Orașul antivacciniștilor

Locuitorii unui oraş olandez refuză vaccinarea împotriva covid-19, pe motiv că aceasta este o alterare nepermisă a legilor naturii. Comunitatea respectivă face parte dintr-o regiune extrem de conservatoare, care ascultă mai mult de pastor decât de Guvern.

Orașul olandez Urk face parte din așa-numita centură a Bibliei, o regiune din nordul țării extrem de conservatoare, un adevărat bastion religios cu nu mai puțin de 26 de biserici la o populație de 22 de mii de locuitori.

Localnicii merg regulat la biserică, sunt împotriva contracepției, avortului și a vaccinului anti-covid. Resping vaccinurile care conțin celule de fetuși avortați.

Locuitorii din Urk îmbrățișează aceste convingeri pentru a se opune vaccinării, relatează francetvinfo.fr, care a și discutat cu câțiva dintre localnici.

Toate aceste convingeri le sunt insuflate la biserică, unde cuvântul pastorului este lege pentru enoriași.

Nimeni nu poartă mască în oraș, deși este obligatoriu.

Citiți și:
Medic american care făcea glume pe seama antivacciniştilor s-a dus să râdă pe lumea cealaltă la scurtă vreme după ce s-a vaccinat cu a doua doză a serului experimental produs de Moderna
Guvernul australian recunoaște că vaccinul anti-covid este otravă! Document
Etica cercetării pe celule embrionare umane

 

yogaesoteric
3 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More