Panourile publicitare din Bruxelles au fost piratate: ‘Covid-19 nu există. Timpul va scoate la lumină adevărul’

Mai multe panouri publicitare digitale ale firmei Clear Channel, care se găsesc în toate orașele belgiene, au fost piratate la Bruxelles şi în oraşul Laeken. Mesajele scrise pe panouri fac referiri la romanul distopic al lui George Orwell 1984, în care guvernul urmărește și controlează cele mai mici acțiuni ale populației. 

„Nu tu te uiți la acest ecran, este invers.”
„1984 = 2020.”
„Timpul va scoate la lumină ceea ce este ascuns acum.”
„Covid nu există, ci doar computerele altora.”

Presa a catalogat imediat aceste mesaje drept „conspiraţioniste” iar Poliția din Bruxelles a întocmit un raport și anchetează cazul. Clear Channel, compania care deține panourile, a indicat că este la curent cu problema: 
„Ne vom asigura că resursele necesare sunt mobilizate pentru a rezolva acest incident cât mai repede posibil și depunem eforturi pentru a identifica responsabilii”, spunea compania într-un comunicat pentru public imediat după incident.

Îmbotniţaţi şi supuşi la restricţii arbitrare, fără un real fundament ştiinţific, oamenii caută să-şi exprime opinia prin toate mijloacele posibile.Citiţi şi:

Cultul Covid

‘Dușmanii’ Covid-19, declarați nebuni?

Rezistența împotriva «borgului» asimilator Covid

yogaesoteric

13 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More