„Până la 50 de persoane pe zi se prăbușesc după vaccinare”

În jur de 50 de persoane s-au prăbușit la un centru de vaccinare din Viena într-un weekend, după o vaccinare Johnson & Johnson.

Centrul Donaustadt are o importanță crucială pentru strategia de vaccinare a orașului Viena. Aproximativ 5.000 de vienezi sunt vaccinați împotriva covid aici în fiecare zi. Din cauza numărului mare de vaccinați, și efectele secundare care apar uneori imediat după injectare sunt mai vizibile aici. Un angajat Impfstrasse a declarat pentru cotidianul austriac Heute că aproximativ 50 de persoane pe zi s-au prăbușit într-un weekend, imediat după ce au ieșit din centru. Înainte să cadă din picioare, aproape toți primiseră o doză de vaccin Johnson & Johnson. Persoanele mai tinere au fost deosebit de afectate; acest vaccin este administrat pentru cei cu vârste începând de la 18 ani.

Prea puțină apă și alimente cauzează prăbușirea 

Autoritățile vieneze au confirmat cele relatate de Heute, dar au susținut că numărul ar fi fost de „30 până la 40” de persoane afectate pe durata weekendului. De asemenea, au recunoscut că se petrece iar și iar ca după vaccinare, „câțiva” să se prăbușească. Sfatul lor a fost ca cei injectați să acorde o importanță deosebită perioadei de odihnă de după vaccinare. Apoi, paramedicii Asociației Samaritene au fost instruiți să acorde o atenție deosebită persoanelor „tinere și slabe”.

Autoritățile s-au grăbit și să găsească o explicație, cusută cu ață albă, pentru această situație: motivul pentru care oamenii cad din picioare ar fi chipurile că ei ar bea și ar mânca prea puțin înainte de vaccinare.

Pentru a contracara prăbușirea vaccinaților pe viitor, paramedicii din Samariterbund au început să distribuie apă și jeleuri gumate în zona de așteptare după injectare.

Citiţi şi:
Un pilot în vârstă de 33 de ani nu mai poate tolera altitudinea, adică nu mai poate zbura, după vaccinarea împotriva covid
Ce poți păți dacă te vaccinezi? Atenție, imagini șocante cu efectele adverse ale vaccinurilor experimentale anti-covid 

 

yogaesoteric
20 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More