Parcă cineva se teme că am putea scăpa de covid. Intrebarea este: de ce?

În ciuda eșecului flagrant al vaccinării în Israel, Marea Britanie și alte țări „ultravaccinate”, autoritățile continuă să promoveze agresiv vaccinurile și să blocheze utilizarea tratamentelor ieftine, cum este Ivermectina.

Un editorial de Wayne Allyn Root, apărut pe 8 septembrie în FrontPage Magazine

Doamne, ce săptămână a fost! Lucrez de zeci de ani în presă și niciodată nu am asistat la o asemenea revărsare de minciuni, exagerări și înșelăciuni flagrante. Totul, cu scopul de a face lumea să se vaccineze. De ce?

Să începem cu vaccinul însuși. Rezultatele din Israel dovedesc că totul este o impostură, o mascaradă și o escrocherie. Guvernul american și Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) susțin că vaccinul este singura noastră șansă de supraviețuire. Și că persoanele sunt internate în spitale și mor cu covid-19 pentru că nu sunt vaccinate.

Cele două afirmaţii sunt minciună curată.

În primul rând, știați că orice persoană care moare în termen de 14 zile de la vaccinare este considerată ca fiind „nevaccinată”? Nicio mirare, deci, că pretind că cei care mor nu sunt vaccinați. Dacă mori de covid-19, fie că ești vaccinat, fie că nu, te trec la nevaccinați.

Dacă un om de afaceri din sectorul privat ar fi încercat această pungășie, ar fi înfundat pușcăria pentru douăzeci de ani.

CDC mai folosește și statistici cu decesele covid-19 mergând în urmă până în luna ianuarie, pentru a pretinde că decesele sunt aproape exclusiv din rândurile nevaccinaților. Aceasta, deoarece la începutul anului aproape toată lumea era nevaccinată.

Asta se numește falsificarea cifrelor. Probabil că CDC folosește aceiași Democrați care au falsificat și furat alegerile din 2020.

Mai grav, presa a ținut sub tăcere dezastrul care se petrece acum în Israel.

Israelul este țara cea mai vaccinată din lume. Cu toții au primit vaccinul de la Pfizer. La început, decesele și spitalizările au scăzut aproape de zero. Israelul și-a proclamat victoria asupra covid-19.

Însă totul s-a schimbat. Astăzi, o explozie de covid-19 a copleșit Israelul vaccinat. Spitalele sunt pline. Oamenii mor.

În acest moment, Israelul, țara cea mai vaccinată din lume, are mai multe infectări cu covid pe locuitor decât orice altă țară din lume.

În acest moment, 0,2% din totalul populației din Israel se îmbolnăvește de covid-19 în fiecare zi.

Săptămâna trecută a fost cea mai proastă săptămână pentru Israel de la începutul epidemiei de covid. Israelul stabilește recorduri de persoane vaccinate și internate. Decesele au explodat.

Situația este atât de gravă, încât Suedia, țara fără măști și lockdown-uri, a interzis intrarea turiștilor din Israel. Mai multe alte țări din UE au urmat exemplul.

Nu doar că vaccinul a eșuat: este un fiasco răsunător. S-a terminat. Nu mai merge. Și, așa cum au prezis prietenii mei doctori holistici, aceasta face următorul val mult mai rău. Acești medici susțin că persoanele vaccinate sunt mult mai contagioase; poartă încărcături virale mai mari și sunt mult mai susceptibile să contracteze o formă grea a bolii decât o persoană dotată cu imunitate naturală.

Acest experiment cu un vaccin experimental, doar pentru uz de urgență este un eșec colosal. Un eșec periculos și mortal.

Însă, în acest moment, Biden, CDC și presa americană promovează vaccinul, vaccinarea obligatorie și pașapoartele de vaccinare mai agresiv ca niciodată. Întrebarea este de ce?

De ce forțarea fiecărui american să se vaccineze este atât de importantă exact în momentul în care cazul Israelului dovedește că vaccinul pe care îl promovează este un eșec dramatic, periculos și mortal?

Și nu este vorba numai de Israel. În Marea Britanie, majoritatea deceselor de covid-19 din ultima lună s-au înregistrat printre persoanele vaccinate. Iar rata deceselor de covid-19 în Marea Britanie, astăzi, este în mod dramatic mai mare decât în urmă cu un an – când vaccinul nu exista.

Pe lângă toate acestea, VAERS, sistemul american de raportare a efectelor adverse ale vaccinării, arată că vaccinul însuși provoacă rate uriașe de decese și de efecte adverse grave, soldate cu invaliditate.

Astfel, americanii vaccinați mor sau se îmbolnăvesc grav din cauza vaccinului, pe lângă faptul că mor sau se îmbolnăvesc grav de covid-19 după ce s-au vaccinat.

Și nimic din toate acestea nu apare la știri. O amnezie mediatică totală.

Și mai grav, aceleași guvern, CDC și presă încearcă cu disperarea să denigreze și să calomnieze medicamentul care reușește cel mai bine să trateze covid-19. Ivermectina.

În următorul meu editorial, vă voi prezenta dovezi concrete din lumea întreagă că Ivermectina este miraculos de eficientă împotriva covid-19.

Ceva nu se leagă. De parcă cineva s-ar teme să vă însănătoșiți cu adevărat de covid.
Întrebarea este DE CE?

Citiţi şi:
Asociația Baroului Indian o dă în judecată pe cercetătoarea-șefă a OMS pentru uciderea multor cetățeni indieni prin inducerea în eroare cu privire la ivermectină
Ivermectina reduce durata infectării cu SARS-Cov-2, demonstrează un studiu israelian. „Elimină virusul în doar șase zile”

yogaesoteric
30 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More