avea video, televizor color sau antenă „de Bulgaria” sau „de Ungaria”, unii „prindeau sârbii”.

Cenaclu, seri literare, nechezol! Aparatul polițienesc al lui Ceaușescu era o copilărie pe lângă cel dezvoltat astăzi, la o populație aproape dublă! Frica exista, dar era compensată de certitudinea zilei de mâine: casă, loc de muncă, asistență medicală și învățământ gratuite, concediu garantat și altele.

Operațiunea militară Covid nu a „implementat” nimic, ci a declanșat ceva preexistent: FRICA. Guvernările masonice – în principal cele de dreapta – au desființat tot ce făcuse bun Ceaușescu cu plebea (educația din școli, sănătatea, patriotismul, coeziunea prin solidaritate, sportul de masă etc.) și au potențat tot ce era prost pe atunci: miliția, cultul non-valorilor, nepotismul și influența agenților pro-occidentali infiltrați în diverse structuri de siguranță a statului.

Covid nu e un virus letal, ci o extrapolare europeană a programului german de control în sfera conştiinţei – prin traumă şi frica – MK Ultra, preluat de la CIA. Frica de miliție și sancțiuni, frica pierderii bunurilor „infectate” sau rechiziționate (cum ar fi locuința), trauma de copil „extras”, trauma deportării în lagărele cu locație secretă ale Plăvanului, teroarea de a trăi în colonia medicinei de urgență – oricând există cadrul legal de a fi „extras”, deportat, izolat, dezmembrat pentru organe, iar copiii plasați la pedofili, cu procuratura și executorii judecătorești.

Pe vremea lui Ceaușescu, Miliția te bătea zdravăn. Apoi erai „redat societății”. Te băteau la rinichi cu un sac cu nisip până urinai sânge. Uneori te trimiteau „la Canal” sau pe Șantierele Patriei. Sună groaznic, dar comparativ cu ce vedem azi, erau chestiuni „safe” și rare. Acum pot „carantina” orașe întregi, iar înapoia spectrului foametei se află o realitate imediată: România nu mai posedă nimic – dacă străinul închide palma, românul moare de foame!

Citiţi şi:

Colonel din trupele speciale ruse: «Coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității»

Farsa și agenda diabolică a unui «blocaj universal»

 

yogaesoteric
2 octombrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More