Oribil: sute de cadavre au fost găsite într-o groapă la un orfelinat din Scoția


Din nou se confirmă „teoria” că orfelinatele sunt surse pentru pedofilii și elita regală din societățile secrete!


Un alt caz care a oripilat lumea a ieșit la iveală. Cel puţin 400 de copii şi nou-născuţi din fostul orfelinat scoţian Smyllum Park, gestionat de măicuţe catolice, au fost aruncaţi într-o groapă comună de existența căreia nu se ştia nimic. Smyllum Park Orphanage este una dintre instituțiile examinate de Scottish Child Abus, privind abuzul asupra copiilor aflați în îngrijire.

Trupurile copiilor morți au fost aruncate într-o groapă comună anonimă. Este un alt exemplu ce ilustrează realitatea șocantă ce a fost adusă la cunoștința publicului de relatările media britanice, în urma unei anchete a programului File on Four al BBCRadio 4 şi al publicaţiei săptămânale Sunday Post.

Cazul reamintește de un altul descoperit în martie 2017, tot în Scoţia, unde tot într-un fost orfelinat catolic a fost confirmată existenţa unei gropi comune cu resturile a circa 800 de copii. Grav este că presa nu a avut curajul de a merge până la capăt cu dezvăluirile, fiindcă gura târgului adevăr grăieşte. Dezvăluirea mai confirmă şi teoriile denumite până acum „conspiraţioniste”, în care se aduceau dovezi că mulţi copii din orfelinatele țărilor monarhice sunt abuzaţi de elitele caselor regale, sau de membri societăţilor secrete, care lucrează împreună cu aceşti membri de sânge nobil, albastru.

Orfelinatul, condus de Daughters of Charity (Fiicele Carității) din Sf. Vincent de Paul, a găzduit mai mult de 10.000 de copii între anii 1864 și 1981, în care a funcționat.

Fostul prim-ministru Jack McConnell a declarat pentru Sunday Post: „Este greu de crezut că atât de mulți copii au fost îngropați în aceste morminte nemarcate. După atâția ani de tăcere, trebuie să știm acum adevărul despre ceea ce s-a petrecut aici”. Între timp, primul ministru din 2004, McConnell, a cerut scuze oficiale la Holyrood (Parlamentul scoțian) victimelor abuzului.


Citiți și:

Abuzul credinţei: bătăi şi torturi sexuale în orfelinatele Bisericii

Copii torturați de serviciile sociale în Norvegia, după al Doilea Război Mondial. Practicile pline de oroare continuă, la altă scară, chiar și astăzi

O femeie vândută în copilărie unui cerc criminal de pedofili belgieni, membri ai caselor regale şi politicieni mărturiseşte ororile prin care a trecut
 

 

yogaesoteric
14 iulie 2018

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More