Chinul prin care a trecut o tânără de 30 de ani după ce a ales să se vaccineze: „Mă simțeam ca și cum creierul meu era bolnav. Durerea nu mai dispărea”

Dominique De Silva, în vârstă de 30 de ani, caută răspunsuri de la medici după ce a dezvoltat o lungă listă de afecțiuni, inclusiv complicații neurologice severe, dureri și, uneori, incapacitatea de a merge, în urma primei sale doze de vaccin anticovid de la Pfizer, informează The Defender.

Într-un interviu cu The Defender, Dominique, care își spune @QueenCityDom pe Instagram, a declarat că se muta din Las Vegas în Carolina de Nord pentru a-și începe o nouă viață, a se căsători și a-și deschide un cabinet imobiliar atunci când a decis să se vaccineze. Pentru că are un singur părinte în viață, ea a vrut să își protejeze mama și alți oameni dragi.

Acest virus m-a consumat până în punctul în care îmi ștergeam cumpărăturile cu șervețele Clorox, purtam mască peste tot pe unde mergeam, rămâneam departe de prietenii mei, foloseam dezinfectant pentru mâini 24 de ore din 24, 7 zile din 7 și trăiam cu frica totală de a mă îmbolnăvi”, a scris Dominique într-o actualizare pe pagina sa Go Fund Me. „Așa că, bineînțeles, când am avut ocazia să-mi fac vaccinul, am profitat de el cât de repede am putut, pentru că eram pregătită ca viața să redevină cum era înainte.

Pe 18 martie – cu două zile înainte de marea ei mutare – ea și acum soțul ei au primit prima și singura lor doză de vaccin de la Pfizer.

La scurt timp după aceea, Dominique a spus că a simțit oboseala tipică de care a fost avertizată înainte de a primi vaccinul, dar a observat și schimbări la nivelul vederii. „Cred că am ignorat acest aspect pentru că poate că era doar o ironie”, a spus ea. „Mi s-a părut că totul era super luminos și prea mult pentru a fi asimilat.”

Dominique a spus că s-a simțit groaznic, dar s-a gândit că poate era obosită din cauza faptului că se pregătea să se mute în cealaltă parte a țării. „Mă simțeam ca și cum creierul meu era bolnav”, a spus ea. „Acesta este cel mai bun mod în care pot descrie, pentru că este un sentiment pe care nu îl mai avusesem niciodată înainte.

A doua zi, Dominique s-a urcat în tramvaiul spre aeroport și a spus că a simțit ca şi cum un elefant era aşezat pe pieptul ei. „Nu știam ce se petrece cu inima mea, dar nu mă simțeam bine”, a spus ea. „Înainte de a mă urca în avion, am fost lovită de un început de migrenă și am început să văd pete în viziune, dar migrena nu a mai venit de fapt.”

La două săptămâni după ce a primit vaccinul de la Pfizer, Dominique a observat dureri de crampe în picioare.

M-am trezit și a fost nevoie să mă agăț de perete pentru că picioarele îmi cedau și durerea a început să se reaprindă. Așa că am mers în jurul patului meu până la baie și mi-a luat foarte mult timp să ajung din punctul A în punctul B.

Picioarele îmi erau slabe și amorțite și aveam probleme în a merge. Atunci mi-am dat seama că vaccinul îmi făcuse ceva.”

Durerea nu a dispărut niciodată și, după șapte zile, Dominique a decis că nu mai putea aștepta ca noua sa asigurare să intre în vigoare înainte de a consulta un medic.

„Soțul meu m-a dus la spital în acea noapte și m-au internat”, a spus ea. „L-am anunțat pe doctor că mi-am făcut vaccinul cu două săptămâni și trei zile în urmă, dar el a ignorat și a spus că ceea ce simțeam nu avea absolut nicio legătură cu vaccinul.

După ce a efectuat un RMN complet al creierului și al coloanei vertebrale, împreună cu nenumărate analize de sânge, neurologul de serviciu nu a reușit să găsească cauza simptomelor lui Dominique. Deși unele afecțiuni au fost excluse, simptomele ei nu au fost tratate sau rezolvate și i s-a spus să meargă la un neurolog.

După ce a așteptat luni de zile pentru a ajunge la trei neurologi diferiți, ea a spus că au început să apară alte multiple simptome, inclusiv amețeli și vertij, insomnie, dureri în picioare, dureri ascuțite, dureri surde, slăbiciune, dificultăți de mers, ceață cerebrală, pierderi de memorie pe termen scurt, probleme de vedere, valuri de anxietate, lipsă de senzații în tot trupul, senzație de ieșire din trup, probleme de percepție a adâncimii, vibrații interne, tremurături la mâna dreaptă, tinitus la urechea dreaptă, contracții musculare, dureri profunde în trunchiul cerebral, ticuri, exprimări vocale și mișcări involuntare ale ochilor.

Dominique a depus un raport la Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS) și a contactat Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) în legătură cu leziunile provocate de vaccin. De asemenea, ea a contactat Pfizer, care i-a trimis un formular de sondaj, pe care l-a returnat prin poștă.

De asemenea, ea l-a contactat pe senatorul Ron Johnson, care a fost un susținător vocal al transparenței guvernamentale și a recunoscut și alte persoane care au fost vătămate de vaccinurile covid.

Dominique și-a făcut curaj să își împărtășească povestea pe Instagram și aceasta a devenit virală, dar a fost, de asemenea, hărțuită, intimidată, i s-au trimis mesaje pline de ură și a primit amenințări cu moartea. Ea a spus că, de atunci, a întâlnit multe persoane care se confruntă cu aceleași probleme și care sunt forțate să își facă singure analizele și să acopere costurile investigaţiilor şi tratamentelor leziunilor apărute după vaccin.

Citiţi şi:
O femeie care a suferit vătămări după vaccinarea cu AstraZeneca împreună cu doi senatori americani trag la răspundere CDC, FDA și companiile producătoare de vaccinuri
Dezvăluire bombă: Vaccinurile anti-covid au ucis cel puțin 45.000 de oameni în SUA

yogaesoteric
30 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More